Homepagina » Mens en Dier » Open brief aan Rutte: ‘Er is hier iets ontzettend mis en daar heeft u een hele belangrijke rol in’
rutte
Foto: Mark Rutte (CC0)

Open brief aan Rutte: ‘Er is hier iets ontzettend mis en daar heeft u een hele belangrijke rol in’

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) stelde VVD-leider Rutte onlangs vragen over de filmpjes waarin volstrekt vreedzame demonstranten helemaal in elkaar worden geknuppeld door de ME. Van Haga vroeg hem of het niet eens tijd wordt om van hogerhand te zeggen: kom op, laten we die mensen een beetje normaal behandelen?

Rutte antwoordde dat we ons ‘niet moeten gaan baseren op die filmpjes’. Je weet niet wat er daarvoor en daarna gebeurd is, zei hij meerdere keren.

Toen er beelden opdoken van kerkbezoekers die in onder meer Krimpen aan den IJssel journalisten belaagden, zei Hugo de Jonge dat ‘het geweld tegen journalisten flink over de schreef was’. “Hij mag zich kennelijk wel beroepen op filmpjes zonder te weten wat eraan vooraf is gegaan. Het handelen van uw kabinet veroorzaakt veel polarisatie in de samenleving,” schrijft Mascha Sponselee in een open brief aan Rutte.

Een stad in oorlog

Sponselee was op 14 maart jongstleden in Den Haag om deel te nemen aan de demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld. Wat er die dag is gebeurd, zal haar waarschijnlijk voor altijd bijblijven.

Op het moment dat ze uit Q-Park Malieveld kwam gelopen, werd ze naar eigen zeggen direct aangesproken door de politie. Haar werd verzocht een bepaalde kant uit te lopen. Dat deed ze. Er begon een oudere vrouw tegen haar te praten en terwijl ze stopte om een praatje met haar te maken, werd ze ‘binnen 10 seconden’ aan haar arm meegetrokken met de melding dat ze was aangehouden omdat ze ‘zich niet aan een bevel van een ambtenaar in functie had gehouden’.

Ze werd met geweld tegen een bus geduwd, geboeid en bijna zes uur opgesloten. Op weg naar het politiebureau trok er ‘een stad in oorlog’ aan haar voorbij. “De hele route was bezet met politiebussen, ME-bussen en paarden. Surrealistisch.”

Mensonterende manier

Sponselee, getrouwd en moeder van twee kinderen, heeft aangifte gedaan tegen de politieagent die haar op ‘een mensonterende manier’ heeft aangehouden. Tot op heden is het haar volstrekt onduidelijk wat de status is van haar aanhouding en aangifte. “Ik heb daar heel veel last van,” schrijft ze aan Rutte.

“Ik vraag u uit te (laten) zoeken wat er is gebeurd die bewuste zondagmiddag 14 maart op het Malieveld, waarom er gehandeld is zoals er is gehandeld en of dat handelen is voortgekomen uit instructie,” vervolgt ze.

“Er is hier in dit land iets ontzettend mis en daar heeft u samen met uw kabinet een hele belangrijke rol in naar mijn mening,” aldus Sponselee.

Ze krijgt veel steunreacties. “Lees en huiver over hoe we omgaan met vreedzame mensen in ons land die een tegengeluid (willen) laten horen,” reageert Ghislen Nysten, voormalig VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek. “Dit hoort niet thuis in een vrij land.”

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
13 dagen geleden

mark rutte, matennaaier pur sang,
Nederland moet kapot zo simpel is het.

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  peter
13 dagen geleden

Mee eens, maar met heks Kaag zakken we nog verder weg in deze Corona hoax hel.
Deze heks riep enige tijd geleden al…. Laten we een voorbeeld nemen aan Israël.
Ondertussen zit alles nog op slot, je hoort geen horecaondernemer of sportschoolhouder.
Mensen laten zich volspuiten met vergif, gaan akkoord met nutteloze Pcr testen.
De fieldlabs waar idioten zich voor laten gebruiken om gemaakt plezier te kunnen beleven.
Wanneer komen we nou massaal in opstand?

