Buitenaards

Ancient Aliens 5: De erfenis van Von Däniken (video)

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het mogelijk dat leven op aarde in de ruimte is begonnen? Zijn monumenten als Stonehenge en Paaseiland overblijfselen van buitenaards bezoek?

Miljoenen mensen accepteren de theorie dat de aarde duizenden jaren geleden werd bezocht door intelligente levensvormen, die door de primitieve mens werden aanbeden als goden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze aflevering gaat in op bewijs voor bovenmenselijke invloeden op de vroege mens, van onverklaarbare superstructuren tot kennis over het zonnestelsel en de wiskunde en het maken van elektriciteit.

We reizen de wereld rond op zoek naar antwoorden. De spirituele reis van een jongeman. Een controversiële bestseller. En een wetenschappelijke theorie die de wereld dreigde te veranderen. Wie is Erich von Däniken en klopt zijn theorie over buitenaardse invloed op de menselijke cultuur in de prehistorie?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Velen hebben Erick von Dänicken vergruist met zijn theorieén,echter velen zijn ook wakker door hem geworden.Zou zijn visie door zijn doorgezet zouden de geloven zijn gevallen.EN DAT MOCHT NATUURLIJK NIET GEBEUREN.Dus hingen ze hem een blok beton om de nek.Maar is dit terecht??Waarom gebruikte NASA dan exact dezelfde belijningen, als die in de Nascawoestijn, om een spaceshutle te laten landen??Nee hij is gewoon in zijn theorie weggezet als een fantast.Door wie??Door NASA NAZI.En uiteraard door POLITICI.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Waarom gebruikte NASA de belijningen zoals die in de Nascawoestijn ligt???Om de precieze hoek door een computer te laten berekenen, hoe de spaceshutle de dampkring weer in kon komen.Is die hoek namelijk fout dan verbrandt je, of je wordt afgestoten door de atmosfeer, en schiet het heelal in.

Octane
Octane
11 jaren geleden

Hunting Wolf je ziet toch de meeste mensen bang zijn hier als je met bewijzen komt ?
Die politici doen hun juist een favour.
hint -Wat komt er aan vanuit het zuiden en hoe heet deze website ?? 🙂

Maar de N.W.O. geeft wel hints. Zo eerlijk zijn ze wel. Ze zeggen ook dat de doomsday preppers maar een half uur van hun voorraad kunnen genieten. Dus..

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Het is niet belangrijk wie of wat gebruikt.De buiten ons stelsel levende zijn die tijd al 3 Zonnen vooruit.De Nasca lijnen worden dan schijnbaar nu alleen nog door Nasa gebruikt.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x