Mens en DierGreat Reset

Uitvinder mRNA-technologie legt Great Reset bloot: ‘Dit gaat niet over een vaccin’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog en uitvinder van de mRNA-technologie Robert Malone legde in gesprek met Infowars-verslaggever Kristi Leigh uit hoe hij tot het besef is gekomen dat de coronapandemie wordt gebruikt om de Great Reset door te drukken, het plan van het World Economic Forum om de wereldbevolking uit te dunnen.

In eerste instantie dacht Malone dat de Great Reset onzin was, maar al snel kwam hij erachter dat alles gedocumenteerd is en dat de agenda nu wordt uitgevoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Malone zei dat in de documenten van het WEF valt te lezen dat deze club de coronapandemie wil gebruiken om de samenleving te reorganiseren, richting communisme. “Ze zijn er trots op, ze houden het niet geheim. Dit is hun visie. Het is een globalistische, totalitaire visie.”


Orwelliaans Ministerie van Waarheid

De viroloog zei verder dat hij in de jaren tachtig iets had gehoord over de Nieuwe Wereldorde, maar nooit had gedacht dat zoiets zou kunnen bestaan. “Ik had boeken gelezen over transnationalisme en de Nieuwe Wereldorde. Ik vind dat fascinerend, maar verwarrend,” zei Malone. “Nu zie je het werkelijkheid worden. Nationale soevereiniteit en overheden zijn steeds minder relevant. Dit moet mensen doen ontwaken. Dit gaat niet over een vaccin. Het vaccin is een symptoom.”

Malone zei ook dat de media oorlog voeren tegen het volk. Hij sprak van een ‘Orwelliaans Ministerie van Waarheid’. “Het maakt niet uit of je verwijst naar de literatuur of feiten aandraagt. Het draait niet om feiten.”

“Dit is een mediaoorlog, informatieoorlog, politieke oorlog zoals we die nog nooit eerder hebben gezien, die wereldwijd wordt gecoördineerd,” voegde hij toe.

Bekijk hieronder het hele interview over onder andere de Great Reset:

[Infowars]

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE OPENBARINGEN & DE APOCALYPSE

Dit plan bestaat al duizenden jaren…langzaam & zéér geraffineerd is Stam na Stam uitgeroeid…Volk na Volk onderworpen & tot Slaaf gemaakt…Land na Land verovert…met als Enig doel Totale-Wereldheerschappij & Totale Controle…Die enorme Kudde Goyim is dankzij de Moderne Technologie inmiddels redelijk overbodig & simpelweg veel te groot geworden voor Totale Controle…Dus is het de hoogste tijd om de Veestapel enigszins te reduceren…Van de 7,9 Miljard Slaven gaan er 7,4 Miljard geruimd worden is de bedoeling…want 500 Miljoen Horigen is méér dan genoeg om die Elitaire Chosen-Ones van alle geneugten te voorzien…En met zo’n handig QR-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk weten die Elite-Parasieten 24/7/365 waar al hun Slaven uithangen….

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Wat een smerig aanhangsel van het WEF is “ons” kabinet.

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

F*ck de WEF

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Dr. Robert Malone heeft het goed begrepen. Als het aan die Klaus Schwab discipelen uit politiek Den Haag ligt, krijgen we hamer en sikkel in De Lage Landen. Het enige dat nog ontbreekt is dat Rutte een Stalinsnor laat groeien.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x