Pol
Pol
Reactie op  Geen variatie
13 dagen geleden

Mensen, kijk hier scherp naar. Van Haga wordt ook aangestuurd. o.a. hij is door de elite aangewezen om de polarisatie zo groot mogelijk te maken binnen hun pasteur/besmettingstheorie kaders. Zo simpel en doeltreffend lijkend, zodra je dit weet. Ook Wilders en Baudet zijn voor dit soel ooit uitgekozen. Het is zo groots (globaal) opgezet, dag het voor velen een gigantische (vaak ook een zeer emotionele) stap is om te zetten. Het hele denkpatroon over alle natuurlijk verlopend lijkende gebeurtenissen moet dan omgegooid worden.

ItsMe
ItsMe
Reactie op  Pol
12 dagen geleden

Je zou wel eens gelijk kunnen hebben.

Rob
Rob
Reactie op  Pol
12 dagen geleden

Ik heb in reacties al vaker gezegd dat partijen alleen maar worden opgezet op bepaalde groepen mensen de mond te snoeren en in toom te houden zodat het volk niet in opstand komt. De PVV en de FvD zijn ook van die partijen want die zeggen precies wat sommige groepen van het volk al bekend is. De FvD kwam in beeld toen veel mensen gingen zien hoe de wereld werkt. Om ervoor te zorgen dat mensen niet in beweging komen wordt er dus weer een partij opgezet die dat deel van het volk in de politiek gaat vertegenwoordigen. Dat deel van het volk voelt zich gesteund en houdt zich braaf gedeisd. Als je dan hoort hoe Van Haga praat dan is een deel van het volk daar ook mee eens en houdt zichzelf ook braaf gedeisd. Wat dat betreft zit je dus goed. Politiek is altijd verdeel en heers. De politieke partijen verdelen het volk en de kapitalisten en globalisten heersen over het volk want dat verdeelde volk is door de partijen onderling ook met elkaar in strijd. Politiek is een gereedschap van de elite en die elite selecteert de politici. Als je niet in de agenda pas kom je ook niet in de politiek terecht.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Rob
12 dagen geleden

Ben ik niet met jou een want dan hadden ze fvd toch niet geïnfiltreerd vanuit de linker flank lijkt mij. Nee hoor ze zijn heel bang dat fvd het vandaag of morgen voor het zeggen krijgt. Op het moment lijken de jongens en meisjes met die verkenners een soort spelletje stratego te spelen, niet naar het zin, nieuwe verkenners op het bord. En iedereen pikt het maar, het kan weleens een heel lang spelletje worden zo, terwijl er eigenlijk gewoon nieuwe verkiezingen uitgeschreven dient te worden. Kom op zeg.

Rob
Rob
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
12 dagen geleden

Linksom of rechtsom, ze draaien altijd om de waarheid heen. De waarheid ligt nog altijd in het midden en die moet je zelf zien. Daar zijn geen partijen voor. Als Baudet met zijn uitspraken een bedreiging zou vormen zou ook hij weggewerkt worden want dan past hij niet in de globalistische agenda. Politiek is een gereedschap in de wereld van macht en controle. Waar het werkelijk om gaat is het leven zelf. Daar wordt je van afgeleid door de politiek, weg van je eigen leven omdat je naar buiten bent gericht terwijl je eigen leven in eigen lichaam is. DAAR is de waarheid. In een macht systeem bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog en meer. De waarheid gaat dus niet over politiek en partijen maar over jou als mens, als onderdeel van het leven. Dat ben je niet in het systeem. Daar ben je alleen maar een functie, een programma door je opleiding. Daarom noemen velen het ‘de Matrix’.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Pol
12 dagen geleden

BS, Wilders ja, Baudet en van Haga zijn integere mensen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Nijntje
12 dagen geleden

Wilders ook.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Nijntje
12 dagen geleden

Deze zogenaamde intégre mensen, zitten jaar en dag in de tweede kamer, hun salaris te verdienen, en ja helaas zij veranderen niets, heel intégre maar ook heel nutteloos !

