Buitenaards

Ancient Aliens 6: Buitenaardsen en verboden eilanden (video)

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de geschiedenis komen we verhalen tegen over verloren en mysterieuze eilanden, hoogontwikkelde beschavingen en paradijzen die doen denken aan het Hof van Eden.

Is het mogelijk dat deze legenden op waarheid berusten? Werden afgelegen eilanden ooit bewoond door buitenaardse wezens?

Er zijn meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten die in de buurt van vulkanische eilanden met ongelooflijke snelheden uit het water schieten. Op de oceaanbodem worden mystieke megalithische ruïnes gevonden.

Kan het zijn dat zich diep onder het wateroppervlak en voor de kust van eilanden UFO’s schuilhouden? Kan dit verklaren waarom de afgelopen honderden jaren zoveel onbekende vliegende objecten zijn gezien in de buurt van eilanden over de hele wereld?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hannie
hannie
8 jaren geleden

heb altijd gelooft in ufo s enz
en hoopte dat ze zich eens lieten zien .
NU denk ik blijf maar weg van deze corrupte wereld .het ontmenselijk zo erg we moeten ons dood schamen
al die fraude en bedriegerij ,,,
heb er verdriet om .hoe kan het zo bestaan ,,

365Y
365Y
8 jaren geleden

Aliens die zich met ons (verwant) voelen zijn er niet alleen op uit om ons te helpen, maar verlangen er ook naar om de eenvoud van het leven van de mens te ontdekken en te ervaren.

Er zijn er (buitenaardsen) die slechts op energie hun lichaam kunnen verlengen om te blijven in de variaties van hun verschijning , terwijl wij op een zeker moment allemaal sterven (dwz omdat het oude weefsel zichzelf zal oplossen) en de geest niet bij machte lijkt dit uit te stellen .

Maar het is dus in de levens loop van geestelijke ontwikkelingen mogelijk om op den duur toch het geloof in ons leven te verlengen . Maar ik zie wel een verschil in ons voortleven, het kan op een lelijke manier blijven leven, maar ook op een mooie manier verdergaan. Uiteindelijk is het mogelijk in elkaar op te gaan om als 1 levend wezen verder te leven .. als een nieuwe aarde misschien ..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x