Great ResetBuitenland

Vergeet BlackRock en World Economic Forum: wie runnen de show?

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Ik denk niet dat [Vanguard, BlackRock en State Street] de show runnen. De mensen die de show runnen zijn de inlichtingendiensten die verborgen zijn en mensen in de schaduwen die we niet zien. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de Shaun Newman Podcast.

Dowd zei dat BlackRock, Vanguard en State Street niet aan de top staan. Ze oefenen wel veel invloed uit op de aandeelhouders van bedrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet alleen verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen

“Hebben ze de wereld in hun zak? Nee. Het zijn tussenpersonen die je geld beheren,” zei Dowd. “Zij zijn niet de eigenaars van de aandelen, dat zijn de investeerders die hun geld in BlackRock hebben gestopt. Zij zijn de tussenpersonen.”

Het zijn niet alleen ‘verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen die we niet zien’ die de show runnen. Volgens Dowd hebben ‘conglomeraten’ ook aardig wat in de melk te brokkelen.

Marionetten en zondebokken

En hoe zit het dan met de leden van het World Economic Forum (WEF)? Dat zijn marionetten en zondebokken, stelt Dowd.

Als ik een kwade genius was, zou ik hen tot zondebok maken, iets gestoords introduceren, die mensen ten val brengen en dan met een systeem komen dat redelijk klinkt, maar gewoon datgene is wat je al die tijd al wilde, namelijk een central bank digital currency (CBDC), aldus Dowd.

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
11 maanden geleden

volgens de man van blackrock is het niet blackrock.
wij van wc-eend?

Het is een hele club die hier achter zit, het zijn niet de organisaties die bekend moeten zijn maar de namen van het tuig.

Margie
Margie
11 maanden geleden

De wereld wordt hoe langer hoe verrotter. Het wordt tijd dat er een einde aan komt. Hoop alleen dat de echte goede mensen er nog zijn. Mensen die nadenken. En niet van die hebzuchtige krengen. Dan komt er een goede balans. En dat is nodig.

Frank Geurts.
Frank Geurts.
11 maanden geleden

Als je daar boven kijkt kom je king Charles, Beatrix en de paus tegen. Illuminati regeren met macht en illusie. Zodra de illusie verdwijnt zie je alleen de macht

DavidMills
DavidMills
11 maanden geleden

Dowd heeft COVID en vaccinaties briljant weten te fileren. Als je deep state en inlichtingendiensten de dollar ontneemt wordt de wereld inderdaad snel beter.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x