Exegese
Exegese
Reactie op  Pol
12 dagen geleden

De spijker op z’n kop @Pol

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Pol
12 dagen geleden

Zo is het, hoord U iets over de Oekraïne die de NATO voor zijn karretje spand tegen Rusland, niets helemaal niets !

Elfin
Elfin
Reactie op  Geen variatie
13 dagen geleden

Ja ik snap ook niet dat je van horeca ondernemers etc niets hoort. Kennelijk is het allemaal
nog niet erg genoeg?

Ikke
Ikke
Reactie op  peter
13 dagen geleden

Voor de rijke herenboeren uit het verrotte buitenland

Harm
Harm
Reactie op  peter
13 dagen geleden

Niet alleen Nederland

ItsMe
ItsMe
Reactie op  peter
12 dagen geleden

Het wordt tijd dat wij die gasten daar eens uit Den Haag gaan verwijderen, ik bedoel letterlijk!!!!!! Dit zijn geen politieke leiders, dit zijn levensgevaarlijke volgers van nog gevaarlijke gekken en zij horen in een gevangenis thuis. Levenslang.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ItsMe
12 dagen geleden

Precies.

mikkie
mikkie
Reactie op  peter
12 dagen geleden

….anyway…ik vind het een mooie brief.
Zeer netjes. Ikzelf zou iets puntiger geweest zijn in mijn bewoordingen.
Zeker na de persoonlijke ervaring die zij heeft gehad op het Malieveld.

ProAsfalt
ProAsfalt
13 dagen geleden

Maar ja, dit gebeuren was ruim voor de verkiezingen bekend.
Rutte heeft 1,9 miljoen stemmers verzameld.
De coalitie heeft 80 zetels gehaald, die voor voor coronatotalitarisme is.
Daarnaast zijn er vele oppositiepartijen die voor coronatotalitarisme hebben gestemd.
Totaal is rond 120 zetels.
En allen zijn de facto herkozen.

Het volk heeft, hoe triest ook, dit beleid gewoonweg gelegitimeerd.

Het schijnt dat Erich Fromm – Angst voor de vrijheid (1941) het een en ander heeft beschreven. Ik ga dit boek bestellen en lezen.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Herhalen van dit soort data kan ik ook. Ik stel daar tegenover dat de mn de VVD en D66 aan de knoppen van de telcomputer zaten en naar believen stemmen van FvD, PVV en JA21 naar D66 en de VVD konden overzetten. Als diverse enquetes, notabene incl eentje van de nos, als uitkomst hebben dat het covid beleid van rutte wordt afgekeurd, lijkt me duidelijk dat er bij de verwerking in de telcomputer massief is gefraudeerd. Daarbij komt dat ook bij onze telcomputer dominion was betrokken. In de raad van bestuur van dat bedrijf zitten prominente demoratten. Die zijn bevriend met D66.
Het zijn dus niet alleen kiezers die hun gezond verstand niet hebben gebruikt, maar mn massieve fraude door VVD en D66.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
13 dagen geleden

Ik kan niet anders dan dit soort data herhalen omdat dit nu eenmaal de feiten zijn.
Massale fraude wat u omschrijft geloof ik jammer genoeg niet.
Waarom is het jammer genoeg. Dat soort massale fraude kan niet onder de pet blijven.
VVD en d’66 zijn samen goed voor rond de 4 miljoen stemmen. Je kunt niet 3 miljoen stemmen zomaar even gaan verschuiven.
Daarnaast wat ik al aankaartte hebben ook vele oppositiepartijen meegestemd met het coronatotalitarisme die goed zijn voor rond de 2 miljoen stemmen.

