Homepagina » Het Complot » Analist: “Trump benoemt onwelgevallige waarheden die de elite verbergt voor het volk”
Onderzoeker: "Trump benoemt onwelgevallige waarheden die de elite verbergt voor het volk"

Analist: “Trump benoemt onwelgevallige waarheden die de elite verbergt voor het volk”

Presidentskandidaat Donald Trump haalt uit naar de Amerikaanse diepe staat, een ‘cabal’ die de officiële overheid zijn macht heeft ontnomen, door onwelgevallige waarheden te benoemen. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Trump wint de verkiezingen in november misschien niet, maar hij schudt de boel wel flink wakker door het gemanipuleerde politieke systeem te ontmaskeren, aldus Barrett.

“Nu we de laatste weken voor de presidentsverkiezingen zijn ingegaan, benoemt Trump onwelgevallige waarheden die normaal gesproken verborgen worden gehouden,” zei hij.

9/11

Trump zei tijdens de voorverkiezingen onder andere dat George W. Bush verantwoordelijk was voor 9/11. “Dat komt veel dichter in de buurt van de waarheid dan Trumps aanhangers waarschijnlijk beseffen,” zei dr. Barrett.

“We weten namelijk dat het Project for the New American Century – een groep neoconservatieve zionistische adviseurs waaronder Dick Cheney, Paul Wolfowitz en Richard Perle – 9/11 hebben opgezet als een nieuwe Pearl Harbor,” voegde hij toe.

“Trump vertelde tijdens een debat van de Republikeinse Partij in Houston in feite de waarheid over 9/11, recht in het gezicht van de familie Bush, waarna George H.W. Bush een keeldoorsnijdend gebaar maakte,” merkte hij op.

Volgens Barrett brengt Trump waarheden aan het licht die je normaal gesproken nooit zult horen als je onderdeel bent van het systeem. De presidentskandidaat zei tijdens een speech dat ‘ons systeem gemanipuleerd wordt’.

Achter de schermen

Trump zei dat het politieke establishment in Washington, een aantal Republikeinse leiders, de Federal Reserve, de elites, het Clinton-kamp en grote Amerikaanse corporaties betrokken zijn bij een samenzwering tegen het Amerikaanse volk.

Peter Dale Scott van de Universiteit van Californië te Berkeley noemde dit bonte gezelschap ook wel de diepe staat, een ‘cabal’ bestaande uit superrijken die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

“Verkiezingen doen er in de meeste situaties dus weinig toe,” aldus dr. Barrett. “De stemmachines kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd.”

Hij verwacht dat het vertrouwen van het Amerikaanse volk in de overheid, de media en de banken nu nog sneller zal afnemen.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Randy schreef:

  Dit is toch overal zo? Als een paar kinderen spelen en ineens komt er een slimmere en sterkere kind, dan neemt hij de boel over en zoekt bondgenoten en in no time is hij de nieuwe baas die niet meer weg te krijgen is.
  Het succes van deze lieden is gebaseerd op de hebzucht, de angst en de onkunde van de anderen. Mensen worden niet getraind om op te staan voor de waarheid, recht en gelijkheid. De elite daarentegen traint wel haar kinderen om te domineren, te straffen en superieuriteit uit te stralen. That’s the difference.

  19 likes
  • Martijn1205 schreef:

   PressTV dient de belangen van Iran en dus is dit bericht voor mij lastig serieus te nemen.

   Het begint voor mij steeds duidelijker te worden dat de alternatieve media last heeft van infiltratie/beïnvloeding door zieke regimes uit dictatoriale landen. Het ironische is dat deze landen zelf geen persvrijheid kennen en dus onze vrijheid tegen ons gebruiken. Want wie heeft nou niet door wat voor een randdebiel Trump is!?

   6 likes
   • EdoHamm schreef:

    En de Westerse MSM, dient de belangen van de Cabal. Die zullen dus helemaal de waarheid niet vertellen. Dat is niet in hun belang nooit geweest ook. Ze controleren alle grote media, waar wij wij naar kijken, luisteren en die wij lezen.Als ik dan moet kiezen, ga ik liever voor PressTV.

    10 likes
    • Roy schreef:

     “Als ik dan moet kiezen, ga ik liever voor PressTV. ”

     Het leuke is dat je niet hoeft te kiezen, waarom zou je propaganda van de ene kant inruilen voor propaganda van de andere kant..

     Niet te verifiëren artikelen of artikelen waar meningen in worden verkondigd moet je altijd argwanend tegen aankijken, waar deze ook vandaan komen..

