CoronaMens en Dier

Kamerlid Fleur Agema is woest: ‘We zijn misleid, schandalig!’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Patiënten die in het ziekenhuis terechtkomen om een andere reden dan corona en vervolgens positief testen op het coronavirus, tellen in de cijfers ook mee als coronapatiënt, schrijven de media. Dat geldt ook voor een patiënt die met hartklachten binnenkomt en na een coronatest positief blijkt.

Hoogleraar Marcel Levi zei dat het een vertekend beeld geeft als je ook patiënten die geen coronaklachten hebben in de corona-opnames meetelt. Hij zei ook dat steeds meer mensen mét en niet dóór corona in het ziekenhuis terechtkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De ziekenhuiscijfers zijn dus niet alleen laag en dalende, maar ook aangedikt. Hoe kan men volhouden dat er sprake is van een pandemie?” vraagt Forum voor Democratie.

‘Virusontkenning’

“Wat twee jaar lang ‘virusontkenning’ werd genoemd, is nu een feit. PCR-positief met een gebroken been noemt men dus ook een coronapatiënt en daarmee zijn en blijven de data vervuild en ernstig uitvergroot,” zegt programmamaker Flavio Pasquino.

Tweede Kamerlid Fleur Agema is woest. “Er is steeds gedaan alsof dit in acute levensnood verkerende coronapatiënten waren,” reageert ze. “We zijn misleid. Schandalig!”

Huisarts Els van Veen zegt tegen Agema: “Hoe kan het dat je hier nu pas achter komt? Sorry hoor, dit hebben ik en andere artsen echt wel gezegd, maar dan waren we complotdenkers en wappies.”

Nepnieuws verspreiden

Toen Kamerlid Wybren van Haga hier vorig jaar over begon in de Kamer beschuldigde minister De Jonge hem ervan nepnieuws te verspreiden. “Iemand komt na een auto-ongeluk op de IC, krijgt een wattenstaafje in de neus en wordt een coronadode,” zei Van Haga op 24 februari tegen De Jonge.

“Dat is echt gevaarlijk: nepnieuws verspreiden,” onderbrak de minister het Kamerlid. “We zitten midden in een pandemie. Het gaat over ernstige zaken.”

5 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Kenmerk van het totalitarisme.
Je hebt de echte wereld en de fictieve wereld.
Het totalitarisme moet alles op alles zetten om de fictieve wereld gestalte te geven. En dat gaat nu eenmaal gepaard met leugens om de ideologie in stand te houden, wat die ideologie ook moge zijn.

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel….en et zullen nog veel waarhede6hey daglicht gaan zien.

Mirjohn
Mirjohn
2 jaren geleden

Allemaal stuk voor stuk zijn het Ratten die Klaus Schwab dienen en ervoor zorgen dat Schwab zijn zieke geest word gevoed en uitgevoerd. Schwab de Meester en degene die hem dienen zoals Rutte(de grootste dienaar) is de grote onderdanige van Schwab.

Angelo
Angelo
2 jaren geleden

Wisten de “wappies” 2 jaar geleden ook al.. Waar was jij Fleur? Je kon het weten..Waar worden jullie politici voor betaald?

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x