Homepagina » Mens en Dier » ME’er die ‘virusverspreidende idioten’ moest slaan: Ik kan er niet meer mee leven
ME'er
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

ME’er die ‘virusverspreidende idioten’ moest slaan: Ik kan er niet meer mee leven

Een politieagent die sinds een jaar ook werkzaam is als ME’er heeft al maanden een gevoel van afkeer en angst in zijn maag. Van misselijkheid. Een soort bal die in zijn maag zit. En hij raakt het niet kwijt.

“Ik heb mensen geslagen als ME’er,” verklaart hij bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie, die inmiddels met 62 gewetensbezwaarde agenten heeft gesproken. “Mensen die demonstreerden en niemand kwaad deden. Ja, ik heb ze geslagen. Omdat de leiding zei dat het moest. Dat we moesten afschrikken. Dat het afgelopen moest zijn met die ‘demonstrerende en virusverspreidende idioten’.”

Ik moet er inderdaad mee leven, maar kan dat niet meer

De politieagent maakte zichzelf in eerste instantie wijs dat hij het deed voor de veiligheid van andere mensen, want de demonstranten hielden geen afstand en maakten daarom ‘elkaar en andere mensen ziek’.

“En ook toen ik twijfelde aan die reden, schoof ik het af op de leiding, want van hen moest het. En zij zouden het toch wel weten? Maar die bal in mijn maag ging niet weg.” Toen moest hij denken aan zijn overleden moeder, die tegen hem had gezegd: ‘Doe nooit iets waarvan je weet dat het anderen kwaad doet. Je kunt het niet afschuiven. Het blijft altijd jouw besluit, jouw daad. En wanneer je dingen doet die andere mensen schaden, dan schaad je ook jezelf. Die dingen liggen op je eigen maag’.

“Ik moet er inderdaad mee leven, maar kan dat niet meer. Ik schrik wanneer er gedachten door mijn hoofd gaan om mijzelf het leven te benemen. Dat soort gedachten heb ik steeds meer. Want ik kan er niet mee leven,” zegt de ME’er, die voor nu uit veiligheidsoverwegingen anoniem blijft.

Zeker niet de enige

Zijn moeder zei ook dat je dingen recht moet zetten bij mensen die je verkeerd behandeld hebt. “Hoe kan ik het rechtzetten?” vraagt de agent. “Ik ken die mensen niet, weet niet hoe ik ze moet bereiken. Anders zou ik zo naar ze toe gaan om te zeggen hoe het me spijt.”

De ME’er, die psychiatrische hulp heeft gekregen van de commissie, verklaart verder dat hij zeker niet de enige is die er niet meer tegen kan. “Collega’s melden zich ziek, nemen ontslag.” Hij wil niet meer ingezet worden als ME’er en gaat zich ziek melden.

Lees hier zijn hele verklaring.

[BPOC]
4.7 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin.
Martin.
13 dagen geleden

Altijd achter af…

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  Martin.
13 dagen geleden

Beter later dan nooit!!!

Tigron
Tigron
Reactie op  Martin.
13 dagen geleden

Beste Martin,

En jij hebt in jouw leven nog nooit iets gedaan waar je achteraf spijt van hebt?
Het is een goed teken van deze agenten dat ze beseffen dat ze fout bezig waren en daar wroeging over hebben gekregen.
Dat noemt men; voortschrijdend inzicht.

Erg makkelijk, een comment van 3 woorden

Rob
Rob
Reactie op  Martin.
12 dagen geleden

In deze wereld werkt het als een proces. Een proces vraagt tijd. Wees blij dat er zoveel zijn die het zat zijn. Die hebben in ieder geval nog de kans om weer menselijk te worden. Wat overblijft zijn geen agenten maar straattuig in uniform. Dat werd al duidelijk door een verklaring van een andere agent. Degenen die eruit stappen zijn agenten, f dat wilden ze zijn. Maar de hele organisatie is een terreur organisatie geworden en daar trekken ze alleen maar dat ‘straattuig’ voor aan. De echte agenten passen daar niet in en ie stoppen er dan ook mee want het is geen politie organisatie meer.

