Homepagina » Mens en Dier » Gates en Fauci: de 2 gevaarlijkste mannen ter wereld?
gates
Foto: World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs CC BY-SA 2.0

Gates en Fauci: de 2 gevaarlijkste mannen ter wereld?

De website LifeSiteNews raadt iedereen aan om een video te bekijken van de Ierse YouTuber Dave Cullen waarin hij laat zien hoe gevaarlijk miljardair Bill Gates is. Hij werkt nauw samen met dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, die in het verleden schimmige experimenten met vaccins heeft gedaan. Gates en Fauci zijn voor elkaar gemaakt, zo lijkt het.

Steve Jalsevac, oprichter en directeur van LifeSiteNews, schrijft dat hij – net als vele anderen – tot de conclusie is gekomen dat de coronahysterie als doel heeft om iedereen op deze planeet in angst te houden. Cullen voegt daar in zijn video aan toe dat ze mensen ervan willen overtuigen dat we het ‘nieuwe normaal’ alleen kunnen bereiken door iedereen te vaccineren.

Jalsevac: “Vervolgens krijgt iedereen die gevaccineerd is een vaccinatiepaspoort of -certificaat en uiteindelijk een soort implantaat dat nodig is om te kunnen reizen, een bankrekening te hebben, eten te kopen, naar school te gaan, een medische behandeling te kunnen krijgen, enzovoorts. In de video heeft Gates het vanaf 17:20 over dit certificaat.”

Nieuwe Wereldorde of Global Reset

“Ze werken toe naar een Nieuwe Wereldorde of Global Reset, waarbij de macht over de wereldbevolking wordt overgedragen aan een zelfbenoemde elite bestaande uit de rijkste en machtigste mensen. Deze chaos is doelbewust gecreëerd. De globalisten hebben de afgelopen paar honderd jaar gezocht naar een manier om de wereld over te nemen. Het lijkt erop dat ze met dit virus een buitengewoon succesvolle manier hebben gevonden om de massa effectief te manipuleren.”

“Steeds meer gezonde en jonge mensen sluiten zich vrijwillig op, dragen mondkapjes – ook al heeft dat geen nut – en geloven dat een vaccin de enige manier is om uit deze crisis te komen. Ze bekritiseren hun buren en zelfs familieleden die weigeren naar de bureaucraten te luisteren. De techreuzen bepalen welke denkbeelden en informatie de mensen tot zich krijgen.”

Bill Gates en dr. Anthony Fauci zorgen ervoor dat hele goedkope en ongelooflijk effectieve behandelingen verboden worden, stelt Jalsevac, die hierover sprak met dr. Simone Gold van de Frontline Doctors. Zij beweert dat hierdoor duizenden mensen onnodig sterven en spreekt van een ‘misdaad tegen de menselijkheid’.

Ik zou mezelf niet laten inspuiten met dit vaccin

Jalsevac verwijst daarnaast naar een artikel waarin Robert F. Kennedy jr. uitlegt hoe Gates experimentele technologie opdringt aan 7 miljard mensen. Zo maakt het coronavaccin van Moderna gebruik van zeer controversiële experimentele RNA-technologie die Gates al 10 jaar steunt. Normaal gesproken bevatten vaccins antigenen of hulpstoffen, maar het vaccin van Moderna voegt een stukje genetische code van het coronavirus toe aan menselijke cellen. Daarbij kan ons DNA worden veranderd, waarschuwt Kennedy.

Begin dit jaar riepen ethici en wetenschappers op om te stoppen met deze experimentele technologie. Suhaib Siddiqi, een voormalig directeur van Moderna, zei letterlijk tegen CNN: “Ik zou mezelf niet laten inspuiten met dit vaccin.”

Kennedy: “Gates hoopt zijn experimentele technologie aan alle 7 miljard mensen te verkopen en ons te veranderen in genetisch gemodificeerde organismen.”

