Binnenland

Apotheker krijgt onaangekondigd bezoek van inspectie vanwege ivermectine – ‘Ik dacht: dit is het moment’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Apotheker Arjen Ypma kreeg vorige week onaangekondigd bezoek van de inspectie. De inspecteurs wilden alle namen van artsen die ivermectine hebben voorgeschreven. Apotheek vanNoord levert medicijnen aan Zelfzorg Covid19.

“Ineens stonden twee inspecteurs in de apotheek. Ik dacht: dit is het moment. Natuurlijk had ik er wel op gerekend dat ik ooit een inspectiebezoek zou krijgen en dan ineens is het zover,” schrijft Ypma in een verslag dat is gepubliceerd door het Artsen Collectief. “Ik leidde ze door de apotheek, langs een tafel waar wel 50 doosjes ivermectine op stonden. Ze liepen er straal langs, wellicht hadden de inspecteurs geen idee hoe een doosje ivermectine eruitziet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De inspecteurs kunnen 15 artsen aan de paal nagelen. Maar de eventuele rechtszaken daarover zie ik met vertrouwen tegemoet,” aldus Ypma.

Artsen en apothekers komen in beweging

Eén van de inspecteurs vroeg hem of hij nog steeds ivermectine zou leveren als hij het kort geding gaat verliezen. Daarop antwoordde hij gewoon door te gaan zolang er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs komt dat het niet zou werken of nadelig zou kunnen zijn voor de patiënt.

Ypma merkt dat de groep artsen en apothekers in beweging komt. “Meerdere collega’s hebben vragen over het coronabeleid.”

Genezen door de ivermectine

De apotheker laat weten dat een meerderheid van de patiënten binnen enkele dagen volledig opknapt. “Onze patiënten zijn er heilig van overtuigd dat ze zijn genezen door de ivermectine.”

Ypma kan zelf niet bewijzen dat de patiënten zonder ivermectine minder snel waren opgeknapt. Internationaal is er wel een onderzoek verschenen ‘en die resultaten geven 65 procent afname van ziekenhuisopname en sterfte bij vroegbehandeling’.

[Artsen Collectief]

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
2 jaren geleden

Genoeg studies en praktijkervaringen met zeer positieve uitkomsten betreffende ivermectine als je over de grens kijkt: Japan, India, Brazilië etc.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat hele COVID-1984-Beleid is inmiddels al twee jaar lang Volkomen Krankzinnig…wat verwacht je dan van een stelletje compleet doorgesnoven bought & Paid for Schizofrene Psychopatische Nazi-Oorlogsmisdadigers als Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele, Obersturmbannführer Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wüpke Eckestra und Aalmoezenier Gerhard-Johann Segers net als het overgrote deel van Nederland…ik schaam me werkelijk waar kapot voor alle idioten & Hersrmloze Gevaccineerde Collaborateurs in dit land….het is allang de Hoogste tijd dat we het Roer in dit Hollandse Gesticht rigoreus gaan omgooien….die Psychopaten hebben Nederland Volkomen geruïneerd….

Jan
Jan
2 jaren geleden

Natuurlijk helpt deze medicijnen maar die volksverraders willen ons ziek maken in ziek houden
Kijk nog maar eens naar BPOC 2020 hoeveel bewijzen wil je nog hebben
Ik blijf erbij ons overheid zijn genocide moordenaars het probleem echter dat de rechtstaat ook corupt is in op de hand van de overheid is dat bewijst jeroen pols wel weer bij calve weltsmith

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
2 jaren geleden

Voor het tribunaal ermee die inspecteurs. Gezondheid is het allerhoogste goed, dat ga je als inspecteur niet van patiënten afnemen.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x