Homepagina » Mens en Dier » Het is allemaal betekenisloos. Jim Carrey vertelt bij Fashion Week de waarheid over het aanbidden van iconen
Het is allemaal betekenisloos. Jim Carrey vertelt bij Fashion Week de waarheid over het aanbidden van iconen

Het is allemaal betekenisloos. Jim Carrey vertelt bij Fashion Week de waarheid over het aanbidden van iconen

Acteur Jim Carrey liep afgelopen weekend tijdens de Fashion Week over de rode loper. De 55-jarige komiek deed tijdens het modefeestje in New York een aantal opvallende uitspraken.

“Dit betekent allemaal helemaal niets,” zei Carrey tegen een interviewster van E! News. “Ik wilde het meest betekenisloze evenement vinden om mij bij aan te sluiten en hier ben ik.”

“Dit heeft geen betekenis,” zei hij. “Je moet toegeven dat het compleet betekenisloos is.”

Vrede

De enigszins verbouwereerde verslaggeefster zei dat op het feestje mode-iconen worden geëerd.

Carrey reageerde: “Ik geloof niet in iconen. Ik geloof niet in persoonlijkheden. Ik geloof in de vrede die ligt voorbij persoonlijkheden, voorbij uitvindingen en vermommingen.”

“Ik denk dat het dieper gaat dan dat,” zei Carrey. “Ik denk dat we een veld van energie zijn dat in het rond danst.”

Niet van ons

Alsof hij wil zeggen dat we verder moeten kijken dan de modeblaadjes, die ons vertellen wie we moeten aanbidden, wat we moeten dragen, hoe we eruit moeten zien, en in plaats daarvan in onszelf moeten kijken.

Toen de komiek werd gevraagd naar zijn outfit zei hij: “Ik heb me niet opgedoft. Er bestaat geen ik. Er gebeuren alleen dingen.”

Hij voegde toe dat de wereld niet van ons is en dat wij er allemaal niet toe doen.

Denk daar maar eens even rustig over na.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Dus kan hij zijn 150 Miljoen $ wel weggeven, het is toch allemaal niks, gekleurd papier met een plaatje er op, ben benieuwd of hij het dan ook nog zo ervaart.
  Het is makkelijk jezelf als een soort boeddhist op te stellen als je ruimschoots in je levensonderhoud kan voorzien.
  Het zou interessant zijn hoe lang hij die mening volhoudt als hij ergens op straat gaat leven nadat hij alles weggeven heeft.

  22 likes
  • Onzin. Wat hij bezit bepaald niet wat hij mag beweren.

   Dat zou stom zijn!

   10 likes
  • @Dus, vraag me eerder af of hij zijn ziel heeft verkocht voor het grote geld. Want ik weet uit ervaring dat een mens die iets wil behalen in zijn leven dat alleen kan doen door iets van zichzelf te verkopen.

   In de regel komt iemand die netjes en op een zuivere manier iets heeft bereikt of wli bereiken in zijn leven echt niet zomaar even hoger op de ladder te staan, daar de (r)overheid er alles aan zal doen om je te blijven plukken, zelfs als je dood bent zal er van je worden geroofd.

   4 likes
 2. Hij heeft doorgekregen dat onze 3D werkelijkheid als een simulatie is in de tijdloze 5de dimensie. Het is niet als een computer simulatie en wel degelijk echt. Dat deel wil soms moeilijk doordringen bij sommigen.

  6 likes
  • *ik bedoelde te zeggen: Deze wereld is niet een computer simulatie maar kan wel zo opgevat worden omdat dat de makkelijkste vergelijking is die wij kennen. Het is dus een makkelijke valkuil om die conclusie te trekken, maar het is “als” een computer simulatie en het is nogsteeds echt en wel degelijk relevant voor ons bewustzijn.

   4 likes
 3. Goed dat iemand het hier eens over heeft in de MSM.
  Alle problemen in de wereld worden veroorzaakt door identiteit, Nederlanders, buitenlanders.
  Geert wilders, moslims. Noord Koreanen, Zuidkoreanen.

