Homepagina » Gezondheid » Analyse: wormen in coronateststaafjes en mondkapjes?
wormen
Foto: Unsplash

Analyse: wormen in coronateststaafjes en mondkapjes?

Er circuleren op internet talloze filmpjes van bewegende ‘wormen’ in mondkapjes. Burgers maken zich grote zorgen. Velen leggen teststaafjes en mondmaskers onder de microscoop en zetten de beelden vervolgens online. Mensen zijn bang dat ze de ‘wormen’ inademen of dat het parasieten zijn die zich een weg zullen banen door hun hersenen.

Internetkrant Wochenblick besloot een aantal FFP2-maskers en teststaafjes te onderzoeken. Er werden inderdaad ‘wormachtige’ en andere vreemde vormen aangetroffen. Als de maskers worden verwarmd, bewegen de ‘wormen’.

wormen

Foto: Is dat een worm? (Wochenblick)

Vezels

Volgens forensisch bioloog Mark Benecke zijn de ‘draden’ in de mondkapjes en teststaafjes vezels. Het zijn in ieder geval geen genetisch gemodificeerde parasieten, zegt hij in een video. Door luchtverplaatsing of elektrostatische lading beginnen ze te bewegen. Volgens Benecke kun je op alle materialen piepkleine deeltjes vinden die met het blote oog niet te zien zijn.

Wegwerpmondkapjes bestaan uit meerdere lagen polypropeen, een soort kunststof. Bij het inademen kunnen microvezeldeeltjes loskomen en in de longen belanden. Deze deeltjes kunnen longschade veroorzaken. De synthetische vezels bevatten ook lijm, vluchtige organische stoffen, bronopol, formaldehyde, bindmiddelen en kunstmatige geurstoffen. Al deze stoffen komen op de mond en neus terecht en worden continu ingeademd.

Ideale broedplaats

Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, waaronder ademhalingsproblemen, eczeem en allergieën, waarschuwt chemicus Helmut Traindl. Daarnaast kunnen vocht, warmte en speeksel een mondkapje tot een ideale broedplaats maken voor virale en bacteriële ziekteverwekkers.

Volgens Amerikaanse onderzoekers kunnen ingeademde microplastics ontstekingen in de longen veroorzaken. Langdurige blootstelling aan microplastics kan leiden tot ademhalingsproblemen zoals astma of zelfs kanker, aldus de onderzoekers. Ook andere studies suggereren dat micro- en nanoplastics kunnen leiden tot ontstekingen, kanker en onvruchtbaarheid.

[Wochenblick]
4.6 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
13 dagen geleden

Bekijk het positief. Als je er niet aan dood gaat dan word je er sterker van.
Zo zal de meerderheid van de massa er wel instaan. Ander kan ik het niet verklaren.

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Maandverband en tampons zitten ook vol chemicalien. Er zijn bio te koop.

Marc
Marc
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

@ProAsfalt: idd als je over alles moet mierenneuken kan je beter stoppen met leven. Ga eens sportief lopen langs een gemiddeld drukke weg en kom dan eens te weten wat je allemaal binnenkrijgt…

Danny
Danny
Reactie op  Marc
12 dagen geleden

Mierenneuken? Ze praten het half goed in deze post.. Het zijn morgellons! Veroorzaakt zoek maar op “morgellons decease” en wat er enigszins wel over gezegd word is die maskers worden behandeld door mensen met een satanische agenda Rockefellers Rothchild Bayer Merck astrazenica Pfizer allemaal voor de nazis gewerkt. Zit ook in luiers en zelfs je vreten kipnuggets ook in die vieze chem&con trails van die vliegtuigen nee geen condense.

