Spiritueel

Het leven houdt niet op na de dood

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel kleine kinderen zijn ‘oude zielen’ en sommigen van hen zeggen dingen die betrekking hebben op vorige levens.

Ouders die hun verhaal hebben gedeeld zeggen dat deze kinderen spraken van een tragische dood, gevolgd door een gelukkiger leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

1. Toen mijn zoon 3 jaar oud was, zei hij dat hij zijn nieuwe vader erg graag mag. Mijn man is zijn enige echte vader. Ik vroeg hem: “Waarom?” Hij antwoordde: “Mijn oude vader was erg gemeen. Hij stak me in mijn nek en ik stierf, maar ik mag mijn nieuwe vader erg graag, hij zou dat nooit doen.”

2. Als klein meisje ging ik helemaal door het lint toen ik een jongen in de supermarkt zag. Dat was ongewoon omdat ik over het algemeen erg stil en rustig was. Ik had me nog nooit zo misdragen.

Toen mijn moeder in de auto vroeg wat er aan de hand was, zei ik dat hij me bij mijn eerste moeder had weggehaald en onder zijn vloer had verstopt. Hij had me daar lange tijd laten slapen tot ik wakker werd bij mijn nieuwe moeder.

3. Toen ik mijn 2,5 jaar oude dochter op een avond uit bad haalde, vertelde ik haar samen met mijn vrouw waarom het belangrijk is om je geslachtsdelen schoon te houden. Ze zei nonchalant: “Niemand raakt me daar aan. Dat hebben ze ’s avonds een keer geprobeerd. Ze trapten de deur in en probeerden het, maar ik vocht terug. Ik stierf en nu ben ik hier.” Ze zei het alsof het niets was.

4. “Voordat ik hier geboren werd had ik toch een zus? Zij en mijn andere moeder zijn nu heel oud. Ze ontsnapten aan de dood toen de auto in brand vloog, maar dat gold niet voor mij!” Hij was misschien 5 of 6 jaar oud, maar zei dit zomaar uit het niets.

5. Toen mijn kleine zusje jonger was, liep ze geregeld huilend door het huis met een foto van mijn overgrootopa in haar handen. Ze zei dan steeds: “Ik mis je Harvey.”

Harvey was al overleden nog voordat ik geboren werd. Mijn moeder vertelde me dat ze steeds dingen zei die mijn overgrootoma Lucy ook zei.

6. Toen mijn kleine zusje begon te praten, vertelde ze ons dat haar oude familie dingen in haar stopte en haar aan het huilen maakte. Haar vader deed haar op den duur zoveel pijn dat ze ons kon vinden, haar nieuwe familie.

Ze zei dat soort dingen toen ze 2 tot 4 jaar oud was. Ze was nog veel te jong om met dat soort dingen in aanraking te kunnen zijn gekomen, dus mijn familie heeft altijd gedacht dat ze herinneringen had aan een vorig leven.

7. Toen hij 2 jaar oud was vertelde mijn zoon hoe hij mij had uitgekozen. Hij zei dat hij met een man in pak was en een moeder mocht uitkiezen die hem zou helpen om zijn zielemissie te voltooien. We hadden het niet over spiritualiteit en hij is niet religieus opgevoed.

Hij omschreef het als boodschappen doen in de supermarkt. Hij was in een verlichte ruimte met mensen die als poppen op een rij stonden. De man in pak vroeg nog of hij zeker was van zijn keuze, waarop hij bevestigend antwoordde en geboren werd.

8. Op het moment dat hij kon praten vertelde mijn neefje mijn zus en haar man dat hij zo blij was dat hij ze had uitgekozen. Voordat hij een baby was bevond hij zich in een verlichte kamer, waar hij veel mensen zag. Hij koos deze moeder uit omdat ze een mooi gezicht had.

9. Mijn oudere zus werd geboren in hetzelfde jaar dat de moeder van mijn vader kwam te overlijden. Mijn vader zei: “Toen je zus oud genoeg was om de woorden te kunnen zeggen zei ze dat ze mijn moeder was.”

10. Toen ik jonger was vertelde ik mijn moeder hoe ik lang geleden was omgekomen bij een brand. Ik herinner het me niet, maar één van mijn grootste angsten is dat mijn huis in brand vliegt.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
buitenaards
buitenaards
10 jaren geleden

kan nog terug herinneren voor de geboorte,alleen niet wat bij 8 staat een verlichte ruimte.verder kan ik niet terug in herinnering. alleen donker en ik heb gevochten om te blijven waar ik was ,maar dat mocht/kon niet.nu weet ik ook waarom ik daar wou blijven.als iedereen zijn ouders heeft gekozen wat ik mij niet kan herinneren krijg je daarna je levensloop te horen.

Lichtwezen
Lichtwezen
10 jaren geleden

we zijn miljoenen keren geboren worden. op de 1e, 2e en nu op Moeder Aarde de 3e kosmische afstemming. Hier bevinden wij ons in het westen reeds in de 7e graad. (1e t/m de 6e graad hebben we reeds voltooid). En we als we deze graad voltooid hebben (vrij van Karma) dan gaan we verder… Onze Nederlander Jozef Rulof heeft hier machtige prachtige boeken over mogen schrijven (mediamiek ontvangen, van degene die reeds verder zijn dan wij). zie http://www.rulof.nl

kim
kim
10 jaren geleden

Onze dochter zei toen ze 2 was; ik heb jullie uitgekozen ..

Kev
Kev
10 jaren geleden

Deze voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. Ik hoorde dertig jaar geleden hier al getuigenissen over.

Ik heb ook altijd geloofd in reïncarnatie. Oorspronkelijk werd hierover zelfs in het christendom bericht, maar ja we weten allemaal wat er gebeurde toen de machtsgeile pausen hun ideeën oplegden

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x