Verder baseer ik mij gewoon wat ik empirisch waarnam in de supermarkt, de weken voor 1 dec 2020. Het was – vrijwillig – een dringend advies – dus géén plicht – om een muilkorf te dragen. Het was toen al bekend dat die muilkorven op geen enkel gebied wat doen. En toch liep 80 tot 90% ermee.
Dat zijn precies die 80% tot 90% die voor het coronatotalitarisme hebben gestemd. Dat is ook nog eens in lijn met de peilingen. Zult u wellicht zeggen: de peilingen zijn manipulatief, echter deze lopen in lijn met de empirische waarneming in de supermarkt. Zo simpel is het uiteindelijk.

Dus massale fraude is er niet gepleegd.
Neen, de massa is succesvol geïndoctrineerd door de reguliere media. Alleen al de tweewekelijkse persconferentie met onze totalitaire leider Rutte kijken 4+ miljoen kijkers naar. Let wel, ik kan al lang niet meer naar die rotkoppen luisteren noch kijken, de massa kennelijk wel.

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Er zijn teveel hersenloze lemmingen die volledig zijn gehersenspoeld door media en overheid. Tot zover is het plan voor deze agenda dus geslaagd, dagelijks zie je dat het “nieuwe” normaal volledig is gelegitimeerd door de meerderheid. Onvoorstelbaar dat mensen zich zo snel laten manipuleren en zich als beesten gaan gedragen, ook richting kinderen. De mensheid is nog heel ver weg van enig beschaving.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
12 dagen geleden

was ook maar een lage vernis.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Ik ben bang dat ik het met je eens ben. Met een jaar lang angst zaaien heeft een meerderheid voor zichzelf een comfort zone gecreëerd waarin muilkorven, afstand houden, handen stuk wassen en het vooruitzicht op een reddende vaccinatie een veilig gevoel geeft. Buiten die comfort zone heerst gevaar en Rutte en zijn trawanten houden die zone in stand. Reken maar dat er paniek uitbreekt als iedereen weer vrij mag ademhalen en elkaar knuffelen.
Hoeveel ‘corona slachtoffers’ hebben de kerkdiensten op Urk en in Krimpen eigenlijk opgeleverd?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  AlbertV
12 dagen geleden

Zeer waarschijnlijk geen! Anders hadden de kranten wel volgestaan over de onverantwoordelijke kerkgangers!

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

een feit zeg je,vol van jezelf.
een gepropageerd feit dan toch.

fff

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

prima proasfalt, blijven we het op dit punt fundamenteel oneens. Ik ben FvD kiezer en heb ruim voldoende bewijs gelezen dat VVD en D66 die aan de dominion stemcomputers de verwerking in gang zetten, daarbij massief fraude hebben gepleegd. Dat is geen probleem als je de politietop, het OM en de rechterlijke macht in je zak hebt. Een enkele rechter, zelf tenminste Groen Links kiezer, vond dat Pvv’ers nooit rechter mogen worden.
Was Bolkesteijn nu als bv 45 jarige leider van de VVD geweest, dan was deze uitslag er nooit geweest. Ik vind u wel vrij naief.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
12 dagen geleden

Ik zou wensen dat u gelijk heeft want dan zou het massale verzet aanstaande (moeten) zijn, maar ik zie het niet.

We zullen zien over een tijd dan wel over een jaar of veertig als de archieven opengaan.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Proasfalt, heeft u nog nooit van dominion gehoord, of was dat zon detail dat niet in uw argumentatie paste? Intussen vermoed ik dat ook u kiezer van een partij bent die niet in het kartel zit, dus elkaar steunen zou toch geen gek idee zijn?
In de VS is het uitsluitend aan demorat rechters te danken dat Trump niet, desnoods alsnog, afgelopen maanden president is geworden. De waarschijnlijk dat Dominion onder aanvoering van de Demoratten in het bestuur, massief bij nacht en ontij republikeinse stemmen heeft omgezet naar Demorat stemmen, is overweldigend.
Nogmaals, ik zie u als vergaand naief.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
12 dagen geleden

