Binnenland

‘Dictator’ Zelenski gaat Tweede Kamer toespreken: ‘Walgelijk!’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Oekraïense president Zelenski gaat binnenkort de Tweede Kamer toespreken via een videoverbinding, mogelijk deze week al. De Oekraïense ambassadeur legde het idee voor aan Kamervoorzitter Vera Bergkamp.

Eerder hield Zelenski toespraken voor het parlement van onder meer Duitsland, Groot-Brittannië en Israël. Ook mocht hij het Europees Parlement toespreken. Zelenski vergeleek de situatie in Oekraïne met de Holocaust, tot grote woede van de Israëlische minister van Communicatie. “De oorlog is verschrikkelijk, maar de vergelijking met de verschrikkingen van de Holocaust en de eindoplossing is schandalig,” zei minister Yoaz Hendel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
WEF-vrindje Rutte

Ook Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) laat zich zeer kritisch uit. “Deze dictator zit daar dankzij de nazi’s van Azov, heeft alle oppositie verboden, media de nek omgedraaid en bijna de Derde Wereldoorlog gestart,” schrijft De Graaff.

“Dus krijgt hij een platform van WEF-vrindje Rutte. Walgelijk!” aldus het Europarlementslid.

Nazistische trekjes

“Indien de Tweede Kamer een evidente dictator met nazistische trekjes een luisterend oor geeft en verder met geld ondersteunt, zijn jullie niet meer dan viezigheid onder mijn zool,” voegt rechtswetenschapper Sidney Springer toe.

In eerdere speeches bedankte Zelenski landen voor de steun die Oekraïne heeft ontvangen en drong hij aan op meer maatregelen tegen Rusland. Mogelijk zal hij de Kamer oproepen om meer werk te maken van het bevriezen van banktegoeden van Russische oligarchen.

4.5 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ZeGreatAwakening
ZeGreatAwakening
2 jaren geleden

Nog even en Zelenski maakt in Nederland de dienst uit.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat wordt vast een SPETTEREND optreden van die doorgesnoven Non-Binaire Khazaarse Psychopaat:

https://youtu.be/99REYCFdAq4

FALSE-FLAG ALERT: 
GENOCIDE in MARIOEPOL of BIOCHEMISCHE AANVAL door de “EVIL-RUSSKIES”…

De NAVO is “voornemens” om West-Oekraïne binnen te vallen onder het mom van een Vredeshandhavings- of Vredes-Operatie…Het excuus zal een False Flag “Russische Gruweldaad” zijn, zoals een Chemische of Biologische aanval of onder de noemer van Genocide van het Oekraïense Volk…zie de manipulatie, indoctrinatie & conditionering, in het bijzonder de recente gebeurtenissen in Marioepol…

Briefing door het Russische Ministerie van Defensie

Volgens het hoofd van de regionale administratie van Sumy was er een ammoniaklek in de fabriek van Sumyhimprom. Er is geen bedreiging voor de inwoners van Sumy, aangezien de windrichting niet richting de stad stond.

Laat me u eraan herinneren dat we op 19 maart officieel waarschuwden voor de exploitatie van deze onderneming door Oekraïense nationalisten om een ​​provocatie te plegen om Rusland te beschuldigen van het vermeende gebruik van “chemische wapens”.

Ik wil nogmaals benadrukken dat de strijdkrachten van de Russische Federatie geen Oekraïense faciliteiten voor de opslag of productie van giftige stoffen aanvallen. De coördinaten van dergelijke objecten en gegevens over de giftige stoffen die daar op het grondgebied van Oekraïne zijn opgeslagen, zijn in ons bezit gekomen tijdens de inbeslagname van de gevechtsdocumentatie van de 4e Brigade van de Oekraïense Nationale Garde.

Het nationalistische regime van Kiev is direct verantwoordelijk voor eventuele incidenten met Oekraïense opslagfaciliteiten van giftige stoffen.

#Rusland #Oekraïne #Briefing
@mod_russia_en

De Russen zijn op dit moment juist al die Amerikaanse Biowapen-Laboratoria aan het Veiligstellen zodat er verder geen spontane “Ongelukjes” kunnen gebeuren…De Russen zijn aan de Winnende hand dus wat is het Nut & de Noodzaak van zo’n volledig oncontroleerbare Biochemische aanval?

Het doel van de Russen is nooit geweest Genocide van de Oekraïeners…want dan had President Poetin gelijk op Dag 1 een Volledig Bommentapijt over héél Oekraïne laten leggen…De Russen wilden juist een Snelle overgave forceren, hun focus ligt uitsluitend op Militaire & Strategische doelen…Ze proberen zoveel mogelijk Burgerslachtoffers te Voorkomen, openen in elke omsingelde Stad Humanitaire Corridors, sturen Bussen het gebied in om Burgers & Militairen die zich overgeven naar Veilig gebied te evacueren…Waarom zouden de Russen Medicijnen, Voedsel & andere hulpgoederen doorlaten in Belegerde steden? Om die achtergebleven Azov-Nazi-Doodseskaders & Bandera-Nazi-Terroristen te bevoorraden?!…In steden als Marioepol gebruiken de OekroNazis Burgers als Menselijk Schild, beschieten de Bussen & vermoorden Burgers die de stad willen ontvluchten….De Russen zijn overigens wel voornemens om elke OekroNazi & NAVO-Nazi-Terrorist op Oekraïens Grondgebied uit te roeien, laten daar géén onduidelijkheden over bestaan….het heet immers niet voor niets:

OPERATIE-DENAZIFICATIE:

https://zaplog.pro/post/29937/operatie-denazificatie

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

Deze azov criminelen worden angstig 😧
Waarom anders wordt deze truc nu anders uit gehaald?
Ze kunnen niet winnen.

Frans
Frans
2 jaren geleden

Niet op reageren Hiemstra, het zijn de vrienden van Rutte maar niet van mij.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x