     Er komt ook ziekelijk veel propaganda vanuit Rusland en andere anti-westerse landen, maar omdat bepaalde mensen de MSM niet vertrouwen gaan ze er maar van uit dat het nieuws vanuit deze landen wel te vertrouwen is. Iets met, de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Persoonlijk vind ik dat een erg slechte ontwikkeling. Ook behoorlijk naïef..

     7 likes
 • Peter schreef:

  Ruwweg 322 miljoen bewoners kunnen kiezen tussen… TWEE kandidaten.
  Ja mensen, dat is wat je noemt democratie.

  15 likes
 • pietje schreef:

  We zijn verloren maar… misschien kan Trumpp er nog iets van maken hillary is dood dus doet niets meer misschien haar kloon want zo is het !! Hillary is allang dood e iemand anders neemt haar paats in ze lijkt wel een beetje op haar maa is slanker !! Jongens en misjes we worden zo bedrogen dar hebben jullie niet eens een idee van alles is vals ik denk (hilarisch ) dat alleen die trup echt is !!! Lachten maar wel goed !!!

  12 likes
 • ferrimassi schreef:

  https://file.wikileaks.org/file/

  De notulen van Bilderberg staan er ook tussen.. De grootste lading vuile was tot nu toe, veel plezier.

  13 likes
 • Waarheid69 schreef:

  Die man die voorspeld had dat Prince dit jaar zou overlijden had toch ook Trumps overlijden voorspeld dit jaar… ? Ben bang als ie meer waarheden in de openheid zal brengen dit misschien nog wel eens het geval zou kunnen worden. Hoop ze dan Hillary gelijk meenemen, want da’s echt een gevaarlijke Bitch.

  12 likes
 • emka schreef:

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen, zeggen ze weleens!

  De VS verkiezingen lijkt me deze keer een beetje “chosing between the lesser evil”.
  Ik kan er niet aan denken, dat die malloot (Trump :P) President wordt. Ik zie al voor me, dat er iemand wat kwaads zegt op Twitter, en meneertje zit in de buurt van “DE” knop.

  7 likes
 • rocinante schreef:

  Het maakt helemaal niets uit. Het Westen is toch al verloren, en zal spoedig van deze aardkloot verdwenen zijn, zoals de voorgangers. Zo is het altijd gegaan.

  9 likes
 • exegese schreef:

  Het ergste is dat ze er in slagen om Trump af te schilderen als een volkomen zichzelf overschattende debiel en daarmee komt er ook een zweem van ongeloofwaardigheid van alles wat hij zegt of denkt. Deels werkt hij er zelf aan mee en het andere deel wordt perfect verzorgd door de internationale media die het spel zeer sluw spelen. Het is weer een zeer slimme manier om de waarheid te downplayen. Ik koester de hoop dat het in hun gezicht explodeert met een onthulling die niet meer te negeren of te downplayen is.

  7 likes
 • sarakoestra schreef:

  De wereld verbeteren?

  Het Amerikaanse sprookje met een onkreukbare president aan de top is voorgoed doorgeprikt. Een eerlijke zwarte president bestaat ook niet en van de vrouwelijke variant weet iedereen nu al, dat het een door gestoken kaart is.

  Als je niet meer in iemand of op iets kan vertrouwen, dan is de 3e wereld oorlog in jouw al gaande.

  De enige hoop op vrede is, dat jij waarachtig word.
  Dat jouw ja een ja is.
  Dat jouw nee een nee is.
  Dat je beloftes sluit en afspraken maakt waar je met je hele wezen achterstaat.
  Dat je boosheid laat zien bent als je boos bent.
  Dat je verdriet laat zien bent als je verdrietig bent.
  Wees je zelf door;
  Creativiteit
  Seksualiteit
  speelsheid
  Met andere woorden; Authenticiteit.
  Leef waarachtig , wees heel.

  En zie je dat je gespleten bent, gefragmenteerd, dat je hier zus zegt en daar zo, gelijk Trump en Clinton? Dat je tweeslachtig leeft?
  Wat kan de rede daar voor zijn, anders dan angst?

  Heel je zelf.

  Want vrede is geen situatie in de wereld,
  Vrede is een innerlijke kwaltijd.

  7 likes
 • Klonie schreef:

  Volgens mij lopen er alleen maar klonen van de Nibirianen rond op de aarde. Ik zag er een gisteren in de supermarkt. Grote spitse oren, lange neus, een mond als van een gorilla, de houding van een Neanderthaler, een beetje voorovergebogen lopend, wat schuw.
  Maar toen ik hem beter bekeek, bleek het mijn spiegelbeeld te zijn….in de raam van de supermarkt.

  5 likes
 • jos schreef:

  http://nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=924

  HC die word van alle kanten beschermt en ik heb begrepen dat er egstemt gaat worden met de computer tja dan weet je de uitslag al.

