BuitenlandCorona

Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Mexico is een jonge arts verlamd geraakt kort nadat ze het coronavaccin van Pfizer had gekregen. Gezondheidsinstanties hebben een onderzoek ingesteld. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar het vaccin.

Enkele uren na de vaccinatie raakte Karla Cecilia Perez verlamd aan haar armen en benen. Ze werd meteen overgebracht naar de IC-afdeling van een ziekenhuis in Coahuila in de deelstaat Nuevo Leon. Ze had ook moeite met praten, melden Mexicaanse media.

Ze kreeg een half uur nadat ze het vaccin had gekregen bovendien last van stuiptrekkingen, huiduitslag en ademhalingsproblemen. De toestand van Perez is inmiddels stabiel. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar eventuele verborgen bijwerkingen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech, en naar haar extreme reactie op de prik.

Noodklok

“We beweren niet dat het vaccin de boosdoener is. Dit is nodig om vast te stellen of de reactie verband houdt met de vaccinatie. Er moet onderzoek worden gedaan om hier uitsluitsel over te geven,” zei de zwager van de arts.

De familie van Perez heeft naar eigen zeggen de noodklok geluid in de hoop dat de jonge arts zal genezen en dat anderen soortgelijke bijwerkingen bespaard blijven. De familieleden benadrukten dat ze mensen er niet van proberen te weerhouden om zich te laten vaccineren.

[RT]

4.7 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chantal
Chantal
2 jaren geleden

Er is een gekte aan de gang met sneltreinvaart en lijkt niet meer te stoppen. Kijk naar de propagandafilmpjes over het vaccin. De eerste prik filmpje, filmpje oude vrouw, filmpje zorgmedewerker, filmpje arts, filmpje politiekers, etc. etc.

De maatregelen lockdown mondkapjes helpen niet. Sterker nog uit onderzoek bleek dat mensen met mondkapjes 70% daarvan besmet raakten tegen 4% zonder. Waarom daar geen filmpjes over? Dat was al bekend voordat de maatregelen ingevoerd werden.

Dan de pcr testen op voedsel om aan te tonen dat de test niet goed werkt met positief resultaat. Is het voedsel niet gewoon besmet.
Een deel van de testen bleek als het nieuws klopt ook besmet in Engeland en Usa.

Wat is de keus nu in een soort gevangenis leven met angstpropaganda? Of maakt u de keus zoals de natuur op aarde is om alle beperkingen direct te veroordelen en leeft u met het risico wel ziek te worden vergelijkbaar met een verkoudheid voor het grootste deel van de bevolking maar leeft u in vrijheid.

Gert
Gert
2 jaren geleden

Volgens de Main Stream Media “” allemaal fake news””

ingecalculeerde nevenschade

genocide project
genocide project
2 jaren geleden

Zal die arts nog steeds pro vaccinatie zijn?

Mar
Mar
2 jaren geleden

En stug blijven volhouden,”mensen er niet van te weerhouden te vaccineren”
??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x