Homepagina » UFO » Antarctisch UFO-mysterie wordt groter: “Crashplek bewaakt door tanks”
Antarctisch UFO-mysterie wordt groter: "Crashplek bewaakt door tanks"

Antarctisch UFO-mysterie wordt groter: “Crashplek bewaakt door tanks”

Complottheoristen claimen bewijs te hebben gevonden van ‘legervoertuigen’ die de crashplek van een mysterieuze UFO ‘bewaken’. Dat meldt de Britse Daily Express.

Eerder dit jaar zei de Russische onderzoeker Valentin Degterev uit Nizjni Nagil op Google Earth een ongeïdentificeerd object te hebben gespot. Andere onderzoekers hebben satellietbeelden gevonden van dezelfde plek, die dateren van april en december 2011.

Volgens sommigen tonen de beelden vier tanks bij een vreemde scheur in het oppervlak op Google Earth, alsof een UFO na een noodlanding een spoor door de sneeuw heeft getrokken. Op eerdere foto’s is de ‘crashplek’ wel te zien, maar ontbreken de vier extra objecten.

Degterev zette de beelden afgelopen zomer op internet, waarna ze al snel viraal gingen. Hij is ervan overtuigd dat het enorme object een ‘vliegende schotel’ is, die half onder de sneeuw bedolven ligt. De beelden die hij heeft gebruikt zijn gemaakt op 15 februari 2012.

Hij schat dat het object 62 bij 12 meter moet zijn. Sommige reageerders waren er zeker van dat het niets meer dan een kloof is, terwijl anderen zich afvroegen wat er met de inzittenden is gebeurd.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

>