UFO

Antarctisch UFO-mysterie wordt groter: “Crashplek bewaakt door tanks”

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Complottheoristen claimen bewijs te hebben gevonden van ‘legervoertuigen’ die de crashplek van een mysterieuze UFO ‘bewaken’. Dat meldt de Britse Daily Express.

Eerder dit jaar zei de Russische onderzoeker Valentin Degterev uit Nizjni Nagil op Google Earth een ongeïdentificeerd object te hebben gespot. Andere onderzoekers hebben satellietbeelden gevonden van dezelfde plek, die dateren van april en december 2011.

Volgens sommigen tonen de beelden vier tanks bij een vreemde scheur in het oppervlak op Google Earth, alsof een UFO na een noodlanding een spoor door de sneeuw heeft getrokken. Op eerdere foto’s is de ‘crashplek’ wel te zien, maar ontbreken de vier extra objecten.

Degterev zette de beelden afgelopen zomer op internet, waarna ze al snel viraal gingen. Hij is ervan overtuigd dat het enorme object een ‘vliegende schotel’ is, die half onder de sneeuw bedolven ligt. De beelden die hij heeft gebruikt zijn gemaakt op 15 februari 2012.

Hij schat dat het object 62 bij 12 meter moet zijn. Sommige reageerders waren er zeker van dat het niets meer dan een kloof is, terwijl anderen zich afvroegen wat er met de inzittenden is gebeurd.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x