Bekijk de video van Cullen hier:

[LifeSiteNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
7 maanden geleden

Iedereen wordt tegen elkaar opgezet. Mensen die geloven in corona en de mens die niet gelooft. En alles wat er bij komt. Totale gaos en iedereen ook wij op deze site en dat wat ze willen. Wand caos creëren, mensen tegen elkaar opzetten dat is waar ze goed in zijn.en lukt
En de macht kijkt toe vanuit de wolken krabbers wereld wijdt..het is hopen dat iedereen. wakker wordt. Dat is de enige kans.

nelly
nelly
Reactie op  John
7 maanden geleden

He he ,eindelijk een geklijke medestander,ik ben 73jr maar ergerd mij dood aan de onnozelheid of het beperkte inzicht van mijn medemens-de helft loop of zit te slapen,of wille zelf blijven slapen? Het mag niet te moeilijk worden de waarheid,maar de konfrontatie zal er zijn voor iedereen,ik ben voorbereid, beter dan wakker worden in de hel!!!! Een belangrijk advies voor de dromers-geloof niet alles klakkeloos door je angst ,de ergste vijand van de mens,kijk maar hoe je jezelf als slachtoffer laat gebruiken,onderzoek de waarheid zelf,zodat je deze waanzin niet voor jezelf en andere in stand houd,dit is wat de bedoeling is,ja misschien ongelooflijk-de wereld is geen sprookje-word allemaal wakker!!!!
Ik wil mijzelf niet meer aanpassen om mee te doen aan deze idioterie=je kan alleen maar jezelf beschermen door wakker te blijven-niemand van deze machtsbestuurders beschermd ons, alles is eigen belang!!!!!!!

Aphroditje
Aphroditje
Reactie op  nelly
6 maanden geleden

U bent een zegen uit de hemel. Love &Light ❤

Tony
Tony
7 maanden geleden

Door regeringen aan zich te binden, financieel te manipuleren en onder controle te krijgen, willen Bill Gates en het WHO in naam van alle belanghebbende partijen, organisaties en farmaceutische bedrijven het leven van alle mensen wereldwijd controleren en beheren. Dat was mij al duidelijk. Helaas vele mensen nog niet.

Nog steeds begrijpen mensen niet wat er nou echt aan de hand is en denken dat ik niet goed bij mijn hoofd ben. Blijkbaar hebben zij meer angst voor de waarheid, dan voor de verplichte inenting die in feite een vergiftiging is van de mens een instrument maakt. Meeste mensen weten dan ook niets van inentingen af en denken dat die goed zijn voor de mens. Zij moesten eens weten en maar eens zelf op onderzoek gaan!

Zoals ik al eerder beschreef, de aanname van de wet in de USA die bedrijven die vaccinaties produceren vrijwaart van alle schade, verlammingen en zelfs de dood, was de laatste horde die nog genomen moest worden om dit mensonterende plan te verwezenlijken.

Dat was de vrijbrief die nog ontbrak. En ja, toen kwam al snel het Corona virus, waar Bill Gates een patent op heeft. Dat is geen toeval en in no-time werden regeringen omgekocht en gemanipuleerd, althans voor zover dit nog niet gebeurd was. Dat proces was al lang in werking gezet.

Dat alle omgekochte regeringen inzetten op inentingen is geen toeval, dat is allemaal gepland. Dokter Bill heeft een aanzien, weliswaar niet als dokter, maar geloven doen ze hem wel. Dat kan maar 1 ding betekenen, smeergeld doet wonderen en dat heeft hij genoeg en wanneer zijn plannen doorgaan, nog veel meer. Maar daardoor is nu de hele wereld aan banden gelegd en is een normaal leven, zelfs voor gezonde mensen niet meer mogelijk.

Dat het onderdeel is van nog veel meer ellende die er zit aan te komen, was mij al duidelijk. Fauci werkt niet voor niets al meer dan 30 jaar aan serums en is misschien wel de grootste gifmenger die er bestaat Maar wanneer je dit zegt en dat dit ook heeft te maken met een permanente onderhuidse chip en gemanipuleer met cellen, gaat veel mensen te ver. Zij hebben geen idee en blijven liever elke dag het NOS nieuws volgen, dat is hun waarheid en wereld waarin zij leven.

