Het Complot

Terug naar 432 Hz: We luisteren naar verkeerde muziek

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door gebeurtenissen in de muziekwereld te begrijpen kunnen diverse problemen in de wereld worden verholpen, waaronder sociale agressie, politieke corruptie en de afbrokkeling van sociale waarden.

Rond 1940 is de standaardtoon van 440 Hz ingevoerd. Deze ontwikkeling kan worden vergeleken met de invoering van een standaardtijd op de klok.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De standaardisering van de stemtoon is in de loop der jaren verder ingeburgerd geraakt in de wereld. De stemtoon van 440 Hz is in de meest uiteenlopende muzieksoorten de standaard geworden. Na de militaire commercialisatie van muziek door de Rockefeller Foundation kwam de Amerikaanse muziekindustrie tot een compromis van 440 Hz voor de bouw van muziekinstrumenten.

Monopolisering

De Amerikaanse tandarts en schrijver dr. Leonard G. Horowitz heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de muziekwereld en de invloed van 440 Hz op de mens.

Door de monopolisering van de muziekindustrie worden bevolkingsgroepen over de hele wereld continu blootgesteld aan frequenties die leiden tot meer agressie, psychosociale irritatie en emotionele onbalans, waardoor mensen vatbaar zijn voor fysieke aandoeningen en steeds vaker in financiële moeilijkheden komen. Hier hebben agentschappen en bedrijven die deel uitmaken van het monopolie baat bij.

Daarentegen, zo stelt Horowitz, wordt de meest natuurlijke, instinctief aantrekkelijke stemtoon van A=444 Hz (C5= 528 Hz) of liefdesfrequentie onderdrukt. Dit zijn de ‘goede trillingen’ die het plantenrijk verspreidt, die een remedie zijn tegen emotionele onbalans en sociale agressie en die door de muziekindustrie worden gecensureerd.

Revolutie

Dr. Horowitz pleit voor een muzikale revolutie om wereldgezondheid en –vrede te realiseren. Deze revolutie is al begonnen omdat verschillende musici hun muziekinstrument anders stemmen. Muziekmakers zouden volgens hem de discussie over deze feiten moeten aanwakkeren. Horowitz vindt ook dat ze zich moeten uitspreken tegen de militarisering van muziek die in het geheim wordt doorgezet. Tot slot stelt hij dat muzikanten hun instrumenten moeten stemmen door sinustonen te gebruiken die aangenaam en helend zijn.

Het menselijk lichaam bestaat voor bijna 80 procent uit water en is een vloeibare kristallen supergeleider. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat licht (fotonen) en geluid (fononen) de communicatie in en tussen cellen verzorgen. Lichamelijk herstel lijkt dus meer te maken te hebben met frequenties en muziek dan aanvankelijk werd gedacht.

Veel mensen vinden moderne muziek irritant klinken. Wat weinigen beseffen is dat de standaard ISO 16 in de westerse wereld door agentschappen en bedrijven is doorgevoerd die ook akoestische oorlogsstudies deden om massahysterie op te laten treden.

Paniek

Denk aan het hoorspel The War of the Worlds, dat werd geregisseerd door Orson Welles. Het 60 minuten durende hoorspel bestond voornamelijk uit nieuwsberichten die verslag deden van een Martiaanse invasie. Dit veroorzaakte grote paniek bij veel luisteraars, die dachten dat Amerika echt aangevallen werd.

Horowitz merkt op dat rijke en machtige individuen al vele honderden jaren profiteren van massahysterie en oorlogvoering. In 1770 ontwikkelde Mayer Amschel Bauer (Rothschild) zijn plannen voor de oprichting van de Illuminati. Hij zette een wereldwijd netwerk op van centrale banken dat zijn familie in het geheim beheerde.

Veel van de sociaal-economische problemen die we vandaag de dag kennen zijn terug te leiden tot invloedrijke en machtige privéorganisaties, overheden en multinationals. “Als gevolg van deze invloed,” zo schreef Thomas D. Schauf in een controversieel artikel waarin hij opriep de Federal Reserve op te heffen, “richt de westerse beschaving zich niet langer op de hogere centra van liefde, vreugde, puurheid en onbaatzuchtigheid, maar op de lagere centra van bewustzijn zoals macht, rijkdom en fysieke voldoening.”