Wanneer weet jij dat je ‘s nachts geslapen hebt? Als je ‘s morgens wakker wordt. Als je niet wakker wordt slaap je nog of je bent al wakker. Wakker worden is een moment. Dat is letterlijk ‘s morgens wakker worden maar dat geldt ook voor het ontwaken in de zin dat iets tot je door begint te dringen. Dus worden dingen ook alleen maar duidelijk als je ontwaakt en niet eerder. Dus kun je ook pas handelen naar eer en geweten als je ontwaakt bent. De eerste stap is altijd de moeilijkst en dat is erkennen waar je aan mee hebt gedaan. Dat erkennen kan pas weer als het door dringt. Het feit dat agenten tegenover de BPOC dan gewoon zeggen dat ze mensen in elkaar hebben geslagen is zo’n erkenning. Daar zou je eigenlijk respect voor moeten hebben. Vertel jij het maar eens aan iemand als ooit iets dergelijks hebt gedaan. Daar hoe je niet een agent voor te zijn. Dat gebeurt op veel meer manier dan alleen bij de politie. Het enige verschil is in deze tijd dat de politie een hele organisatie is geworden die zo in elkaar steekt. Daar staat ook iemand boven in de politiek. Dit is volgens mij een onderdeel van de globalistische agenda. Eerst dehumaniseren dan transhumanisme. Daar werkt de ‘terreurorganisatie’ dat ooit een politie organisatie was aan mee. Als je dan toch geen agent meer kunt zijn kun je dus beter opstappen in plaats van daar aan mee te werken. Hoe meer er opstappen hoe beter. Als je het zo leest dan hebben we in deze tijd alleen nog maar terreur beleid en verder niks.

pien
pien
Reactie op  Martin.
10 dagen geleden

idd

ster
ster
13 dagen geleden

Geen medelijden ermee want hij koos ervoor om wappies te meppen en wilt hij het goed maken? Prima, laat je gezicht zien en kom op voor ons wappies en dat openlijk! Ga naar je colega’s thuis en praat 1 op 1 met hen en kijken of ze zonder hun colega’s ook zo nog praten over de wappies en kijken of ook hun geweten knaagd. Want dan kan jij dit stoppen al dat geweld naar de mensen toe die voor hun rechten opkomen.

sociaal Nederland
sociaal Nederland
Reactie op  ster
13 dagen geleden

Je hoef geen medelijden te hebben maar begrip is beter op zijn plek.
Het feit dat hij en andere het geestelijk moeilijk hebben is duidelijk, je zou zelf met deze agent moeten praten en vooral luisteren.
Agenten (me) zijn opgeleid om geweld toe te passen, dus de stap vooruit is dat makkelijker.
Echter indien er een gewelddadige organisatie achter staat en je dwingt dan komt je als agent in een vacuüm terecht.
Indien je dan nog in een team zit waaruit geweld wordt gepreek en je niet meer je zelf kan zijn ga je breken.

Ps al die stemmers welke op partijen hebben gestemd welke dit toe laten richt daar ook eens je aandacht op.

ster
ster
Reactie op  sociaal Nederland
13 dagen geleden

Of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen. Nee dus.
Ik behoorlijk begrip voor deze geweldadige lui te hebben? Behoren zij geen begrip te hebben voor de demonstranten dan? Als hij dat gedaan had en een beetje kloten had gehad, dan had hij gezegt; nee ik hou me aan de wet en gebruik geen onnodig geweld tegen deze mensen die voor hun rechten opkomen en had daarna zich als nog “ziek” kunnen melden. Hij koos voor geweld en mag nu op de blaren zitten hiervoor. Deze gast is gewoon ene grote lafaard en het is voor hem tijd om ballen te tonen en te zorgen dat er een einde komt aan dit cultuur die daar hangt en dat kan door 1 op 1 gesprekken met zijn collega’s en dan de balans opmaken en deze door geven aan alle collega’s. Veelkans hebben er maar weinig ballen om eruit te stappen uit dat walgelijk wereldje die er is gecreeerd.

Alena
Alena
Reactie op  ster
13 dagen geleden

Sorry hoor maar hij toont nu toch begrip. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen! Deze man is bij gedraaid omdat hij zelf is gaan nadenken en gaan luisteren naar zijn geweten. Als wij geen begrip tonen hoe kunnen we dat van hun wel verwachten en van zijn collega’s die dat besluit nog niet hebben genomen? Met z’n instelling blijft er een ons tegen hun kloof bestaan. Nog een reden om voorlopig anoniem te blijven!

sociaal Nederland
sociaal Nederland
Reactie op  ster
13 dagen geleden

Let wel ook zijn gezin moet eten en drinken.
Dan even van het ene moment op de andere ontslag nemen is een zware opgaven, je heb thuis ook een verantwoording af te leggen
Indien Dienders zo konden overstappen naar een andere organisatie liep de politie leeg en stonden er veeeeeeel vacaturen.
In deze tijd een andere baan zoeken is erg moeilijk.
zie de reacties van BPOC.
De top van de politie en OM moet zich schamen en niet van die jonge vechtersbazen erop afsturen.
maar dat is juist het beleid.