Deze mensen staan als eerste in de rij om het doodvonnis toegediend te krijgen. Alleen weten zij dat nog niet. Mensen wakker worden a.u.b.! Het is slechts een waarschuwing!

Bill Gates heeft er nog steeds vertrouwen in en gaat onvermoeid door met het promoten van inentingen. Er moet bij mensen toch een lampje gaan branden dat intercontinentaal reizen zo goed als onmogelijk is en Bill Gates op vele plaatsen opduikt waar u en ik niet naar toe kunnen. Dan moet er toch een lampje gaan branden!

Petrus
Petrus
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Fauchi is vervangen door Trump!!!!!!!!!

Bart berema
Bart berema
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Ik heb al de inentingen en heb nergens last van

Teun
Teun
7 maanden geleden

Helaas zijn nog veel te weinig mensen wakker. Het is Buitengewoon betreurenswaardig voor de mensen die wel wakker zijn. Deze goeden moeten onder de kwaden (de niet wakkere lui) lijden. Sommige winkeliers accepteren geen cash geld meer (zij hebben geen idee dat zij een politieke agenda dienen).

Willem
Willem
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

Dat is dan hun verlies,

andré
andré
7 maanden geleden

666 openbaringen…

Jerrel
Jerrel
7 maanden geleden

De Nieuwe Wereldorde zal bij ons geinstalleerd worden met de SpoedWET. Beknopte uitleg door Jan Holtman:

“Artikel 58s geeft de minister het recht om alles wat niet benoemd staat naar eigen inzicht en goeddunken uit te voeren. Het geeft hem de wettelijke grondslag om DICTATOR te zijn. Alle grondrechten kunnen door hem naar eigen inzicht worden INGEPERKT.

En nu hoor ik de mensen al roepen:
“Ik doe daar niet aan mee, niet bij mij, ik ben mijn eigen baas, ik beslis zélf wel wat goed voor mij is, niemand haalt mijn kinderen weg, ik laat mij niet vaccineren”, enzovoort.

Maar dan heeft u NIET GOED OPGELET. In het woord spoedwet zit het woord WET. Dit geeft de overheid de VOLMACHT om al het bovenstaande uit te voeren naar wil en beschikking.

Wij samen stoppen het héél misschien alleen nog door onze stem te laten horen.”

Bas
Bas
Reactie op  Jerrel
7 maanden geleden

Stem horen? Nee, dit moet het volk met zeer veel (dodelijk) geweld richting politici en machtelites de kop indrukken voor het te laat is.

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Ik hoop dat het tweetal voor het einde van het jaar gearresteerd wordt.
En ik verwacht eerlijk gezegd van wel.

Dun jos
Dun jos
7 maanden geleden

Gates en Fauci. Vergeet ook onruststoker Soros niet, die ellendeling die iedereen tegen elkaar opzet. 😡

salvar
salvar
7 maanden geleden

wat wij moeten doen is diegeen die wakker zijn samen optrekken zodra de tijd daar is.

dit is de enige manier om door te gaan.
hoe misschien hebben enige een idee.
ik weet niet hoe je als het doorgaat moet leven onder een dictator.
we moeten iets doen er is geen weg terug.
we moeten groepen vormen en ons eigen leven leiden.
we moeten uit het systeem het heeft niets goeds voor ons.
ik weet dat het moeilijk zal zijn om uit je comfort zone te stappen maar het is niet anders.

als je weet wat je te wachten staat akn je beter een goed heen komen zoeken.

samen kunnen we er voorgaan.
geen vaccinatie.
mijn ziel niet verkopen aan de duivel.

als het waar is wat in de bijbel staat dat in de eindtijd je het merk van het beest krijgt dan wil ik het niet.

liever korter leven dan in de hel.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Salvar, we kunnen helaas niets doen aan het toekomstige 666 systeem na de aankomende crash van de wereldeconomie, wat we wel kunnen doen is doorzetten tot het bittere einde. Er is licht aan het einde van de tunnel…

salvar
salvar
7 maanden geleden

twee ratten en hier hebben we er ook 2 rutte en de jonge.

