CoronaMens en Dier

Zo ziet Katrina (28) eruit na haar Pfizer-vaccin: ‘Ik laat me de mond niet snoeren’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Een 28-jarige vrouw uit Groot-Brittannië heeft na haar coronaprik ernstige vaccinatieschade opgelopen. Op beelden die ze op Instagram heeft geplaatst, is te zien hoe ondernemer en schilder Katrina Hermez in een ziekenhuisbed ligt terwijl ze een aanval heeft. Dit is één van vele bijwerkingen van een mRNA-prik die ze vorig jaar heeft gehaald.

Instagram verwijderde de beelden, maar Katrina heeft ze opnieuw geplaatst. Ze heeft er spijt van dat ze zich heeft laten overhalen om het vaccin te nemen. Vijf dagen nadat ze op 27 juni vorig jaar de prik had gehaald, begon ze last te krijgen van bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Censuur omzeilen

“Op 27 juni besloot ik net als miljoenen andere mensen het Pfizer-vaccin te halen omdat ik geloofde (en ons werd verteld) dat het ons en mensen om ons heen zou beschermen. Dat is nu een bewezen leugen,” schreef Katrina, gebruikmakend van emoji’s om de censuur te omzeilen.

Ze heeft nu een rolstoel nodig en kan niet zelfstandig lopen. De jonge vrouw wordt genegeerd door medisch professionals, die bang zijn om hun baan te verliezen als ze haar ziekte in verband brengen met de prik.

Hoeveel nog

Enkele bijwerkingen waar Katrina last van heeft: tijdelijke verlamming die uren tot dagen kan duren, tijdelijk geheugenverlies, migraine, clusterhoofdpijn, gewrichtspijn, zenuwpijn, brandende pijn over haar hele lijf, pijn op de borst, duizeligheid, hartkloppingen, bloed in haar oren, zwarte zweertjes aan de binnenkant van haar mond, tijdelijk gehoorverlies, uitslag en extreme uitputting.

“Ik ben bang dat de klachten na verloop van tijd zullen verergeren,” schrijft Katrina. “Ik wil gehoord worden om te voorkomen dat anderen hetzelfde overkomt. Ze zeiden dat het me zou beschermen, ze zeiden dat het anderen zou beschermen, ze zeiden dat het ons zou redden, ze zeiden dat we tenminste één nodig hadden, vervolgens twee, nu drie, hoeveel nog tot we allemaal rouwen?”

“Ik laat me de mond niet snoeren,” benadrukt ze.

[Infowars]

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sigmar
Sigmar
2 jaren geleden

Beestachtig wrede monsters zijn het die hier achter zitten.

Stembiljet
Stembiljet
2 jaren geleden

Vreselijk, maar toch blijven deze deugschapen er in trappen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Nou we weten het wel hè, ga lekker dat vaccin welke dan ook niet halen. Laten ze hun eigen kinderen er maar mee inspuiten!!

Grens
Grens
2 jaren geleden

Triest is het voor deze jonge dame laat os bidden dat ze toch weer zal genezen .

Dit alles is het doel van de piratenclub van K.Swab.

Be strong Katrina …..??

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x