Beste,

Van het begrip ‘dominion’ heb ik nog nooit gehoord. Zojuist even gegoogled maar nog steeds geen flauw benul wat het is. Als u wilt mag u de links wel bijvoegen of een korte uitleg geven.
Ik heb inderdaad met volle overtuiging op de heer Van Haga gestemd. Een van de weinige ir’s die in de Kamer zit. Dus naast het coronadossier kan hij ook uitstekend met het klimaatdossier uit de voeten.
Elkaar steunen is niet zo’n gek idee, echter dat wil niet zeggen dat men het op elk vlak met elkaar eens moet zijn.
Nogmaals, de massale fraude waar u het over heeft, zie ik niet.
Stel dat er in de praktijk 3 miljoen op van Haga hebben gestemd. Officieel zijn er rond 250.000 geteld. Dat gaat toch rondzingen in de zin van: ik heb op van Haga gestemd. Jij, jij, jij en jij ook. Iedereen die je kent heeft op Van Haga gestemd. En dit zou je dan over het hele land moeten horen, lijkt mij. Ik heb daarvan niets vernomen.
U vindt mij naïef. Dat mag. Maar mijns inziens heb ik goed onderbouwt in al mijn betogen dat de massale fraude er niet is geweest.
Edoch kan het best zijn dat u over een tijd gelijk krijgt, dat kan ik niet uitsluiten.

Dan de VS. Ik begrijp het als volgt hoe het in elkaar zit en mijn zienswijze. Overigens heeft Jensen alle feiten over het stemmen en de mogelijke plaatsgevonden fraude een keer helder uitgelegd.
In de VS zijn er in wezen 2 partijen. De democraten en de republikeinen. Dat maakt op zich niets uit ware het niet dat bijna de helft van het volk op de democraten stemt en bijna de helft op de republikeinen.
Dan is het geval dat er altijd staten zijn die of in een flinke meerderheid democratisch of republikeins stemmen. Dus daar valt weinig te sjoemelen zonder dat het opvalt, is mijn beleving.
Nu zijn er ook een aantal staten, de swingstates waar het altijd erom spant. Tja, als het een fifty fyfty dan is het door fraude heel wat makkelijker een bepaalde kant op te sturen. Dat is kennelijk geschied met als gevolg dat Bidon aan de macht is gekomen doordat de rechtelijke macht daarginder het ook heeft laten afweten.
Maar gelukkig voor de USA bewoner heeft de president of the USA veel minder te vertellen – naar wat ik begrijp – dan onze totalitaire minister-president Rutte. Kijk maar naar het feit dat diverse Staten, meestal republikeins, zo niet alle, zijn opengegaan of hebben zich sowieso al weinig van de coronaflauwekul aangetrokken.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
12 dagen geleden

Inderdaad, FRAUDE FRAUDE FRAUDE. Forum zou nr. 1 zijn geweest. Heksen van D666 zouden niet meer in het verhaal zijn voorgekomen.
Stemmen per post, afgekeken van de zg. Democraten in Amerika. Wie doet er wat aan???????

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Henk Albarda, Amsterdam
12 dagen geleden

Met de dominium computers is ook in Amerika grootschalig gefraudeerd.
Op de site wat stem je was Forum voor Democratie de grootste.
Maar het blijft opmerkelijk stil rond deze fraude!

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Verkiezingen gemanipuleerd en onveilige telcomputers uit D666-Schwab-hoek.
Zo’n groot aantal stemmen op een vertegenwoordiger van een buitenlandse bezettingsmacht is totaal onmogelijk. Het is bekend, Hitler was ook populair, maar Klaus Schwab, uit de riolen van de Bilderberg gekropen kent iedereen nu ook wel als een dodelijke bedreiging. Uitschakelen van zijn beulsknechten Kaag, Ollongren, de Jonge en Rutte of een totale ondergang van Nederland en nederlanders?

“Met herhaalde ‘Impfung’ kan de overlast van arbeidsongeschikte, onmaatschappelijke en geestelijk onvolwaardigen tegengegaan worden tot heil van een beter gestroomlijnde staat” (anonieme bron, uit het duits vertaal 1990) Het lijkt vrijwel letterlijk een citaat uit het derde rijk.

Reeds toen leefden dergelijke opvattingen uit
nazi-duitsland weer op. Als men de gedachten over de grote reset tot zich laat doordringen dan moet de enige actie zijn: VERZET.