Chakra’s

Dr. Horowitz verwijst naar onderzoek door Walton, Koehler, Reid, et al., waaruit blijkt dat een toonhoogte van 440 Hz botst met de menselijke energiecentra of chakra’s. Daarbij komt dat chakra’s boven het hart bij deze toonhoogte juist worden gestimuleerd. Moderne muziek stimuleert daarmee het ego en de linkerhersenhelft, terwijl intuïtie en creatieve inspiratie worden onderdrukt.

Ook andere natuurlijke altnernatieven zoals A=432 Hz winnen aan populariteit. A=432 Hz stemt wiskundig gezien overeen met de rij van Fibonacci. Volgens de Schotse componist Brian T. Collins is er geen harmonisatie mogelijk tussen de standaard van 440 Hz en kosmische beweging, ritme of natuurlijke trilling. Beroemde musici zoals Mozart en Verdi gingen uit van een A4 met een frequentie van 432 Hz.

Deze frequentie zou op de hartchakra werken, het ‘voelen’, en kan daarom een positieve invloed hebben op de spirituele ontwikkeling van de luisteraar. De Canadese componist, pianist en muzieklerares Coreen Morsink zei dat ze zich rustiger, blijer en meer ontspannen voelde op het moment dat ze naar muziek luisterde met 432 Hz als stemtoonhoogte.

Volgens onderzoeker en musicus Ananda Bosman hadden Egyptische instrumenten uit de Archaïsche periode een stemtoon van 432 Hz. Ook de oude Grieken hanteerden over het algemeen een stemtoon van 432 Hz.

In de mysteriën van Eleusis is Orpheus één van de beroemdste onder de oude zangers en dichters. Hij werd ook wel als god van de muziek beschouwd en door sommigen zelfs tot de Zeven Wijzen gerekend. Zijn muziekinstrumenten hadden een stemtoon van 432 Hz.

Indoctrinatie

De wetenschap achter dwangmiddelen, culturele indoctrinatie en gedragsverandering heeft veel te maken met de huidige crises in de wereld, het stemmen van muziekinstrumenten en de media. De literatuur over de Rockefeller Foundation die dr. Horowitz heeft bestudeerd laat duidelijk zien dat het militaire, medische, petrochemische en farmaceutische kartel veel geld uittrekt voor akoestische wetenschap om geluiden te identificeren die gebruikt kunnen worden om de menigte in de hand te houden en mensen te sturen.

Toen de standaardisering van de stemtoonhoogte in de westerse wereld in de eerste helft van de twintigste eeuw werd doorgevoerd door militaire en commerciële investeerders, protesteerde de Amerikaanse president Dwight Eisenhower tegen dit ‘beest’ en waarschuwde hij onze ouders dat het een bedreiging vormde voor onze ‘economische, politieke en zelfs spirituele vrijheden’.

Kuddegedrag

Zoals op televisie kan worden gezien zitten hele bevolkingsgroepen nu als schapen vast aan psycho-emotionele verslavingen. Het maakt niet uit wat het kartel via de radio en televisie verkoopt en promoot, mensen kopen het massaal.

Horowitz legt uit dat muziek ons lichaam, onze gezondheid en onze psychoneuro-immunologie op een bio-energetische manier beïnvloedt. In de westerse wereld trilt het menselijk lichaam nu muzikaal en subliminaal mee met een frequentie die resoneert in harmonie met agressie.

Uitgebreid onderzoek naar ‘kuddegedrag’ heeft volgens hem aangetoond dat de rijkste mensen op aarde culturele controle kunnen uitoefenen door mensen te programmeren door middel van muziek.

Het archief van de Rockefeller Foundation leert ons dat het akoestische onderzoek van het leger en de technologische ontwikkelingen in de jaren dertig als doel hadden om psychosociale pathologie, kuddegedrag, emotionele onbalans en massahysterie te gebruiken tegen het volk.

Pure liefde

Daarentegen worden muzikale frequenties die worden geassocieerd met gezondheid, psychosociale harmonie en wereldvrede onderdrukt. We kunnen nu de natuurlijke frequenties laten terugkeren in de muziekwereld.

