Buitenland

‘Anthony Fauci heeft 7 miljoen doden op zijn geweten, we hebben hem op heterdaad betrapt’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse senator Rand Paul heeft gezegd dat de prominente immunoloog Anthony Fauci direct verantwoordelijk is voor het financieren van gevaarlijk onderzoek dat heeft geleid tot miljoenen sterfgevallen. Hij gaat hier niet mee wegkomen, benadrukte Paul.

Op Fox News zei de senator dat Fauci een grote fout heeft gemaakt door gain of function-onderzoek te financieren in een totalitair land. De immunoloog financierde onderzoek dat hen in staat stelde om supervirussen te creëren, die hoogstwaarschijnlijk zijn ontsnapt en zeven miljoen sterfgevallen hebben veroorzaakt, zei Paul.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat is hetzelfde als opdracht geven tot het doden van miljoenen mensen, stelde de senator.

Sporen uitgewist

Hij deed deze uitspraken na een interview dat Fauci gaf aan de Washington Post, waarin hij werd neergezet als een ‘held’, in de slachtofferrol kroop en beweerde dat hij niets verkeerds heeft gedaan.

De afgelopen twee jaar heeft hij zijn sporen uitgewist, maar we hebben hem op heterdaad betrapt en hij gaat hier niet mee wegkomen, waarschuwde Paul.

Er moet iets veranderen

De senator strijdt ook tegen de vaccinatieplicht voor militairen. “Het is een wetenschappelijk feit dat het vaccin niet voorkomt dat je besmet raakt, het voorkomt niet dat je het overdraagt en er is geen hard bewijs waaruit blijkt dat het bij jonge mensen de kans op ernstige ziekte of ziekenhuisopname vermindert.”

“Het leger is zo ‘woke’ geworden en ze eisen dat je een vaccin neemt dat je niet nodig hebt. Er moet dus iets veranderen,” zei Paul.

[Summit News]

4.8 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mary
Mary
1 jaar geleden

Fautje bedankt.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAAROM loopt deze massamoordenaar, genaamd Anthony Fauci, in hemelsnaam nog steeds vrij rond?

IK kan er werkelijk met mijn verstand niet bij, dat hij nog niet opgepakt is. Dat kan alleen maar betekenen, dat hij door de machtigste “mensen” op Aarde wordt beschermd.

Miljoenen en miljoenen mensen vermoord, op de korte of op de wat langere termijn, en daarnaast, niet te vergeten, de vele slachtoffers, die met permanente schade zijn achtergebleven.

Ik durf zonder meer te beweren, dat wat er de afgelopen 2 jaar heeft plaatsgevonden op wereldschaal, maar in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en uiteraard de Europese Unie, de allergrootste misdaad tegen de mensheid is. En het eind is nog niet eens in zicht.

Senator Rand Paul is gelukkig ONE OF THE GOOD GUYS om dit weer op een zender als Fox News naar voren te brengen. Het kan natuurlijk niet vaak genoeg herhaald worden.

Uiteindelijk is het zó, dat ieder mensenleven, jong en oud, dat hierdoor gespaard kan blijven, is er één!

Het cijfer van 7 miljoen dekt volgens mijn bescheiden mening absoluut niet de lading. Ik vermoed dat dat een veelvoud is.

En wat er hier, voor de zoveelste keer, gezegd wordt, is natuurlijk hartstikke waar. Je beschermt er een ander niet mee EN je beschermt zeker jezelf er niet mee.

HIER gaat het om de situatie in de Verenigde Staten, maar ik heb op Telegram gelezen, dat ook in ons grote buurland Duitsland nu langzamerhand ook de beerput geopend wordt. Daar wordt nu openlijk bij de Duitse MSM over de “vaccin”-doden en gewonden gesproken.

WANNEER volgen de Nederlandse kranten en tv-zenders? Of zijn het hier allemaal laffe honden, die braaf de orders van hun baasjes blijven volgen?

Kjh
Kjh
1 jaar geleden

Die oude clown gelooft heilig in zichzelf en duldt geen tegenspraak, iedereen weet waarom.
Hij kan ook niet meer terug. Hij doet alsof hij de geneeskunde zelf is. 🤡

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Laat mij niet lachen.

Fauci is alleen de zichtbare kant van het verrotte totaal corrupte westers “democratisch” gebouw van huichelachtigheid, leegroof gemeenschappen landen en massamoord op elke denkbare manier.

Oorlog, covid, klimaat, stikstof, immigratie, aanslagen zoals 9/11, verkiezingsfraude, voedsel, energie, Israël, new world order, main stream media, VN alles is in misdaad met elkaar verbonden.

Niet alleen covid ook het socialisme annex nazi’sme annex communisme annex islamisme zijn allemaal creatie’s van het westers imperialistisch machtsdenken.

Het begon met de Franse revolutie die in de kern nooit een revolutie is geweest alleen maar een wisseling van macht.

Verdeel en heers is nooit zo zichtbaar geweest als vandaag maar je moet het wel kunnen zien.

Gezondheidszorg gebruikt als wapen is niet nieuw maar de laatste 2 jaar verbijsterend totalitair tot in elke vezel van de samenleving toegepast.

WO 3 is een feit maar velen hebben het niet door ondanks de aanhoudende en gewilde oversterfte over de hele wereld.

Heb je Fauci’s hoofd op het hakblok dan heb je niet meer dan een krasje gemaakt aan het oppervlak van het westers satanistisch bolwerk.

Fauci knapt het vuile werk op van de onzichtbare elite op de achtergrond precies als Rutte de Jonge en ga zomaar door.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x