Bilderberg
Bilderberg
Reactie op  Danny
3 dagen geleden

Haha ow ik lach me hier zo kapot om. Zoek eens andere vormen van informatie vriend

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Marc
12 dagen geleden

Ik loop daar niet maar in een natuurgebied! Dus dan moet ik niet mierenneuken over uitlaatgassen die er steeds meer komen omdat jij er wel loopt?
Omdat een ander rookt moet ik me niet druk maken om hun rook omdat er ook uitlaatgassen zijn? Ik hang daar niet bewust met mijn neus achter de uitlaat hé?! Ik ben niet voor niets weg getrokken uit de binnenstad!
Ik eet geen Bon-duelle groente meer sinds ik weet dat die groente uit gebieden komt waar het bemest wordt met kunstmest genaakt van chemisch afval, je weet wel, afgedankte laptops en telefoons enzo waardoor je een hoger risico hebt op kanker!
In Hak of andere merken groente zit het misschien ook maar dan weet ik dat nog niet en is dat al erg genoeg!
Er zijn al genoeg ” gevaren” om ons heen en als je een keus hebt dan is dat aan jezelf of je het risico wilt lopen, maar als je geen keus hebt wordt het wel iets anders! Je hoeft namelijk niet langs een snelweg te joggen etc. maar als je verplicht wordt mondkapjes te dragen met chemische troep er in, terwijl ze niet eens zorgen dat je geen virus oploopt, dan gaat het te ver! Dat is gene mierenneuken, dat is je verstand gebruiken en er voor kiezen het niet te doen!
Het zogenaamde zorgen voor een ander houdt op waar mijn gezondheid schade kan oplopen!

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Really? Ben je werkelijk zo naief om te geloven dat je er sterker van wordt als je die troep in je longen krijgt en ademhalingsproblemen krijgt? Microvezeldeeltjes die je longen beschadigen maken je sterker? Als longblaasje daar kapot door gaan krijg je COPD. Vooral de blauwe maskers uit China blijken veel gif te bevatten en schijnen zodanig gefabriceerd te zijn dat de stof veel van die vezels los laat die je dan lekker inademt. Daarvan alleen al zijn er vorig jaar 52 miljard van gemaakt. Bekijk het positief? Wees realistisch zou ik zeggen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Is onderdeel van het grote ruimen. Snap dat nou!

Rob
Rob
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
12 dagen geleden

Dat weet ik ook wel. Dat is hier alleen niet het onderwerp. Het gaat hier om de reactie van ProAsfalt en hoe hij een beeld heeft dat niet de realiteit is.

Woekja
Woekja
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Hey de wakkere ROB
Je doet er niks aan gewoon luisteren naar de overheid!!

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Weg met die crap. Draag niets voor je gezicht! Het is pure onderdrukking. Wij moeten massaal alle onzin negeren per NU meteen en in opstand komen.

jtprf
jtprf
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Lees goed! Hij zegt alleen dat wat volgens hem anderen denken! Is niet persé zijn denken

F.A
F.A
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

ff drugs in je beker stoppen, zolang je niet doodgaat wordt je sterker? of zwakker?

” Als je er niet aan dood gaat dan word je er sterker van.” veelgebruikt zin dat NIET klopt, hangt toch echt van het geval af

pien
pien
Reactie op  ProAsfalt
10 dagen geleden

volgens mij zitten jou hersens ondersteboven

Philip B
Philip B
13 dagen geleden

EIndelijk een pagina waar men de waarheid kan en mag geschreven worden

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

CoronaVirus is Bio-Wapen MADE in China..
Blauwe maskers (vergif om je longen te vernietigen) MADE China….

Wanneer gaan de schaapjes LEREN DENKEN

Ruud.
Ruud.
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

ik denk het NOOIT.

Babet
Babet
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Leren denken, leren inzien, leren het proces van conditionering te (h)erkennen..

Laatste nieuws is dat Rutte Kaag al naar voren heeft geschoven!! Onder het mom van “de eerste indiener van motie van afkeuring die gaat eerst….(toevallig Kaag)!!!!”
En een plek in de oppositie is hem ook oke!

