UFO

Antarctisch UFO-mysterie wordt groter: “Crashplek bewaakt door tanks”

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Complottheoristen claimen bewijs te hebben gevonden van ‘legervoertuigen’ die de crashplek van een mysterieuze UFO ‘bewaken’. Dat meldt de Britse Daily Express.

Eerder dit jaar zei de Russische onderzoeker Valentin Degterev uit Nizjni Nagil op Google Earth een ongeïdentificeerd object te hebben gespot. Andere onderzoekers hebben satellietbeelden gevonden van dezelfde plek, die dateren van april en december 2011.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Volgens sommigen tonen de beelden vier tanks bij een vreemde scheur in het oppervlak op Google Earth, alsof een UFO na een noodlanding een spoor door de sneeuw heeft getrokken. Op eerdere foto’s is de ‘crashplek’ wel te zien, maar ontbreken de vier extra objecten.

Degterev zette de beelden afgelopen zomer op internet, waarna ze al snel viraal gingen. Hij is ervan overtuigd dat het enorme object een ‘vliegende schotel’ is, die half onder de sneeuw bedolven ligt. De beelden die hij heeft gebruikt zijn gemaakt op 15 februari 2012.

Hij schat dat het object 62 bij 12 meter moet zijn. Sommige reageerders waren er zeker van dat het niets meer dan een kloof is, terwijl anderen zich afvroegen wat er met de inzittenden is gebeurd.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x