UFO

Topgeheime Britse X-Files over enkele dagen vrijgegeven door ministerie van Defensie

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geheime Britse overheidsstukken over ongeïdentificeerde vliegende objecten, ook wel de Britse X-Files genoemd, worden mogelijk binnen enkele dagen vrijgegeven. Dat schrijft de Britse Daily Express.

De stukken, die al meer dan 30 jaar geheim zouden worden gehouden door het Britse ministerie van Defensie, komen deze maand in het Britse Nationaal Archief te liggen. Onderzoekers proberen net als het Britse parlementslid baron Guy Black al enige tijd inzage te krijgen in 18 topgeheime stukken over UFO-waarnemingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Britse overheid werd eind 2013 beschuldigd van een cover-up, toen de openbaarmaking van de stukken werd uitgesteld. In maart dit jaar volgde opnieuw uitstel.

Straling

Sommige onderzoekers claimen dat de documenten mogelijk bewijs bevatten voor buitenaards bezoek en specifieke informatie over controversiële waarnemingen zoals het incident in Rendlesham Forest in 1980.

De Amerikaanse soldaat John Burroughs, die destijds gestationeerd was op RAF Woodbridge in Suffolk, werd blootgesteld aan straling nadat er een UFO boven de basis was verschenen. Afgelopen zomer vroeg hij het Britse parlement wanneer de 18 topgeheime stukken worden vrijgegeven aan het publiek.

Meest geheime

Minister van Defensie Earl Howe antwoordde toen dat de documenten voor maart 2016 in het Nationaal Archief zouden liggen. Het Nationaal Archief moet vervolgens bepalen wanneer het publiek toegang krijgt tot de stukken, aldus de minister.

Alien-jagers denken dat de stukken bewijzen dat buitenaards leven bestaat, omdat het de meest geheime documenten betreft die in verschillende ministerkantoren zijn bewaard.

Onderzoeker Miguel Mendonça kreeg gisteren van het Britse ministerie van Defensie te horen dat de UFO-stukken zo rond 25 mei zullen worden overgedragen aan het Nationaal Archief.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Profiler
Profiler
8 jaren geleden

Officiële getuigenis van USAF in 1981 over het incident, persoonlijk denk ik dat het om ‘compartmentalized
projects’ gaat van het militair industrieel complex. NATO is hier ook onderdeel van:
http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/03/Rendlesham-Forest-Halt-Memo.pdf

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Wat zou dat mooi zijn en als de X-Files zouden worden vrijgegeven; eerst zien en dan geloven.

Ph
Ph
8 jaren geleden

Wat heeft men er aan om die documenten vrij te geven, merendeel is zwart en onleesbaar gemaakt, het is een druppel op een hete plaat.

Het is maar bedoelt om bepaalde groepen mensen, voor enige tijd zoet te houden, terwijl blijft het meeste en belangrijkste achter slot en grendel, onder het mom van de nationale/internationale veiligheid.

Jeff
Jeff
8 jaren geleden

er wordt niks vrijgegeven … hooguit weer wat voer voor speculanten; m.a.w. het zou kunnen dat, blablabla

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x