Homepagina » Mens en Dier » Gates en Fauci: de 2 gevaarlijkste mannen ter wereld?
gates
Foto: World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs CC BY-SA 2.0

Gates en Fauci: de 2 gevaarlijkste mannen ter wereld?

De website LifeSiteNews raadt iedereen aan om een video te bekijken van de Ierse YouTuber Dave Cullen waarin hij laat zien hoe gevaarlijk miljardair Bill Gates is. Hij werkt nauw samen met dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, die in het verleden schimmige experimenten met vaccins heeft gedaan. Gates en Fauci zijn voor elkaar gemaakt, zo lijkt het.

Steve Jalsevac, oprichter en directeur van LifeSiteNews, schrijft dat hij – net als vele anderen – tot de conclusie is gekomen dat de coronahysterie als doel heeft om iedereen op deze planeet in angst te houden. Cullen voegt daar in zijn video aan toe dat ze mensen ervan willen overtuigen dat we het ‘nieuwe normaal’ alleen kunnen bereiken door iedereen te vaccineren.

Jalsevac: “Vervolgens krijgt iedereen die gevaccineerd is een vaccinatiepaspoort of -certificaat en uiteindelijk een soort implantaat dat nodig is om te kunnen reizen, een bankrekening te hebben, eten te kopen, naar school te gaan, een medische behandeling te kunnen krijgen, enzovoorts. In de video heeft Gates het vanaf 17:20 over dit certificaat.”

Nieuwe Wereldorde of Global Reset

“Ze werken toe naar een Nieuwe Wereldorde of Global Reset, waarbij de macht over de wereldbevolking wordt overgedragen aan een zelfbenoemde elite bestaande uit de rijkste en machtigste mensen. Deze chaos is doelbewust gecreëerd. De globalisten hebben de afgelopen paar honderd jaar gezocht naar een manier om de wereld over te nemen. Het lijkt erop dat ze met dit virus een buitengewoon succesvolle manier hebben gevonden om de massa effectief te manipuleren.”

“Steeds meer gezonde en jonge mensen sluiten zich vrijwillig op, dragen mondkapjes – ook al heeft dat geen nut – en geloven dat een vaccin de enige manier is om uit deze crisis te komen. Ze bekritiseren hun buren en zelfs familieleden die weigeren naar de bureaucraten te luisteren. De techreuzen bepalen welke denkbeelden en informatie de mensen tot zich krijgen.”

Bill Gates en dr. Anthony Fauci zorgen ervoor dat hele goedkope en ongelooflijk effectieve behandelingen verboden worden, stelt Jalsevac, die hierover sprak met dr. Simone Gold van de Frontline Doctors. Zij beweert dat hierdoor duizenden mensen onnodig sterven en spreekt van een ‘misdaad tegen de menselijkheid’.

Ik zou mezelf niet laten inspuiten met dit vaccin

Jalsevac verwijst daarnaast naar een artikel waarin Robert F. Kennedy jr. uitlegt hoe Gates experimentele technologie opdringt aan 7 miljard mensen. Zo maakt het coronavaccin van Moderna gebruik van zeer controversiële experimentele RNA-technologie die Gates al 10 jaar steunt. Normaal gesproken bevatten vaccins antigenen of hulpstoffen, maar het vaccin van Moderna voegt een stukje genetische code van het coronavirus toe aan menselijke cellen. Daarbij kan ons DNA worden veranderd, waarschuwt Kennedy.

Begin dit jaar riepen ethici en wetenschappers op om te stoppen met deze experimentele technologie. Suhaib Siddiqi, een voormalig directeur van Moderna, zei letterlijk tegen CNN: “Ik zou mezelf niet laten inspuiten met dit vaccin.”

Kennedy: “Gates hoopt zijn experimentele technologie aan alle 7 miljard mensen te verkopen en ons te veranderen in genetisch gemodificeerde organismen.”