Zeg maar dag met het handje ondernemers, boeren en ander buitenlui!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Babet
12 dagen geleden

Als dat waar is ja, dan gaan we ons handeltje doen in de meest mogelijke moeite met zo hoog mogelijke kosten

sociaal Nederland
sociaal Nederland
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

wanneer de scholen weer open gaan,

Johnny
Johnny
Reactie op  sociaal Nederland
12 dagen geleden

Indoctrinatiekampen voor kinderen (waar ze voorgelogen worden van a tot z) omdat de ouders het te druk hebben met centjes bij elkaar harken om de staat en haar technocratie te plezieren met maffia oeps belastinggeld. Zodat zij hiermee zichzelf én hun kinderen de slavernij in duwen. Goed idee!! Voor de Arische Rottschilds, Vanderbilts, Duponts en de 10 andere bloedlijnen dan…..

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Wie weet maar dan moet het wel bewezen worden. Al word het bewezen? Dan word het waarschijnlijk niet naar buiten gebracht.

Het Westen zit met China namelijk in een enorme spagaat. Een soort van houtgreep. Het democratische geluid versus een volksrepubliek met communistische inslag.

Hoeveel het Westen klaagt om mensenrechten in China, tegelijkertijd profiteert het optimaal door goedkope productiekosten e.d. handel en wandel Import, export.

Zit er een containerschip voor een weekje vast in het Suezkanaal, vrezen ze in het westen al voor een giga tekort aan producten. Zo enorm zijn we afhankelijk geworden van China.

Met name voor Amerika een doorn in het oog. Het wilde met China een handelsoorlog creëren onder Trump om de boel terug te draaien. China verdient namelijk te veel aan het Westen.

Amerika zit omtrent zijn machtspositie, wereldleider, ook met Europa in de knoei. Heeft het de EU gevraagd om strenger tegen China op te treden, de handel en wandel te beperken.

Met name Duitsland bleek geen voorstander. Het sterkste land in de EU en met veel zeggenschap in Brussel, im -en exporteert namelijk meer naar China, dan Nederland, Spanje, Frankrijk en Engeland tezamen.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Kan iemand mij uitleggen waarom onze regering ons ziek wilt maken.?.Dat kost hun toch geld of??
Ik snap dat het anders zit , maar krijg het niet uitgelegd aan andere.Zieke mensen kunnen niet werken en kosten dus geld..
Mijn dank is groot.
Groet PREDATOR

Bertus
Bertus
Reactie op  PREDATOR
12 dagen geleden

Wat is geld voor die lui. Nog minder dan een zandkorrel in de Sahara. De lol is jou ervoor te laten dansen. Als een aapje zeg maar

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  PREDATOR
12 dagen geleden

Hebben de multinationals ook maar een stuiver verlies geleden?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

En zo laat Joyce zien dat ze een shill is. Haar doel: hopium, verwarring en de mythe van het virus (wat niet bestaat) in stand houden.

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
13 dagen geleden

Die “dingen” worden soms ook “morgollons” genoemd … Ik zag ze als losse webben zonder enige structuuur op een brugleuning over de Duero, in Zamora-hoofdstad rond de jaren 2004, in volle zomertijd met 35 ºC … en haalde de politie erbij.

Wilden geen verklaring opstellen. Kwam van de Spinnen … Namen ook geen foto..

Mijn vriendin zag ze ook in de struiken van haar huis in een dorp van Sayago. Jaren 2011-2015.

Later zag ik ze ook aan de ranken mijn wijngaard en nam er stalen van. Lange, fijne, glinsterende raden … Geen web. Je moest speciaal kijken en de glinsteringen opzoeken bij tegenlicht.

En nog later op mijn auto en aan het balkon van mijn B&B dat ik toen had. Ook in Sayago. ´n Internationaal beschermd natuurgebied notabene. Samen met Portugal.

Ik schreef het toen aan de chemtrails toe en hield er lezingen over. Mijn kronieken – steeds over cultuur, natuur en “het verschijnsel mens”, soms met fotos´s en tekeningen in een rubriek voor ervaringen van ex-patriotten (Buitenlanders) in De Standaardgroep in Vlaanderen – werden na enkele jaren plots allemaal verwijderd wegens een “fout” … bij het veranderen van ¿provider? of zo. Ik vermoed hoe dat kwam.

