CoronaBuitenland

Analist: 20 miljoen mensen overleden door de prik, 2,2 miljard kampen met vaccinatieschade

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Analist Peter Halligan heeft onlangs een opmerkelijk artikel gepubliceerd op Substack. Hij is werkzaam in de financiële sector en helemaal thuis in de wereld van de statistiek.

Volgens de analist zijn er inmiddels 20 miljoen mensen overleden door de coronaprik. Hij wijst erop dat bij EudraVigilance 13.972 sterfgevallen zijn gemeld en bij VAERS 46.999. Dat komt neer op 60.971 overlijdens. In de EU zijn 854.084 letselgevallen gemeld en in de Verenigde Staten 6.089.773. Dat zijn 6.943.857 gevallen in totaal.

Gruwelijke cijfers

Peter Halligan wijst erop dat het aantal gevallen met een factor 40 ondergerapporteerd is. Hij vermenigvuldigt het totaal ook nog een keer met 8 om de rest van de wereld mee te rekenen.

Zo komt hij uit op 19,5 miljoen doden wereldwijd en 2,2 miljard letselgevallen. Die gevallen leiden uiteindelijk tot aandoeningen en sterfgevallen, aldus de analist.

De Canadese patholoog Roger Hodkinson besprak de gruwelijke cijfers tijdens een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson. Hij noemde de cijfers ‘duizelingwekkend’ en wees erop dat vaccins normaal gesproken na enkele sterfgevallen al van de markt worden gehaald.

Onvoorstelbare slachting

Er vindt een onvoorstelbare slachting plaats en het einde is nog niet in zicht, aldus Hodkinson. Hij wees erop dat de schatting van Peter Halligan geen rekening houdt met doodgeboortes en mensen die zijn overleden omdat ze niet op tijd konden worden behandeld vanwege corona.

Om nog maar te zwijgen over de mensen die zijn overleden als gevolg van de lockdowns, de zelfmoorden. De patholoog merkte daarnaast op dat er in de nabije toekomst veel meer mensen zullen sterven aan kanker en andere aandoeningen omdat hun immuunsysteem verwoest is door de prik.

4.7 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nog niet!
Nog niet!
1 maand geleden

Gruwel.

Willy wonka
Willy wonka
1 maand geleden

Langzaam maar zeker word de doelstelling van gayts gehaald!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Steeds meer duidelijkheid over Covid 19: een biologisch wapen, ontwikkeld in Wuhan met steun van Fauci, die hiervoor Amerikaans belastinggeld betaalde en opzettelijk losgelaten op de ganse wereldbevolking tijdens de militaire spelen in Wuhan.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid heeft een natuurlijk virus tegelijkertijd in alle werelddelen toegeslaan in hetzelfde seizoen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x