Realist
Realist
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Mensen vinden het kennelijk niet prettig, wanneer je hen zelfs maar heel eventjes aan hun angst herinnert, gezien de negatieve waardering zonder motivering.

Annette
Annette
13 dagen geleden

Geweldige open brief, Mascha! Ik heb alleen zomaar het idee, dat je hier geen antwoord op krijgt. Jij bent voor het “gespuis” niet anders dan een lastige vlieg en lastige vliegen krijgen klappen. Vreedzame demonstranten trouwens tegenwoordig ook. Je kunt niets anders zeggen, dan dat wij in een krankzinnige wereld terecht zijn gekomen. Het lijkt ook met de dag erger te worden. Er wordt zo ongelooflijk gelogen en bedrogen aan alle kanten. Trouwens, een goed voorbeeld om de situatie op het Malieveld te vergelijken met die in de kerk in Krimpen aan de IJssel. Dus in het ene geval moet je OOK kijken wat er ervoor en erna is gebeurd en in het andere geval volstaat een fragment. Dat noemen ze meten met 2 maten. Daar zijn die politici duivelsgoed in.

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

We moeten bepaalde dingen gewoon niet meer accepteren. We laten nog veel te vaak over ons heen walsen, zonder ook maar een weerwoord te geven. Zolang we dat gedrag blijven vertonen, zal er geen verandering plaatsvinden. Waarom moet ineens Tjeenk Willink (PVDA) naar voren worden geschoven om informateur van de Tweede Kamer te worden? De huidige voorzitster is ook al een PVDA-lid. We moeten ons resoluut gaan uitspreken voor Martin Bosma (PVV) en elke andere optie bij voorbaat van tafel vegen. Op die manier zijn wij altijd al behandelt door de partijen op links. Dat moet gewoon afgelopen zijn; we leven niet meer in een democratie.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

Het woordje “duivelsgoed”spreek mij geweldig aan

word wakker
word wakker
Reactie op  Eelke Piers
12 dagen geleden

Een kleine aanvulling: “duivelsgoed door het duivelsgebroed”

Pieter
Pieter
13 dagen geleden

Natuurlijk een hele goede brief en te erg voor woorden dat dit opgeschreven moet worden in Nederland. Alleen zal het verder niet tot enig resultaat leiden, net zoals de politieverhoren en zichtbaar politiegeweld op filmpjes waar een – voor of achteraf – verder niet eens ter zake doet.

Helaas blijft dit gewoon doorgaan, ondanks alle demonstraties en hoe duidelijk de realiteit ook wordt geschetst. Een groot deel van Nederland vindt het wel best en blijft altijd in de mainstream hangen en dat weet dit kabinet donders goed.

Succes.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Pieter
12 dagen geleden

en nog makkelijker is het bij voorbaat negatief te zijn en het verzet op te geven. Ik beken dat ik beslist een fout maak, ik ben bang voor physiek geweld en na alle politie knuppel partijen tegen vreedzame burgers ben ik bang om naar een anti lockdown demo te gaan en ik kan er op fiets heen.
De ooggetuigen verslagen leveren het beeld op dat er steeds meer deelnemers zijn. Dat interresseert rutte niet, maar de burger wel. En die burger komt een keer in opstand, net als het kleine MKB dat zich met een jaar, 2 jaar, gaat realiseren dat rutte hun droom kapot heeft gemaakt.

Verontruste
Verontruste
13 dagen geleden

Ook hier blijkt weer dat enige twijfel aan de verstandelijke vermogens van de “topstukken” in de politiek (dat denken ze van zichzelf) niet onterecht is.
Ik denk dat voor velen die gekozen hebben het niet kunnen (willen) bevatten dat we “geleid” worden door zo’n enorm systeem leugen en bedrog.

