CoronaBuitenland

‘De komende 6 jaar zullen honderden miljoenen mensen sterven door de coronaprik’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

David Martin is een financieel analist met een respectabele staat van dienst. Hij is nauw betrokken bij de rechtszaken tegen farmaceuten en de overheid vanwege de zogenaamde coronavaccins. Dr. Martin stelt dat deze ‘vaccins’ biowapens zijn.

Big Pharma en de overheid wisten dat ze massale sterfte en schade zouden veroorzaken, zei dr. Martin in een interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com. “Het wordt nog veel erger,” waarschuwde hij. “Dit is geen coronavaccin. Het is een spike-eiwit dat het lichaam instrueert om een gifstof aan te maken. Dit is bioterrorisme.”

De vaccinmakers schatten zelf dat de coronaprikken binnen nu en 2028 wereldwijd zo’n 700 miljoen mensen zullen doden. De 65-plussers werden als eerste gevaccineerd omdat zij te veel geld kosten, aldus Martin.

Op veel grotere schaal

Hij denkt dat de catastrofale effecten van de injecties binnenkort ook zichtbaar zullen worden in de zorg. “Veel piloten hebben nu last van bloedproppen waardoor ze niet kunnen vliegen. Datzelfde probleem gaan we in de zorg zien en op veel grotere schaal.”

Veel mensen worden ziek en zullen sterven, wat betekent dat ook artsen en verpleegkundigen ziek worden en sterven. Het gevolg is dat niet iedereen behandeld kan worden, lichtte Martin toe.

Terreurdaad

Dr. Martin en zijn groep hebben onder andere president Biden, de FDA, CDC, Pfizer en Moderna aangeklaagd. Hij zei dat ‘dit veel erger is’ dan de Processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog. “Dit is georganiseerde misdaad. Ze verschuilen zich achter een immuniteitsschild dat hen beschermt tegen aansprakelijkheid.”

“Dit is een misdrijf. Dit is een terreurdaad. Dit is afpersing. Het is georganiseerde misdaad,” zei de financieel analist, die de vaccinmakers vergeleek met de maffia in de jaren twintig.

Erger dan de nazi’s

Volgens Martin zijn de mensen die dit doen nog erger dan de nazi’s. De vraag is waarom Amerikaanse burgers een wapen hebben ontwikkeld om Amerikanen te doden en ervoor betaald krijgen, zei hij.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
1 maand geleden

welke fatsoensrakker was dat ook alweer die zei geen vergelijkingen te mogen maken met de …..ach u weet wel

Jan
Jan
1 maand geleden

Heelaas,pindakaas

Ron
Ron
1 maand geleden

Kan het zijn dat deze bloedproppen ontstaan omdat alle m RNA vaccins het hart beschadigen? Alle want stel dat het een vorm van fibrillatie veroorzaakt in de voorkamer die je nauwelijks waarneemt of pijn op de borst geeft waar vele mensen over klagen na vaccinatie. Als je dit hebt kunnen bloedklonters zich vormen.

Gert
Gert
1 maand geleden

De reden staat beschreven in de Georgia Guidestones. Een niet zo heel oud geheimzinnig elitair gebouwd monument waarop staat dat een half miljard mensen in balans is met de aarde. Dan zijn we nu met 7,5 miljard te veel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x