Homepagina » Gezondheid » Leven van vrouw met onbehandelbare hersentumor gered door cannabisolie. Kijk hoe artsen reageren op haar herstel
Leven van vrouw met onbehandelbare hersentumor gered door cannabisolie. Kijk hoe artsen reageren op haar herstel

Leven van vrouw met onbehandelbare hersentumor gered door cannabisolie. Kijk hoe artsen reageren op haar herstel

Een kankerpatiënte die nog maar een paar maanden te leven had is volledig hersteld, naar eigen zeggen dankzij cannabisolie.

De 48-jarige Lynn Cameron uit Schotland kreeg te horen dat ze nog zes tot 18 maanden zou leven nadat ze in december 2013 werd gediagnosticeerd met een onbehandelbare hersentumor.

Na chemotherapie en radiotherapie bleef de tumor even groot. Ze probeerde cannabisolie in een wanhopige poging haar leven te redden.

Soepelere wetgeving

Vier jaar later was het gevaar geweken en Cameron zegt dat het de cannabisolie is geweest die haar heeft geholpen om te overleven.

Ze heeft zich aangesloten bij de groep Medicinal Cannabis Reform Scotland, die pleit voor soepelere wetgeving rond het gebruik van medicinale cannabis.

Nadat ze te horen had gekregen dat ze hersenkanker had, probeerde Cameron eerst alle conventionele behandelingen tot een vriendin haar adviseerde om cannabis te gebruiken.

Suiker
Leven van vrouw met onbehandelbare hersentumor gered door cannabisolie. Kijk hoe artsen reageren op haar herstel

Lynn Cameron (Facebook)

“Ik begon onderzoek te doen naar natuurlijke behandelingen en besloot een alkalisch dieet te volgen en bewerkt voedsel te vermijden,” zei ze.

“Ik at ook helemaal geen suiker meer,” vertelde ze aan de Daily Record.

“Ik begon cannabisolie onder mijn tong te doen, zodat het rechtstreeks werd opgenomen in de bloedbaan,” voegde ze toe.

Verdwenen

Iedere scan liet een verbetering zien, aldus Cameron. “Na de zesde MRI-scan was de kanker verdwenen.”

Pas toen de tumor weg was vertelde ze aan de artsen dat ze cannabisolie gebruikte. “Ze wuifden het weg,” zei ze. “Ze hadden tijdens hun opleiding niets geleerd over cannabis.”

“Ze vertelden me dat ik alles kon eten, alle vitaminen kon nemen en dat dat geen effect zou hebben,” vervolgde ze.

Blij

“Maar dit waren dezelfde mensen die mij hadden verteld dat mijn ziekte onbehandelbaar was, en toch was de kanker verdwenen,” zei Cameron.

“Het British Medical Journal heeft cannabis niet goed onderzocht,” klonk het. “Ik ben blij dat ik dat wel heb gedaan.”

[Daily Record]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Mag dit artikel ook in de telegraaf aub….

  13 likes
 2. Wanneer iedereen plantaardig zou eten en cbd olie zou gebruiken zou de op chemie gebaseerde gezondheidszorg failliet gaan.

  26 likes
 3. Prachtig voor deze dame en hopelijk prachtig voor iedereen die geneest met cannabis olie van welke moderne of kunstmatig veroorzaakte ziekte dan ook. Dat het rond de successen met cannabis olie of andere alternatieven zo oorverdovend stil is bij de mainstream media zegt genoeg.

  Het enige wat de mainstream judas media te doen staat is het propageren van rottigheid en slaafs volgen en verplicht overbrengen wat hun (farmaceutische en oorlog) meesters bevelen.

  Iedereen die tegenwoordig werkt met of voor de gevestigde media, de entertainment industrie (de zogenaamde onafhankelijke journalisten, acteurs en artiesten) tot aan de overheid en politiek zijn controlled, leugenaars, huigelaars en verraders die hun ziel hebben verkocht en feitelijk werken voor de industrie van de dood.

  Wat te doen staat is ons afkeren van alles en iedereen die iets probeert te verkopen vanuit de macht van geld, oorlog en industrie. Doe het stukje bij beetje en begin eerst eens mensen hun ware gezicht te zien en die je denk leuk te vinden van de diverse media met hun satanische leugens, krokodilletranen en judas lach. Ontwaak en ontmasker de hoeren van politici tot aan de artiesten. Zie hoe smerig en vies ze en de psychopaten zijn die hun ziel hebben verkwanseld voor geld en roem.

  Bijv. is het niet verdacht hoe oorverdovend stil de diverse media opeens zijn rond geweldadige incidenten met buitenlanders die allen heiligen lijken te zijn geworden. Wij worden gestuurd en gehersenspoeld, zelfs als u niets meer hoort of leest. Blijf scherp!

  19 likes
 4. Omdat ik wel een beetje van cynische humor hou, wil ik jullie erop atenderen even het AD van vandaag te lezen.. Israël wereld leider onderzoek Cannabis, zorgt voor goudskoorts, jawel zij gaan het op de markt brengen…met een digitale Catalogus………vanuit een nieuw kantoor, op de………jawel de Rothschild Boulevard in Tel Aviv……. en nee is geen mop van Sam en Moos………ach wat maakt t uit er aan verdienen gaan ze allemaal doen…

  8 likes
  • Ja ah hahahaha!!! zeker cynische humor! Een artikel uit een msm blad op een alt.media site plaatsen en dan denken dat we dit serieus nemen, de Rotschild…..Boulevard…..
   Maar wat als hun petro dollar, waar ze van leven, niets meer waard blijkt?
   Dus dat moet nog blijken of zij hier aan gaan verdienen….vooropgesteld……ALS ze al wietplantages hebben natuurlijk……

   4 likes
 5. Het mag van mij ook wel meer bekendheid krijgen. Er zijn nog steeds veel mensen (waaronder ook mijn man en zoon) die er niet in geloven terwijl het de beste middel is om kanker te verslaan. En daar heb je geen chemotherapie voor nodig want dat maakt ook al je gezonde cellen kapot.

  12 likes
 6. Dr Rath werd ook met zijn vitaminen verguisd door de maffia.

  7 likes
 7. Accent wordt gelegd op gebruik van cannabisolie. Echter ik denk door de combinaties van alkalisch dieet, cannabisolie en het niet nuttigen van valse suikers dat het effect vele malen groter is dan alleen cannabisolie. Het is meer een en/en factor.

  7 likes
 8. ach ja je weet sowieso dat al die chemische troep levensgevaarlijk is voor je gezondheid kijk maar eens hoeveel van die operators in de chemische industrie als die klaar zijn met werken echt allemaal last gaan krijgen van allerlei tumoren en dit wetende gaan ze in die ziekenhuizen al die mensen .met tumoren ook nog eens behandelen met diezelfde chemische rotzooi..

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...