Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: De erfenis van Von Däniken (video)
Ancient Aliens 5: De monolieten

Ancient Aliens 5: De erfenis van Von Däniken (video)

Is het mogelijk dat leven op aarde in de ruimte is begonnen? Zijn monumenten als Stonehenge en Paaseiland overblijfselen van buitenaards bezoek?

Miljoenen mensen accepteren de theorie dat de aarde duizenden jaren geleden werd bezocht door intelligente levensvormen, die door de primitieve mens werden aanbeden als goden.

Deze aflevering gaat in op bewijs voor bovenmenselijke invloeden op de vroege mens, van onverklaarbare superstructuren tot kennis over het zonnestelsel en de wiskunde en het maken van elektriciteit.

We reizen de wereld rond op zoek naar antwoorden. De spirituele reis van een jongeman. Een controversiële bestseller. En een wetenschappelijke theorie die de wereld dreigde te veranderen. Wie is Erich von Däniken en klopt zijn theorie over buitenaardse invloed op de menselijke cultuur in de prehistorie?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Velen hebben Erick von Dänicken vergruist met zijn theorieén,echter velen zijn ook wakker door hem geworden.Zou zijn visie door zijn doorgezet zouden de geloven zijn gevallen.EN DAT MOCHT NATUURLIJK NIET GEBEUREN.Dus hingen ze hem een blok beton om de nek.Maar is dit terecht??Waarom gebruikte NASA dan exact dezelfde belijningen, als die in de Nascawoestijn, om een spaceshutle te laten landen??Nee hij is gewoon in zijn theorie weggezet als een fantast.Door wie??Door NASA NAZI.En uiteraard door POLITICI.

  0 likes
 2. Waarom gebruikte NASA de belijningen zoals die in de Nascawoestijn ligt???Om de precieze hoek door een computer te laten berekenen, hoe de spaceshutle de dampkring weer in kon komen.Is die hoek namelijk fout dan verbrandt je, of je wordt afgestoten door de atmosfeer, en schiet het heelal in.

  0 likes
 3. Hunting Wolf je ziet toch de meeste mensen bang zijn hier als je met bewijzen komt ?
  Die politici doen hun juist een favour.
  hint -Wat komt er aan vanuit het zuiden en hoe heet deze website ?? 🙂

  Maar de N.W.O. geeft wel hints. Zo eerlijk zijn ze wel. Ze zeggen ook dat de doomsday preppers maar een half uur van hun voorraad kunnen genieten. Dus..

  0 likes
 4. Het is niet belangrijk wie of wat gebruikt.De buiten ons stelsel levende zijn die tijd al 3 Zonnen vooruit.De Nasca lijnen worden dan schijnbaar nu alleen nog door Nasa gebruikt.

  0 likes
 5. [quote]Wie is Erich von Däniken en klopt zijn theorie over buitenaardse invloed op de menselijke cultuur in de prehistorie?[/quote]

  Nee.

  http://ancientaliensdebunked.com/

  0 likes
 6. [quote name=”Hunting Wolf”]Velen hebben Erick von Dänicken vergruist met zijn theorieén,echter velen zijn ook wakker door hem geworden.Zou zijn visie door zijn doorgezet zouden de geloven zijn gevallen.EN DAT MOCHT NATUURLIJK NIET GEBEUREN.Dus hingen ze hem een blok beton om de nek.Maar is dit terecht??Waarom gebruikte NASA dan exact dezelfde belijningen, als die in de Nascawoestijn, om een spaceshutle te laten landen??Nee hij is gewoon in zijn theorie weggezet als een fantast.Door wie??Door NASA NAZI.En uiteraard door POLITICI.[/quote]
  Voor de feitelijke weerlegging van vrijwel alle claims van AA zie: ancientaliensdebunked.com, het is een lange zit (3 uur) maar dan ben je ook meteen genezen.

  0 likes
 7. [quote name=”Anoniem”][quote]Wie is Erich von Däniken en klopt zijn theorie over buitenaardse invloed op de menselijke cultuur in de prehistorie?[/quote]

  Nee.

  http://ancientaliensdebunked.com/%5B/quote%5D
  En specifiek over Erich:
  http://www.csicop.org/si/show/von_daumlnikenrsquos_chariots_a_primer_in_the_art_of_cooked_science/
  en:
  http://www.skepdic.com/vondanik.html

  0 likes
 8. [quote name=”Henk001″]
  Voor de feitelijke weerlegging van vrijwel alle claims van AA zie: ancientaliensdebunked.com, het is een lange zit (3 uur) maar dan ben je ook meteen genezen.[/quote]

  Dat is een shill website. Waarom denk je dat ze nu iedere avond op primetime dit programma uitzenden ? De mensen hebben jarenlang andermans ellende op de t.v. zitten bekijken. Nu zijn ze zelf aan de beurt. Doom !

  0 likes
 9. Ik schrok even van de titel omdat erfenis meestal betekent dat de persoon in kwestie is overleden. Gelukkig leeft Erich von Däniken nog en schrijft hij nog steeds boeken en doet hij nog onderzoek. Zie zijn website http://www.daniken.com
  Zijn boek ‘waren de goden kosmonauten’ heeft mij in 1975 in ieder geval aan het denken gezet.

  0 likes
 10. Ik keek ancient aliens altijd met plezier, maar kheb zo me eige ervaring waardoor ik spirit boven alien bezoekers stel.

  0 likes
 11. this is very right ! spirits are aliens ! aliens can be spirits ! it’s a certain knowledge you must obtain to become a spirit … what he say’s is something thin, just the basic, but very fundamental ..

  0 likes
 12. [quote name=”Kalkin avatar”]Ik keek ancient aliens altijd met plezier, maar kheb zo me eige ervaring waardoor ik spirit boven alien bezoekers stel.[/quote]

  spirits kunnen aliens zijn. Dat zijn gewoon humanoids die al zodanig ver zitten met de technologie, dat z extra-dimensionaal kunnen worden en zo op die manier ‘spirits’ kunnen worden genoemd.

  0 likes
 13. Mensen willen altijd zo graag iemand officieel ‘ongelijk’ zien hebben, zodat ze zelf een beter gevoel krijgen. Niet alleen is dat kinderachtig, maar vooral niet openminded. Het is zelfs een beetje religieus en dogmatisch. Von Daniken en co hoeven niet per se gelijk te hebben, het is al genoeg dat er over wordt nagedacht.. en nadenken is tegenwoordig heel erg zeldzaam.

  0 likes
 14. [quote name=”Kevin”]en nadenken is tegenwoordig heel erg zeldzaam.[/quote]

  Ik vind nadenken niet ”zeldzaam” tegenwoordig hoor.

  0 likes
 15. [quote name=”Kevin”]Mensen willen altijd zo graag iemand officieel ‘ongelijk’ zien hebben, zodat ze zelf een beter gevoel krijgen. Niet alleen is dat kinderachtig, maar vooral niet openminded. Het is zelfs een beetje religieus en dogmatisch. Von Daniken en co hoeven niet per se gelijk te hebben, het is al genoeg dat er over wordt nagedacht.. en nadenken is tegenwoordig heel erg zeldzaam.[/quote]

  correct en tword ier allichte tijd voor keer de waarheid en eens en voor altijd de waarheid te achterhalen ! en nee, dat doen we niet door erover na te denken maar door is tussen het nadenken eens deftig actie te ondernemen. citeren op ee nsite kunnen we blijven doen, maar niks verandert er , eh ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...