  Identiteit zorgt voor conflict, daarom dat politiek niet werkt, vvd, cda ect.
  Ook verschillende culturen kunnen niet samen gaan, zelfs niet als ze elkaar accepteren. Alleen als mensen elkaar ontmoeten, als je ziet wie iemand is, dan lossen problemen op.
  En daarvoor moet elke vorm van ik of identiteit losgelaten worden.

  5 likes
  • Klinkt als NWO praat. globalisme.

   Nee. We zijn gewoon allemaal jankerds die hun gelijk willen halen en altijd ergens mee willen identificeren met een groep of iets, dit uit angst ego. Geen zin des levens kunnen ondervinden, en dus maar blijven dwalen. Altijd maar ongelukkig zijn en continu op zoek zijn om de leegte te vullen. Hierin speelt de media etc. goed op in, zodoende zijn de dwalende mensen allemaal puppets en werken we onszelf de afgrond in.

   het is links of rechts. Eeuwige gezever…. Dankzij technologie en al onze welvaart/economisch systeem hebben we deze ellende gecreëerd. Het leven hoort simpel en eenvoudig te zijn, zodat je kan genieten. Je maak het leven simpel en eenvoudig door samen te werken en te leven. LOKAAL. Tegenwoordig woon je bijv in zuid-holland en reis je iedere dag naar de andere kant van het land, of sterker nog, ga je met regelmaat buitenland, voor werk.

   Arme landen waar mensen tussen hun eigen stront slapen, wordt bewust gecreëerd en in stand gehouden. Zodoende bestaat er ‘potentiaal’ tussen valuta en draait de economische motor in uiteraard het voordeel van de elite.

   Kortom, we stellen niets voor, we hoeven geen geschiedenis te schrijven. doe gewoon normaal.

   1 likes
  • Ik heb er nog even over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik was afgedwaald van mijn ware pad. Je hebt gelijk.

   0 likes
 4. Zou ie opdracht hebben gekregen om bepaalde uitspraken te doen. Of zou ie schuldgevoel hebben. Of zou ie z’n goeroe napraten. Of heeft ie een interressant boek gelezen. Of zou ie uit ervaring spreken.

  3 likes
  • Nee hoor, hij bedoelt dat we modeiconen, wat dat ook mogen zijn, tijdens de bijeenkopmst gaan eren.
   Alsof ze iets heel belangrijks voor de wereld hebben gedaan.
   Vroeger werden er iconen geschilderd van heiligen, daar worden deze mensen dus mee vergeleken.
   Als ze dan iemand willen eren dan maar de Neanderthaler die op het idee kwam een berenvel aan te trekken tegen de kou. Maar die wilde of kon niet komen, dus kwam hij maar even.

   2 likes
 5. Tsja… Daar sta je dan met je valse wimpers, zonnebank-kleur en microfoontje. Je haalt even diep adem voor je begint…. Maar, ze had het kunnen weten: Hij is God geweest!

  “We don’t matter. That’s the good news.” Inderdaad. Heeft hij toch wat geleerd in zijn loopbaan. Ben eigenlijk wel benieuwd wat het “Bad news” dan is.

  4 likes
 6. Wat een type is het toch ahahha lekker tegendraads.

  3 likes
 7. Nee hoor. Hij bedoelt gewoon dat wij er niet toe doen. Held.

  2 likes
 8. Wat zou hij hebben gerookt of gedronken?

  1 likes
 9. ik denk dat ie voor het feestje iets genomen of gesnoven heeft tja dan kom je met zulke inhoudloze uitspraken en wij maar denken dat ie het licht gezien heeft haha Het kan ook zijn humor zijn Zomaar een paar zinnen uitkramen en dan de mensen laten gissen van wat je eingelijk bedoelt Wat zal ie een lol hebben

  1 likes
 10. Hij is gewoon sarcastisch.

  1 likes
 11. Liar Liar and Me Myself and I

  0 likes
 12. Trumanshow is dus toch nog niet afgelopen.. 🙂

  0 likes
 13. partij van de herstart

  tijd voor een reboot

  0 likes
  • partij van de herstart

   partij van de herstart nu nog alleen op Facebook, volgende verkiezingen een heuze partij, check op Facebook wie er achter ons staan en wat onze plannen zijn

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...