BuitenlandCorona

Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Mexico is een jonge arts verlamd geraakt kort nadat ze het coronavaccin van Pfizer had gekregen. Gezondheidsinstanties hebben een onderzoek ingesteld. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar het vaccin.

Enkele uren na de vaccinatie raakte Karla Cecilia Perez verlamd aan haar armen en benen. Ze werd meteen overgebracht naar de IC-afdeling van een ziekenhuis in Coahuila in de deelstaat Nuevo Leon. Ze had ook moeite met praten, melden Mexicaanse media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze kreeg een half uur nadat ze het vaccin had gekregen bovendien last van stuiptrekkingen, huiduitslag en ademhalingsproblemen. De toestand van Perez is inmiddels stabiel. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar eventuele verborgen bijwerkingen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech, en naar haar extreme reactie op de prik.

Noodklok

“We beweren niet dat het vaccin de boosdoener is. Dit is nodig om vast te stellen of de reactie verband houdt met de vaccinatie. Er moet onderzoek worden gedaan om hier uitsluitsel over te geven,” zei de zwager van de arts.

De familie van Perez heeft naar eigen zeggen de noodklok geluid in de hoop dat de jonge arts zal genezen en dat anderen soortgelijke bijwerkingen bespaard blijven. De familieleden benadrukten dat ze mensen er niet van proberen te weerhouden om zich te laten vaccineren.

[RT]

4.7 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chantal
Chantal
3 jaren geleden

Er is een gekte aan de gang met sneltreinvaart en lijkt niet meer te stoppen. Kijk naar de propagandafilmpjes over het vaccin. De eerste prik filmpje, filmpje oude vrouw, filmpje zorgmedewerker, filmpje arts, filmpje politiekers, etc. etc.

De maatregelen lockdown mondkapjes helpen niet. Sterker nog uit onderzoek bleek dat mensen met mondkapjes 70% daarvan besmet raakten tegen 4% zonder. Waarom daar geen filmpjes over? Dat was al bekend voordat de maatregelen ingevoerd werden.

Dan de pcr testen op voedsel om aan te tonen dat de test niet goed werkt met positief resultaat. Is het voedsel niet gewoon besmet.
Een deel van de testen bleek als het nieuws klopt ook besmet in Engeland en Usa.

Wat is de keus nu in een soort gevangenis leven met angstpropaganda? Of maakt u de keus zoals de natuur op aarde is om alle beperkingen direct te veroordelen en leeft u met het risico wel ziek te worden vergelijkbaar met een verkoudheid voor het grootste deel van de bevolking maar leeft u in vrijheid.

Gert
Gert
3 jaren geleden

Volgens de Main Stream Media “” allemaal fake news””

ingecalculeerde nevenschade

genocide project
genocide project
3 jaren geleden

Zal die arts nog steeds pro vaccinatie zijn?

Mar
Mar
3 jaren geleden

En stug blijven volhouden,”mensen er niet van te weerhouden te vaccineren”
??

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x