Het Complot

Analist: “Trump benoemt onwelgevallige waarheden die de elite verbergt voor het volk”

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Presidentskandidaat Donald Trump haalt uit naar de Amerikaanse diepe staat, een ‘cabal’ die de officiële overheid zijn macht heeft ontnomen, door onwelgevallige waarheden te benoemen. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Trump wint de verkiezingen in november misschien niet, maar hij schudt de boel wel flink wakker door het gemanipuleerde politieke systeem te ontmaskeren, aldus Barrett.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Nu we de laatste weken voor de presidentsverkiezingen zijn ingegaan, benoemt Trump onwelgevallige waarheden die normaal gesproken verborgen worden gehouden,” zei hij.

9/11

Trump zei tijdens de voorverkiezingen onder andere dat George W. Bush verantwoordelijk was voor 9/11. “Dat komt veel dichter in de buurt van de waarheid dan Trumps aanhangers waarschijnlijk beseffen,” zei dr. Barrett.

“We weten namelijk dat het Project for the New American Century – een groep neoconservatieve zionistische adviseurs waaronder Dick Cheney, Paul Wolfowitz en Richard Perle – 9/11 hebben opgezet als een nieuwe Pearl Harbor,” voegde hij toe.

“Trump vertelde tijdens een debat van de Republikeinse Partij in Houston in feite de waarheid over 9/11, recht in het gezicht van de familie Bush, waarna George H.W. Bush een keeldoorsnijdend gebaar maakte,” merkte hij op.

Volgens Barrett brengt Trump waarheden aan het licht die je normaal gesproken nooit zult horen als je onderdeel bent van het systeem. De presidentskandidaat zei tijdens een speech dat ‘ons systeem gemanipuleerd wordt’.

Achter de schermen

Trump zei dat het politieke establishment in Washington, een aantal Republikeinse leiders, de Federal Reserve, de elites, het Clinton-kamp en grote Amerikaanse corporaties betrokken zijn bij een samenzwering tegen het Amerikaanse volk.

Peter Dale Scott van de Universiteit van Californië te Berkeley noemde dit bonte gezelschap ook wel de diepe staat, een ‘cabal’ bestaande uit superrijken die achter de schermen aan de touwtjes trekken.

“Verkiezingen doen er in de meeste situaties dus weinig toe,” aldus dr. Barrett. “De stemmachines kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd.”

Hij verwacht dat het vertrouwen van het Amerikaanse volk in de overheid, de media en de banken nu nog sneller zal afnemen.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Het maakt helemaal niets uit. Het Westen is toch al verloren, en zal spoedig van deze aardkloot verdwenen zijn, zoals de voorgangers. Zo is het altijd gegaan.

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

https://file.wikileaks.org/file/

De notulen van Bilderberg staan er ook tussen.. De grootste lading vuile was tot nu toe, veel plezier.

pietje
pietje
7 jaren geleden

We zijn verloren maar… misschien kan Trumpp er nog iets van maken hillary is dood dus doet niets meer misschien haar kloon want zo is het !! Hillary is allang dood e iemand anders neemt haar paats in ze lijkt wel een beetje op haar maa is slanker !! Jongens en misjes we worden zo bedrogen dar hebben jullie niet eens een idee van alles is vals ik denk (hilarisch ) dat alleen die trup echt is !!! Lachten maar wel goed !!!

Randy
Randy
7 jaren geleden

Dit is toch overal zo? Als een paar kinderen spelen en ineens komt er een slimmere en sterkere kind, dan neemt hij de boel over en zoekt bondgenoten en in no time is hij de nieuwe baas die niet meer weg te krijgen is.
Het succes van deze lieden is gebaseerd op de hebzucht, de angst en de onkunde van de anderen. Mensen worden niet getraind om op te staan voor de waarheid, recht en gelijkheid. De elite daarentegen traint wel haar kinderen om te domineren, te straffen en superieuriteit uit te stralen. That’s the difference.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x