Rob
Rob
Reactie op  sociaal Nederland
12 dagen geleden

Thuis een verantwoordelijkheid af te leggen zeg je. De vraag is hoe je thuis wilt komen. Zie je het al voor je? Kom zo’n agent thuis, vraagt zijn vrouw ‘hoe was je dag schat’? Waarop de agent alleen maar kan zeggen dat hij weer een hoop mensen in elkaar heeft geslagen, sommigen een barst in hun schedel heeft geslagen, anderen met zijn paard heeft overreden, enz. Vraagt zijn vrouw ‘waarom’. Zegt hij ‘omdat ze met zijn allen koffie zaten te drinken’ of ‘omdat ze met zijn allen voor hun vrijheden opkomen’. Thuis een verantwoordelijkheid hebben? Hoe denk je dat ze die verantwoordelijkheid vorm kunnen geven als ze volledig in de knoop met zichzelf zitten of andersom als ze al die spanning op hun eigen gezin afreageren? Ook dat kon je al lezen in de verklaringen van agenten. Als je dan een keus hebt tussen een terreur organisatie en je gezin, waar zou jij voor kiezen? Want beiden gaat in deze tijd niet samen.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  sociaal Nederland
13 dagen geleden

Mee eens. Maar wie zwijgt is medeschuldig. Een moeilijk dilemma, want niet iedereen is een held. Uitspreken, ziek melden, of ontslag nemen. Dat zijn de keuzes die deze goedwillende mensen hebben. laten we onze woede richten op diegenen die geen enkele scrupules hebben om het Befehl van hun foute bazen op te volgen.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Er is nog een keuze namelijk :noteer alles wie welke opdracht geeft etc,ect .niet op de iphone of computer natuurlijk,stel procesverbalen op van alles wat deze machts overname te maken heeft.Kijk even wat je allemaal mag als er een staatsgreep plaats vindt.Als dit uiteen valt en het zal uit eenvallen omdat 3000 families nooit genoeg is zelfs niet met hun 5 a 7 miljoen bouwakkers wereldwijd omdat eidereen die het er niet mee eens is gaat saboteren zoals de geschiedenis ons keer op keer leert .is deze info zeer bruikbaar bij tribunalen, rechtzaken ,inbeslagnames,verbeurt verklaringen en diploma innames.
Als het volk klaar met hun is hebben zij niets meer en zijn heel ongelukkig en ……..

armzalig thee kransje met waterige thee en oude kruimeltjes.
Mvrg,Marcel

P.S.Laat je door niets uit de tent lokken,jullie the good guys zijn het aller grootste gevaar voor een coup en een vijfde colonne en men zal alles doen[protest tocht b.v] om je op te sporen.

Jacob
Jacob
Reactie op  sociaal Nederland
13 dagen geleden

Die politieke partijen zijn m.i. openlijk bekend met de VVD en het cDA voorop

Moeder de Gans
Moeder de Gans
Reactie op  sociaal Nederland
13 dagen geleden

Begrip ja, en respect voor iemand die op zijn schreden terugkeert.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  sociaal Nederland
13 dagen geleden

@sociaal Nederland,

Beste,

Welk begrip hier op zijn plek is laat ik nu eventjes in het midden echter ik wil wel 1 ding even wél op zijn plek zetten waar het hoort namelijk u zegt en ik citeer: “Agenten (me) zijn opgeleid om geweld toe te passen”…….

Beste, dit is niet correct!!!

Ze moeten in uiterste noodzaak eventueel geweld toe kunnen passen echter als UITERSTE NOODZAAK!!!!

En hier beste valt of staat alles mee.
Ook ik heb met geweld te maken gehad, en ook ik ben opgeleid om dit toe te passen op mensen, ik heb er later zelf mede les in gegeven (IGG=Instructie Gebruik Geweld) en ook vuurwapeninstructie overigens!

Ik kan u mededelen dat het geweld wat deze doorgesnoven idioten op dit moment en vanaf het allereerste moment toepassen BUITENPROPORTIONEEL is en blijft!!

Het verbaasd mij overigens hoe mild mensen (ook dus zoals u!!) dit tussen de regels door goedpraten.

Ik ben er al wat jaartjes uit maar kan wel mijn vakkundige mening hierover geven. Dit is alles behalve toegestaan en riekt naar misdrijven in uniform waarvan acte!!

Dit kan en mag nooit meer gebeuren als deze onnozele onzin (“CORONA”) is opgelost en opgelost gaat dit worden al barst heel Mekka!!

Gladiator

Gladiator
Gladiator
Reactie op  ster
13 dagen geleden

@ster,

Beste,

Deze reactie van u sta ik voor 100% achter. Zo moet het en niet anders.