  4 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Trump word de man maar gaat het net als Clinton niet worden.

  3 likes
 • -V- schreef:

  Een grote poppenkast is het en alles is gepland van te voren door de Satanisten die de wereld om de tuin leiden met alles.

  Hillary en Trump worden het geen van beide, ik denk dat er iets gaat gebeuren waardoor Osama aan het bewind blijft.

  Laat maar komen ik ben er klaar voor en ben reuze benieuwd.

  Wake Up America All Presidents are Related!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=ghnIgBokfG0

  2 likes
 • Wim schreef:

  Ik weet nog, dat Bush, het vredesplan van Clinton tussen Palestina en Israël van tafel had weggeveegd en daar was het 9/11

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Hitlery in debat in Vegas: “Trump, jij bent een puppet van de Russen”. “Iemand als jij/jij bent niet geschikt voor president (van de VS)”.
  Trump: “no, because you would be in jail”.

  Gotcha!! MSM, negeerde dit veelbetekenende weerwoord, waar Trump zeker op punten scoorde!
  (denk aan het 5-voudig liegen, zoals baas FBI in de hoorzitting uit hun onderzoek naar de subversieve activiteiten door Hitlery, e-mail, moord op ambassadeur Stevens, etc.; het aannemen van steekpenningen via de Clinton Foundation, aannemen van persoonlijke giften van de Saoudische despoten, clandestiene smokkel van Iraanse olie, en veel meer, een spoor van (zelf-)moorden van mensen uit haar omgeving).

  Dit draadje is duidelijk erg aantrekkelijk voor als trollen herkenbare aliassen. Sneue types.

  Belachelijker dan de (feitenvrije) kat als dat Trump voor Rusland zou werken kan niet. Immers, zelf collecteert zij bij Russische oligarchen miljoenen, die via witwas praktijken via de Zuid-As in haar ‘coffers’ belanden.
  Ze had ook geen enkele moeite de hulpgelden voor Haïti in eigen zak te steken.
  Het mens is een gevaar voor de hele wereld. Zij streeft naar inzet van kernwapens bij het veroveren van Rusland, China, Iran – en de vernietiging van de EU.

  Joule Global Holdings B.V. in the Netherlands and Joule Global Stichting, the ultimate controlling entity.
  NEW YORK – Emails released this week by Wikileaks indicate John Podesta, chairman of Hillary Clinton’s 2016 presidential campaign, laundered shares of stock he received from an energy company cited in the Panama Papers money-laundering probe that has received funding from the Russian government.

  WND reported Oct. 6 Podesta had been paid an undisclosed amount for serving on the executive board of Joule Global Stichting, an appointment he neglected to report to regulatory authorities in the U.S.

  He also has received consulting fees from the Wyss Foundation, a group controlled by Swiss billionaire Hansjoerg Wyss, an investor in Joule Energy, according to Peter Schweizer’s Government Accountability Institute in a report,
  “From Russia with Money: Hillary Clinton, the Russian Reset, and Cronyism.”
  Read more at http://www.wnd.com/2016/10/hillary-campaign-chief-linked-to-money-laundering-in-russia/#XSKjh03IbF0RxsLC.99

  2 likes
 • frans schreef:

  Ik hoop dat Trump een plan heeft met zijn opzet in de debatten.
  Misschien zegt hij ook wel dat hij het debat voert met een Cloon. Terwijl het origineel thuis op de bank zit.
  De horoscoop aspecten zijn rond 8 november zijn zeer positief.
  In ieder geval slaagt hij in zijn opzet. Maar of hij president wordt of wil worden of niet wil worden , hij is gelukkig op die dag van de 8e november 2016. (Misschien duwt hij Bernie Sanders wel op de Amerikaanse troon. Er gaat wel iets bijzonders gebeuren!)
  De afgelopen tijd had hij, (4 maanden lang), bijzonder zware aspecten in zijn persoonlijke horoscoop die zelfs op zijn ondergang wezen door de enorme kritiek die hij te verduren heeft gehad.
  Maar blijkbaar heeft hij er zich door heen geslagen.

  1 likes
 • Remco schreef:

  Mooi dat Mr. Trump deze onthullingen doet! Eigenaardig, dat hij aan de andere kant uitspraken doet, (de vrouw-onvriendelijke en rascistische ) waardoor het lijkt alsof hij niet gekomen WILT worden…
  Wat zou daar nu weer achter zitten?? Op veel plakken komt Mevr. Clinton toch een stuk sympathieker over…

  0 likes
 • Remco schreef:

  Op veel vlakken!

  0 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >