Homepagina » Buitenland » Overlevenden schietpartij in Florida worden ingezet als politieke pionnen. Dit is wat Soros hiermee te maken heeft
Overlevenden schietpartij in Florida worden ingezet als politieke pionnen. Dit is wat Soros hiermee te maken heeft

Overlevenden schietpartij in Florida worden ingezet als politieke pionnen. Dit is wat Soros hiermee te maken heeft

De website The Gateway Pundit is naar eigen zeggen benaderd door de vader van één van de overlevenden van de dodelijke schietpartij op een middelbare school in Parkland in Florida.

De boze vader bevestigde dat de overlevenden worden ingezet als politieke pionnen in de strijd tegen de conservatieven en wapens.

De leerlingen die nu steeds in beeld verschijnen kennen elkaar van het theaterprogramma van de school, weet BuzzFeed.

Geweerd

De vader zei dat zijn kind werd gebeld met de vraag of hij negatieve dingen wilde zeggen over Trump en wapens en dat op Twitter wilde zetten en of hij op tv wilde komen.

De leerling, een aanhanger van Trump, weigerde.

The Gateway Pundit kreeg te horen dat leerlingen die de president steunden systematisch werden geweerd voor interviews en televisieoptredens.

Soros

De groepen die de leerlingen aansturen blijken ook de vrouwenmarsen, de massale betogingen tegen Trump, te hebben opgezet.

Deze radicale extreemlinkse groepen, die worden gefinancierd door miljardair George Soros, zijn tegen wapens, Amerika en tegen Trump.

Eén van de groepen, Women’s March Youth Empower, heeft opgeroepen tot een landelijke manifestatie in maart. Hun boodschap is: “You’re either with us, or against us.”

Dat waren ook de woorden die president Bush sprak bij de aftrap van de oorlog tegen terreur.

Ze veranderen overlevenden in beroemdheden en proberen op die manier alle kinderen te hersenspoelen die nog niet politiek bevooroordeeld zijn.

Foto: Jaqen Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  Ik denk dat je beter bepaalde mensen bepaalde medicijnen moet afpakken dan dat je iedereen zijn wapens afpakt.

  Soros moet kapot, het is een satanist.

  23 likes
  • Willie schreef:

   Vreemd toch, dat er nou nooit eens iemand in zijn buurt komt om hem te ……………..

   15 likes
   • weg met ons schreef:

    @Willie

    Nog vreemder is dat er nooit echt belangrijke en invloedrijke kopstukken van de wereld worden geknald. Altijd zijn er aanslagen op burgers, maar nooit daar waar je het meest zou verwachten. Dat geeft al aan hoe geregisseerd of zelfs totaal nep de nazi linkse aanslagen zijn.

    Links zie ik als nationaal socialisme, kartelpartijen als de VVD en andere soortgelijke zogenaamde rechtse partijen die zich tegen het linkse tuig verzetten….Bijv. Le Penn, Wilders etc. zijn allen slechts onderdeel van één groot nazi EU/VS/ISR Volkstheater.

    NL is derhalve kapot en het land komt helaas nooit meer terug in zijn orginele, unieke en bijzondere hoedanigheid…We zijn allen, ongeacht de kleur van de sokken, slaven van Soros, Bilderberg, Rothschild, Rockefeller enz. En slaaf maken van iedereen en vernietigen van Europa was alleen mogelijk door een nazi EU op te richten. De EU zal uiteindelijk ten ondergaan, maar dat is net als een groot drankfeest, eerst lol en vermaak en iedereen is vriendje van elkaar, maar ooit daarna komt de grote afknapper en niet te genezen kater en het uiteindelijk elkaar afmaken.

    Verder denk ik dat Soros ook degene is die in NL mensen als mevr. S. Simons en de hele anti zwarte-pietenbeweging en meer van dat soort zaken financierd. NL moet en zal zijn identiteit verliezen en veranderen in een maakbare en kneedbare slavenkolonie van de nazi EU. Geïmporteerde Afrikaanse lieden (uiteindelijk ook slaven) zal het in de EU of NL toch worst zijn of landen en uiteindelijk mensen of zelfs zijzelf naar de filistijnen gaan of onderworpen worden in een slavenbestaan.

    http://www.geennieuws.com/2017/08/mabel-wisse-smit-alias-mabel-van-oranje-de-pion-van-soros-geeft-donald-trump-instructies/

    Royals (toneelspelers pur sang), CEO’s, politici, artiesten, acteurs en al dergelijke heel zielige mensen knijpen ‘m natuurlijk ook, want zodra ze zich verzetten tegen de satanisch opgwekte machten en niet meewerken, zullen ze uiteindelijk eindigen als arme sloebers en varkensvoer.

    19 likes
 • Pollie schreef:

  Wordt nou eens wakker! Die schietpartij heeft nooit plaatsgevonden, trap niet in wat de MSM je wilt laten geloven

  7 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  >