Homepagina » Buitenland » Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok
arts
Foto: CC0

Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok

In Mexico is een jonge arts verlamd geraakt kort nadat ze het coronavaccin van Pfizer had gekregen. Gezondheidsinstanties hebben een onderzoek ingesteld. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar het vaccin.

Enkele uren na de vaccinatie raakte Karla Cecilia Perez verlamd aan haar armen en benen. Ze werd meteen overgebracht naar de IC-afdeling van een ziekenhuis in Coahuila in de deelstaat Nuevo Leon. Ze had ook moeite met praten, melden Mexicaanse media.

Ze kreeg een half uur nadat ze het vaccin had gekregen bovendien last van stuiptrekkingen, huiduitslag en ademhalingsproblemen. De toestand van Perez is inmiddels stabiel. Haar familie wil dat er meer onderzoek wordt gedaan naar eventuele verborgen bijwerkingen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech, en naar haar extreme reactie op de prik.

Noodklok

“We beweren niet dat het vaccin de boosdoener is. Dit is nodig om vast te stellen of de reactie verband houdt met de vaccinatie. Er moet onderzoek worden gedaan om hier uitsluitsel over te geven,” zei de zwager van de arts.

De familie van Perez heeft naar eigen zeggen de noodklok geluid in de hoop dat de jonge arts zal genezen en dat anderen soortgelijke bijwerkingen bespaard blijven. De familieleden benadrukten dat ze mensen er niet van proberen te weerhouden om zich te laten vaccineren.

[RT]
4.7 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chantal
Chantal
9 maanden geleden

Er is een gekte aan de gang met sneltreinvaart en lijkt niet meer te stoppen. Kijk naar de propagandafilmpjes over het vaccin. De eerste prik filmpje, filmpje oude vrouw, filmpje zorgmedewerker, filmpje arts, filmpje politiekers, etc. etc.

De maatregelen lockdown mondkapjes helpen niet. Sterker nog uit onderzoek bleek dat mensen met mondkapjes 70% daarvan besmet raakten tegen 4% zonder. Waarom daar geen filmpjes over? Dat was al bekend voordat de maatregelen ingevoerd werden.

Dan de pcr testen op voedsel om aan te tonen dat de test niet goed werkt met positief resultaat. Is het voedsel niet gewoon besmet.
Een deel van de testen bleek als het nieuws klopt ook besmet in Engeland en Usa.

Wat is de keus nu in een soort gevangenis leven met angstpropaganda? Of maakt u de keus zoals de natuur op aarde is om alle beperkingen direct te veroordelen en leeft u met het risico wel ziek te worden vergelijkbaar met een verkoudheid voor het grootste deel van de bevolking maar leeft u in vrijheid.

Gert
Gert
9 maanden geleden

Volgens de Main Stream Media “” allemaal fake news””

ingecalculeerde nevenschade

genocide project
genocide project
9 maanden geleden

Zal die arts nog steeds pro vaccinatie zijn?

Mar
Mar
9 maanden geleden

En stug blijven volhouden,”mensen er niet van te weerhouden te vaccineren”
😴😴

x

Check Also

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

79
0
We lezen graag je reactie!x