En men dekte dat toe door andere artikelen in die periode van andere mede-Vlamingen óók maar mee te wissen.

Klaar was Kees. Geen sporen meer ….

Tashi Delek

Ruud.
Ruud.
Reactie op  D.R. V S D C D B
13 dagen geleden

Heb je je artikelen dan niet op een externe schijf staan?

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
Reactie op  Ruud.
12 dagen geleden

Dank voor je pientere reactie. Neen dus …

Ik heb daarvoor naar de reactie van De Standaard Online (DSO) “gemeeld” … Ik kreeg nl. de bestaande “links” die ik nog had bij mijn artikelen, open, maar alles was wél al gewist. En men gaf me de verklaring dat ook zijzélf er ¡niet meer aankonden!

Als u weet dat ikzelf járen bij De Standaargroep werkte als correspondent van de gedrukte kranten (e.a.) dat begrijpt u dat men mij niet aan het lijntje gaat houden.

Het was ernstig. Ik heb er nóg spijt van van dat ik toen niet een afdruk (uitprint) voor mijn archieven had gemaakt … En dacht plots aan anderen die dat misschien wél hadden gedaan.

Ik belde zelfs naar de directie van het Koninklijk Museum van Kunst en Geschiedenis (Jubelpark in Brussel) waarvoor ik diverse artikels had geschreven in een tijdschrift en bvb. mijn openingsverslag van de zaal “Verzameling Siret” .

Ik was toen op de perspresentatie in Brussel, komende vanuit Spanje en publiceerde mijn interpratie óók in DSO.

Zilverkunst (diadeem bvb.) opgegraven door twee Belgische broers én archeologen, met vondsten uit de prehistorie … Zuid-Spanje. Ook zij konden de verwijzingen niet meer openen. Alles weg ,..

Dit gaf me stof om nog dieper na te denken. En om alles wat ik belangrijk vind ook te bewaren: extra harde schijf én op stick en op papier.

Hartelijk

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  D.R. V S D C D B
12 dagen geleden

Alle belangrijke dingen staan bij mij op meerdere computers èn op een server die géén internet gebruikt. Dan maak ik daar ook nog een cd/dvd van en bewaar die “elders”. Er zijn dingen die je niet op papier kunt bewaren, omdat ze puur digitaal zijn. Dingen die je op papier kunt bewaren is nog een extra copie van data.

Christina
Christina
Reactie op  D.R. V S D C D B
13 dagen geleden

Censuur dus…

Marc
Marc
Reactie op  D.R. V S D C D B
13 dagen geleden

@D.R. VSDCDB: u bent een perfect voorbeeld van de psychotische aandoening genaamd de ziekte van Morgellon. Parasietenwaanzin.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Marc
13 dagen geleden

Men beweert dat het een psychotische aandoening is, maar met kan wel degelijk sliertjes uit een wond zien komen en het jeukt heel erg.

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
Reactie op  Marc
12 dagen geleden

U bent dan het perfecte voorbeeld van oordelen zonder eerst nachecken, of van stoorzender omwille van de kick.

Heb toevallig al jaren lang de zaak bestudeerd via onderzoek.

En laat nou net wijlen Lloyd Pye (= Starchild Skull) die ik had uitgenodigd in mijn B&B (gratis, jawel) omdat wij bevriend waren en hij toevallig een week in Spanje was voor diverse conferencies in Madrid en in een belangrijke stad aan de Middellandse Zee.

Hij heeft daardoor ook voordrachten kunnen geven in mijn streek en in Miranda do Douro (PT) en we hebben het toevallig over het fenomeen morgollons gehad.

Dat was het jaar voor zijn plotse dood in 2013.

¿Waarom zeg ik dat? Niet voor u, geachte heer “duur de comprenuur” maar voor de achtbare andere lezers die alleen al bij het naspeuren op internet van het zoekwoord “morgollons” beter weten waar Marc-Abraham zijn moster zou kunnen halen.

