CoronaMens en Dier

Kuipers: we moeten er rekening mee houden dat we niet definitief van de coronamaatregelen af zijn

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

We moeten een manier hebben om zicht te houden op het aantal ‘besmettingen’ en eventueel ook de opkomst van een nieuwe variant, zei zorgminister Ernst Kuipers woensdagavond in Op1.

Denk dan bijvoorbeeld aan het nemen van maatregelen per individu, per burger en per sector – in het onderwijs, in de horeca of op je werk – die kunnen voorkomen dat het aantal besmettingen enorm oploopt, aldus Kuipers.

“Denk aan toch weer voor een deel thuiswerken, aan het ter beschikking stellen van zelftesten, zorgen voor goede ventilatie op het kantoor of op school,” zei de minister.

Onwaar!

Op de vraag of het denkbaar is dat bij een opvlamming nog een keer de horeca dichtgaat, dat de scholen nog een keer dichtgaan, dat we nog een keer verplicht thuis moeten werken, antwoordde Kuipers: “Ja, ik ben bang van wel.”

“Stel dat er op enig moment toch nog weer een nieuwe variant komt die ziekmakender is en waarbij je met de eerder opgebouwde immuniteit minder tegen ernstige ziekte beschermd bent, dan kan het zijn dat je toch nog weer genoodzaakt bent op een bepaald moment om maatregelen te nemen,” zei minister Kuipers.

“Onwaar!” schrijft Kamerlid Fleur Agema (PVV) in reactie op zijn uitspraken. “De minister van Volksgezondheid kiest ervoor de ic- of ziekenhuiscapaciteit niet te verhogen. Niet corona, maar verkeerde zuinigheid geeft het risico op wéér een panieklockdown, zoals wij die in december als enige land in Europa hadden.”

Buitengewoon kwaadaardig

Onderzoeksjournalist Vicki Van Lommel reageert: “Wel paniekzaaien op basis van een ‘what if’-scenario, maar na ruim twee jaar mensen niet beschermen tegen de overheid, die de grootste bedreiging is geworden door bewust overheidsbeleid.”

“Na meer dan twee jaar is dit alleen nog als buitengewoon kwaadaardig te kwalificeren,” stelt Van Lommel.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
3 maanden geleden

VWS afschaffen, laten we daar maar mee beginnen. Word doodziek van die club.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

De COVID-hoax mag niet ophouden, want dan vallen de plannen, die tot 2030 lopen, om de mensen in de wereld onder de knie te krijgen en te decimeren, in duigen.

Alles wordt op alles gezet, waarbij het aantal besmettingen op een niets zeggende PCR-test, nog steeds gebruikt wordt om mensen als COVID-besmet te kwalificeren.

Dat mensen door testen en vaccineren ziek worden en besmet zijn, dat zegt Kuipers er natuurlijk niet bij.

En natuurlijk is er weer een nieuwe variant onderweg, maar dat wisten wij al.

Ja, de Agenda van de NWO moet dus gewoon doorgaan, want anders val je als minister die deze agenda uitdraagt door de mand.

In werkelijkheid heeft dus 1 persoon het complete zeggenschap over 1 land.

Kan het nog erger?

Hamala
Hamala
3 maanden geleden

Die’zorgminister’ moet eruit!
Hij belazerd de bevolking keer op keer met een angstscenario die ontzettend mee valt als wij gewoon elkaar blijven ontmoeten op een eerlijke, natuurlijke manier als voor ‘corona’!
Farmacie spekken is zijn werk geworden en geen gevoel voor schadelijke bijwerkingen…
Dit is Cabal!!

Dubito
Dubito
3 maanden geleden

Stel dat de hemel naar beneden komt, dan hebben we allemaal een blauwe hoed.

Citaat Wiegel?

Investeer zo snel mogelijk in de hoeden- en schoonmaakindustrie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x