De A4 met een frequentie van 444 Hz of 432 Hz is veel aangenamer, aantrekkelijker, stimulerender en verfrisserender dan de A4 met een frequentie van 440 Hz. Bovendien wordt een toonhoogte van A=444 Hz of A=432 Hz gelinkt aan genetisch herstel en pure liefde.

Alternatieven voor de grote netwerken zijn nu nodig om het volk te bevrijden van de Rockefeller-Rothschild industriëlen. Veel musici, wiskundigen, natuurkundigen, artsen en zelfs genetici verwelkomen de opkomst van A=444 Hz en A=432 Hz als draaggolf van LIEFDE, die universeel uitzendt vanuit het hart van de elektromagnetische energiematrix.

Wedergeboorte

Deze kennis kan dienen als remedie tegen de onmogelijke problemen in de wereld, veroorzaakt door de ongekozen leiders van de economische en geopolitieke chaos.

Bespreek deze bevindingen in je omgeving, verwerp de militarisering van muziek en stem je instrumenten opnieuw. De muzikale poorten die de wedergeboorte van de aarde en harmonisatie vergemakkelijken wachten op jouw visie en activisme.

Lees de studie Musical Cult Control: The Rockefeller Foundation’s War on Consciousness Through the Imposition of A=440 Hz Standard Tuning hier terug.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
10 jaren geleden

Ik luister naar muziekstijlen zoals Hardstyle, Hardcore en dergelijke elektronische muziekstijlen. Ik kan me beter concentreren als ik de muziek op zet tijdens werk of studie. Verder is het een grote hobby van me, ik probeer het tevens ook te maken (wat lastiger is dan het lijkt, je moet immers zelf alle geluiden creëren terwijl deze in andere muziekstijlen met al bestaande instrumenten uiteraard al uit het instrument zelf komen. Daarna is het dan nog de kunst om de geluiden die je creëert zuiver te laten klinken en er een geheel van te maken)
Mijn punt is, iedereen vindt weer wat anders leuk en ervaring toont mij dat hetgeen verteld wordt in dit artikel niet alleen bij de genoemde frequenties het geval is. Het gaat om meer dan ”slechts” frequenties bij muziek.

Uiteindelijk weet een ieder prima welke muziek het beste is voor hem/haar.

Bert
Bert
10 jaren geleden

A-440 Hz als grondtoon zou helemaal fout zijn. Klein probleempje is echter dat als je daar de aanbevolen 432 Hz van zou maken, je eigenlijk niets oplost. Het merendeel van de muziek is namelijk voor hele andere grondtonen geschreven, zoals daar zijn B, C, D, E, F, G, Bes, Ces … enz.
Een interessantere discussie over muziek heb ik zelf onlangs gevoerd met Emile Stoffels op zijn website http://www.audioenmuziek.nl (even doorklikken naar de laatste reacties: Beethoven – Symphony No.9).

Aequus
Aequus
10 jaren geleden

De harde en schelle geluiden die via radio en televisie tijdens reclame’s en programma’s ten gehore worden gebracht,ondanks dat het niet meer mag behoren tot het grote ‘kwade’ plan. Mensen die hoogsensitief zijn weten dit al jaren, wij mogen geen serene stilte meer ‘horen’ zelfs in de nachtelijke uren is het nooit meer eens écht stil en zelfs in winkels ontkom jij er niet meer aan. Dat is ook de reden dat iedereen opgejaagd en gestrest door het leven gaat. Alleen in stilte kan jij gaan nadenken en gaat misschien jouw geweten knagen. Hier zijn de machthebbers misschien wel zo bang voor, jij zou tóch eens tot conclusie komen inzichten krijgen dat het óók totaal anders kan gaan en zijn…

Polleke
Polleke
10 jaren geleden

Muzikanten doen niet anders dan muziekinstrumenten anders stemmen, dus daar kan het niet aan liggen. Afhankelijk van de te spelen melodie kan bijv een gitaar lager of hoger gestemd worden, al was het maar om het instrument makkelijker te bespelen.

Volgens mij heeft het verder eerder met de soort muziek te maken dan met de frequentie. Hier zijn al veel onderzoeken naar gevoerd

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x