Bekijk de video van Cullen hier:

[LifeSiteNews]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Iedereen wordt tegen elkaar opgezet. Mensen die geloven in corona en de mens die niet gelooft. En alles wat er bij komt. Totale gaos en iedereen ook wij op deze site en dat wat ze willen. Wand caos creëren, mensen tegen elkaar opzetten dat is waar ze goed in zijn.en lukt
En de macht kijkt toe vanuit de wolken krabbers wereld wijdt..het is hopen dat iedereen. wakker wordt. Dat is de enige kans.

Tony
Tony
1 jaar geleden

Door regeringen aan zich te binden, financieel te manipuleren en onder controle te krijgen, willen Bill Gates en het WHO in naam van alle belanghebbende partijen, organisaties en farmaceutische bedrijven het leven van alle mensen wereldwijd controleren en beheren. Dat was mij al duidelijk. Helaas vele mensen nog niet.

Nog steeds begrijpen mensen niet wat er nou echt aan de hand is en denken dat ik niet goed bij mijn hoofd ben. Blijkbaar hebben zij meer angst voor de waarheid, dan voor de verplichte inenting die in feite een vergiftiging is van de mens een instrument maakt. Meeste mensen weten dan ook niets van inentingen af en denken dat die goed zijn voor de mens. Zij moesten eens weten en maar eens zelf op onderzoek gaan!

Zoals ik al eerder beschreef, de aanname van de wet in de USA die bedrijven die vaccinaties produceren vrijwaart van alle schade, verlammingen en zelfs de dood, was de laatste horde die nog genomen moest worden om dit mensonterende plan te verwezenlijken.

Dat was de vrijbrief die nog ontbrak. En ja, toen kwam al snel het Corona virus, waar Bill Gates een patent op heeft. Dat is geen toeval en in no-time werden regeringen omgekocht en gemanipuleerd, althans voor zover dit nog niet gebeurd was. Dat proces was al lang in werking gezet.

Dat alle omgekochte regeringen inzetten op inentingen is geen toeval, dat is allemaal gepland. Dokter Bill heeft een aanzien, weliswaar niet als dokter, maar geloven doen ze hem wel. Dat kan maar 1 ding betekenen, smeergeld doet wonderen en dat heeft hij genoeg en wanneer zijn plannen doorgaan, nog veel meer. Maar daardoor is nu de hele wereld aan banden gelegd en is een normaal leven, zelfs voor gezonde mensen niet meer mogelijk.

Dat het onderdeel is van nog veel meer ellende die er zit aan te komen, was mij al duidelijk. Fauci werkt niet voor niets al meer dan 30 jaar aan serums en is misschien wel de grootste gifmenger die er bestaat Maar wanneer je dit zegt en dat dit ook heeft te maken met een permanente onderhuidse chip en gemanipuleer met cellen, gaat veel mensen te ver. Zij hebben geen idee en blijven liever elke dag het NOS nieuws volgen, dat is hun waarheid en wereld waarin zij leven.

Deze mensen staan als eerste in de rij om het doodvonnis toegediend te krijgen. Alleen weten zij dat nog niet. Mensen wakker worden a.u.b.! Het is slechts een waarschuwing!

Bill Gates heeft er nog steeds vertrouwen in en gaat onvermoeid door met het promoten van inentingen. Er moet bij mensen toch een lampje gaan branden dat intercontinentaal reizen zo goed als onmogelijk is en Bill Gates op vele plaatsen opduikt waar u en ik niet naar toe kunnen. Dan moet er toch een lampje gaan branden!

Teun
Teun
1 jaar geleden

Helaas zijn nog veel te weinig mensen wakker. Het is Buitengewoon betreurenswaardig voor de mensen die wel wakker zijn. Deze goeden moeten onder de kwaden (de niet wakkere lui) lijden. Sommige winkeliers accepteren geen cash geld meer (zij hebben geen idee dat zij een politieke agenda dienen).

andré
andré
1 jaar geleden

666 openbaringen…

x

Check Also

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x