Marion
Marion
13 dagen geleden

Het is wereldwijd aan de gang en dit soort regeringsleiders worden gebruikt door o.a. het WEF, als popje aan een touwtje en krijgen straks een baantje in Brussel of zo. Ze offeren de mensheid op met oude nazimethoden van o.a. het Tulegenootschap. Maar het gaat ze niet lukken, de liefde kracht in de kosmos is groter dan deze wereld.

salvar
salvar
Reactie op  Marion
12 dagen geleden

juist

salvar
salvar
13 dagen geleden

“Dit hoort niet thuis in een vrij land.”
voorheen had je het idee dat je vrij was en kon gaan staan waar je wilde.
nu al langer dan een jaar is je vrijheid totaal afgenomen.
rutte&co interesseert het geen bal , hun zijn vrij:
feest vieren zonder mondkap
feest vieren zonder 1,5 meter
god weet verder wat ze doen het tuig.

het wordt tijd dat de leugen verdwijn en in het kielzoog rutte&co.

ik zou zeggen opzouten.
waarom dansen zoveel naar de pijpen van de nazi een ander woord heb ik er niet voor.

merel
merel
13 dagen geleden

Nu, denk dat er een hoop geknoeid is met de stemmen, want Rutte zal ze toch echt niet van het mkb hebben gekregen en zeker ook niet na al die foute die hij gemaakt heeft in het verleden en nog steeds doet. Ze zijn sterren in het verdraaien van het beeld deze Rutte en aanhang. En die mevr. Kaag is net zo erg. Zij wilt heel het internet gebeuren aan banden leggen, Ieder die een ander geluid laat horen dan zij goed vind wordt er afgemikt als het aan haar ligt. Waar blijft de vrijheid van meningsuiting dan? Communisme dat is wat zij willen. Niet luisteren het gevang in. Kijk naar Rusland China en nog wat van zulke landen.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  merel
13 dagen geleden

Geknoeid met de stemmen is wel zeker. Ik had ook verwacht dat het mkb niet op Rutte zou stemmen, maar het blijkt wel zo te zijn: zij worden zoet gehouden met geld in het vooruitzicht en wiens brood men eet diens woord men spreekt.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Rosalie
12 dagen geleden

Rosalie, met de dominion stemcomputer en d66 aan de knoppen is het een peuleschil stemmen over te zetten van Fvd, JA21 en PVV op d66 en VVD. En aangezien volgens de peilingen bv FvD op 6 zetels zou komen, en dat er 8 werden, lijkt het nog geloofwaardig. Met zoveel partijen in de TK gaat er niemand de uitslag aanvechten, hoe frauduleus die ook is.

Mieken Van den Bosch
Mieken Van den Bosch
13 dagen geleden

Heel erg…ook in Belgiė worden mensen in parken omvergereden door politie te paard en voor dood achtergelaten daar zijn beelden van en wat zegt onze premier dat het onaanvaardbaar is dat politiemensen aangevallen worden en verwond raken geen woord over andere slachtoffers. De vrijheidsbeperking van mensen heeft niets met een virus te maken maar met controle en onderdrukking we leven ondertussen allemaal in een politiestaat, krijgen enkel éénzijdige berichtgeving te horen, censuur alom, grondwetregels geschonden…mensen zo bang gemaakt en dan is de geplande agenda door onze corrupte regering onder onze neus in werking gezet.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Dit is duidelijk een OORLOG tegen het volk.. Wanneer word de POLITIE en het LEGER wakker??

Jan
Jan
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Die gaan nooit wakker worden. Dikwijls hoor je de verklaring van agenten (helemaal niet als zij straks gevaccineerd zijn): ik heb geen mening over de ontstane situatie en doe wat mij opgedragen wordt

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Ja Joyce, dat is n goede vraag……! Wanneer?????

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

die doen rustig mee , ze zoeken de sterkste kant en dat is nu helaas nog rutte&co.

maar het kan zomaar veranderen.

word wakker
word wakker
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Het personeel van Politie en leger zijn ook hoofdzakelijk hypotheekslaven bij een eigen mening of tegenspraak hoort schorsing of ontslag. Het hele plaatje is voorbereid evenals de woningnood met de absurd hoge prijzen.

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x