Un saludo

jtprf
jtprf
Reactie op  D.R. V S D C D B
12 dagen geleden

Bekijk foto in artikel, ik zeg geen worm.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  D.R. V S D C D B
12 dagen geleden

Zoek hulp. Serieus zoek hulp.

Zomaariemand
Zomaariemand
Reactie op  D.R. V S D C D B
11 dagen geleden

Heb je waybackmachine.org ook geprobeerd? Kun je soms ook oude websites terugvinden.

Wel zonde van alle tijd en energie die je erin hebt gestoken. Fijn dat je er hier iets over deelt.

Mocht je nog een portie/stalen van die draden vinden, zou ik ze opsturen naar die meneer Mark Becker uit dit artikel. Die mensen moeten toch open staan voor een beetje uitdaging!

Je inzet is vast een steun voor de mensen die dus echt te maken hebben met die draadjes onder de huid (hoe erg moet dat zijn!).

Exegese
Exegese
13 dagen geleden

Waar zou je de meeste kans op hebben : gezondheidsproblemen door gebruik van mondkapjes en/of test materiaal of dat je corona oploopt en daar ziek van wordt ? Ik denk dat ik het antwoord voor verreweg de meeste wel weet. Levensgevaarlijke volksverlakkerij, dat is waar wij van overheidswege mee geconfronteerd worden, tegen wil en dank wel te verstaan.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
13 dagen geleden

ah.. schijnbaar was ik goed op de hoogte.. in de globale lijn had ik dit inmiddels all uitgeplozen.. maar je snapt t zelf all.. ik wist er niks van.. ik ben immers heftruck chauffeur, en geen dokter.. aldus de angsthazen om mij heen..

ItsMe
ItsMe
Reactie op  Gezond Verstand
13 dagen geleden

Een heftruck chauffeur met gezond verstand! Sinds Corona zijn velen het eens: het begrip IQ dient hergedefinieerd te worden. Nu tijdens Corona is duidelijk wie gezond verstand heeft en wie niet… 😉

Rob
Rob
Reactie op  Gezond Verstand
13 dagen geleden

Artsen etc die niet met dit soort zaken bekend zijn zullen het ook ontkennen en het afdoen als ongeloofwaardig. Ook die beroepsgroep denkt alleen maar zoals ze geprogrammeerd zijn door hun opleiding. Alles wat niet tot die opleiding behoort bestaat niet in hun ogen.

Dolex
Dolex
13 dagen geleden

Zou best kunnen. Net als in je sjaal en het kussen waar je ‘s nachts op ligt te kwijlen.

ItsMe
ItsMe
Reactie op  Dolex
13 dagen geleden

Als je een synthetisch dekbed hebt, klopt inderdaad. Enkele jaren geleden is hier een documentaire over geweest, waarbij ze aantoonde dat deze synthetische vezels schade in longen veroorzaken. Ik heb toen mijn dekbedden weggegooid en vervangen voor 100% katoenen dekbedden.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
13 dagen geleden

Ik hen nooit geweten dat deze vezels zichzelf langer en korter kunnen maken door erop te ademen of in aanraking te brengen met vocht. Interessante aanvlieg route

Raymond
Raymond
13 dagen geleden

Zie wat ze ons aandoen. Alleen samen en eensgezind kunnen we dit stoppen. Dit alles is tegengesteld aan liefde. Liefde is grootste kracht en het antwoord op alles.

Anne
Anne
13 dagen geleden

Allemaal weg met die vieze mondkapjes.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Anne
13 dagen geleden

Gaat niet gebeuren ze hebben er ook in Nederland een fabriek voor gebouwd!
Dus ze houden ons nog jaren aan de ongezonde mondkapjes!
Vinden ze het straks gek als al de mensen die ze nu verplicht de hele dag moeten dragen longklachten krijgen door het inhaleren van vezels en te weinig zuurstof binnen krijgen!
Helaas willen ze enkele miljarden mensen van de wereld af, dus het maakt allemaal niets uit!
Er is ook geen enkele longarts die protesteert.
Het is een krankzinnige wereld waarin we terecht zijn gekomen!

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x