Janken en sneaky ergens je verhaal doen gaat de mensen welke de keiharde klappen moeten opvangen, botbreuken oplopen door paarden welke je omverrijden etc etc absoluut niet helpen en ik kan nog steeds niet ontdekken dat er ook maar 1 politieagent nu tot inzicht gekomen is, eerder het tegenovergestelde.

Dit weten ze donders goed, de politieagent alsmede de leiding. Hier zou ik graag eens een hartig woordje mee praten maar daar zijn ze te laf voor ondanks dat ze nu NOG denken dat ze er zonder kleerscheuren mee weg kunnen komen.
NO WAY, no way….

Ik walg er elke dag een beetje meer van….maar aan alles komt een einde….ook hieraan!

Gladiator

William
William
13 dagen geleden

Als er een klein gaatje in de dijk komt van het krankzinnige beleid dan kan het niet anders dan dat de dijk het op een gegeven moment begeeft en krijg je een tsunami van mensen die wakker zijn en wordt het beleid geelimineerd.. lang leve de vrijheid.. wij zijn met miljarden en zij zijn maar met een handvol.. (psychopaten) die ons eronder willen krijgen…

Paca
Paca
13 dagen geleden

ik zou deze agent willen zeggen dat door in te zien hoe het systeem werkt en als gevolg niet meer mee te willen doen hij of zij al meer dan voldoende ‘sorry’ heeft gezegd.

Christien
Christien
13 dagen geleden

Ik begrijp wat je zegt, soms lijk je geen keuze te hebben omdat de baas het zegt.

Draai het eens om, als jij NEE zegt heeft de baas geen personeel. Maar dan moet je wel met elkaar praten en samen werken.

Die wappies trekken nu de kar en zullen dat blijven doen omdat de vaccinatie versterkende gevolgen gaan hebben.

We kennen het antwoord al

DAAR WEET IK NIETS VAN.

Maar daar kom je niet mee weg.

Weet mij te vinden via mijn naam en ik sta open voor je excuses en ik zal je luisterend oor zijn.
En 10 april lopen we samen mee in de demonstratie, afgesproken.

Sterkte.

En 10

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
13 dagen geleden

We moeten met z’n allen die virus verspreidende idioten verslaan:
The SPARS Pandemic 2025 -2028 https://eu.docworkspace.com/d/sII2227o5qMSogwY

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Andre Schoutsen
13 dagen geleden
Arnie
Arnie
13 dagen geleden

En uiteindelijk hou je politie mensen over die wel graag op vreedzame demonstranten meppen met buitensporig geweld, want het mag niet, en vaak zijn het sadisten die dat doen, Ik heb ooit eens een onderzoek gelezen dat mensen die gewelddadig zijn al symptomen hebben van beginnende alzheimer, zij hebben geen rem meer op hun zelfbeheersing en een ernstige vorm van dwangneurose.

Louis
Louis
Reactie op  Arnie
13 dagen geleden

Vind ik ook. Op deze manier verdwijnen allen met nog een stuk menselijkheid uit een groepering waarvan het iq kleiner is dan hun schoenmaat en die vooral kicken op geweld en macht! Beter zou zijn dit alles openbaar te maken en proberen deze mensen te laten inzien hoe fout ze bezig zijn. Maar dat is allemaal sneller gezegd Da gedaan, maar toch veel sterkte voor deze man.

Schrander
Schrander
Reactie op  Louis
13 dagen geleden

Ik ben sinds dat corona is uitgebroken van mening dat de schaal van IQ in het negatieve kan.

Zulke domme domme mensen en hun argumenten. Dat is alleen te verklaren met een negatief IQ

Oude man
Oude man
13 dagen geleden

Respect voor uw ouders.

Henk
Henk
13 dagen geleden

Er is maar een ding dat we moeten verslaan
en dat is niet een flu, maar de woke mafklappers die Nederland naar de verdomenis helpen, waar een buitenlander een Nederlander in elkaar mag slaan om dat de Nederlander in zijn recht staat.
De leugen is geen wet!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Henk
13 dagen geleden

Met miljoenen het BINNENHOF Den Haag bestormen.. En dan is het ‘GAME” over..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Natuurlijk kan je er niet mee leven..
Mensen slaan die voor JOUW vrijheid vechten ??

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Hoop dat hij mee gaat doen om de democratie te herstellen. Kan alleen
door de juiste mensen op te pakken en
uit te leveren aan een volkstribunaal met een
paar rechters buiten de dictatuur.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

En vergeet niet: de agenten worden betaald met belastingsgeld van de reguliere burgers.
Agenten die tegen burgers optreden i.v.m. het niet bestaande coronavirus verdienen geen loon.

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x