Wetenschapper
Wetenschapper
7 maanden geleden

Ik hoop dat iedereen die dit artikel leest de feiten zelf nog even nakijkt. Er is niets geheimzinnigs aan de vaccins, en er wordt niet gedwongen. Ik kan weinig juist vinden in dit artikel. Bill Gates mag misschien rijk zijn, maar hij heeft lang niet genoeg geld om regeringen en hun instanties lang genoeg om te kopen. En met welk doel zou dat zijn? Bill Gates is sociaal economisch erg links, en verdeeld het geld in de wereld het liefst zo gelijk mogelijk.

Tony
Tony
Reactie op  Wetenschapper
7 maanden geleden

Wanneer u beweert wetenschapper te zijn, dan heeft u ook het vermogen om zelf te onderzoeken wat de nadelen en voordelen zijn van vaccinaties. Blijkbaar heeft u dat niet gedaan, want anders kunt u uw boven vermelde mening niet verklaren. Dan gaat u voorbij aan al het gif dat in inentingen zit en vooral de bijwerkingen die inentingen veroorzaken. Dit kan de dood tot gevolg hebben en Bill heeft het nu zo geregeld, dat geldt overigens voor alle fabrikanten van vaccins, dat hij ongestraft mensen door inentingen kan ziek maken of verlammen en zelfs “vermoorden”, zonder daarvoor aansprakelijk gesteld te kunnen worden.

In de USA en Nieuw-Zeeland zijn inentingen verplicht en hebben de mensen geen keuze. Dan mag u blij zijn dat u daar niet woont, of liever toch wel!

Dan vergeet u nog 1 ding, het is niet alleen Bill Gates die dit financiert, daar zijn veel meer mensen en instellingen bij betrokken die bij elkaar heel, heel veel geld hebben. Daar is geen gebrek aan. Ook dat kunt u zelf uitzoeken, bijv. Soros en alle instituten/wereldorganisaties die het WHO steunen. Het WHO heeft 8.8 miljard dollar in kas en kan daar veel nuttige dingen mee doen om mensen daadwerkelijk te helpen, maar dat gebeurt niet.

Legt u maar eens uit waarom er wordt ingezet op een gecreeerde pandemie en het geld niet wordt gebruikt om mensen die niet over goed drinkwater en genoeg voedsel beschikken te helpen. Wanneer alles op inentingen wordt ingezet en dat het hoofddoel is wat telkens weer ter sprake komt, moet er toch ook bij geleerde mensen een lampje gaan branden.

Ik denk dan ook dat u van Bill Gates een verkeerde voorstelling heeft. Maak u niet naar, u bent niet de enige. Wat geld verdelen betreft, zie het als een investering, die zakelijk gezien altijd weer zijn geld moet opleveren. Want Bill is gewoon een succesvolle zakenman die altijd hongerig blijft naar meer. Dat zit hem nou eenmaal in het bloed en zijn ogen verraden dat. Het wordt tijd dat u ook eens mensenkennis krijgt. Dan zal het voor u wel een ver van mijn bed show zijn!

Dan moet u het artikel over Nieuw-Zeeland maar eens lezen. Ik hoop dat u dan wakker wordt en gaat begrijpen dat hier veel meer aan de hand is.

Blijft u bij u mening, ga dan bij verplichte inenting lekker voor in de rij staan, dan mag u die van mij ook hebben. Dat gun ik u dan nog wel en van harte.

x

Check Also

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

vaccin

Gezonde verpleegster (35) krijgt hersenontsteking na Pfizer-vaccin en sterft: ‘Het is een grote schok’

Een Britse verpleegster is op 3 april ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x