Homepagina » Buitenaards » Area 51: het verborgen geheim van Wright-Patterson
Area 51: het verborgen geheim van Wright-Patterson

Area 51: het verborgen geheim van Wright-Patterson

De Amerikaanse luchtmacht begon eind 1947 voor het eerst in het openbaar onderzoek te doen naar onbekende vliegende objecten.

Project Sign werd ondergebracht op Wright-Patterson AFB, een vliegbasis in de staat Ohio. Commandant Edward J. Ruppelt concludeerde dat vliegende schotels echte toestellen waren en waarschijnlijk niet van de aarde kwamen.

Het project werd in 1948 opgevolgd door Project Grudge, dat werd bekritiseerd omdat het was opgezet om het onderwerp te ontkrachten. Grudge stelde dat 23 procent van de meldingen niet kon worden verklaard, maar concludeerde toch dat alle UFO’s natuurlijke fenomenen of verkeerde interpretaties waren.

Wrak

Vanwege het verband met het Roswellincident in juli 1947 stellen sommigen dat Hangar 18, toegewezen aan de Foreign Technology Division van de luchtmacht in Wright-Patterson, samen met de installatie van Area 51 in Nevada, het wrak van een gecrashte UFO verborgen heeft of had.

Op 25 april 1988 publiceerde The New Yorker een interview waarin senator Barry Goldwater, die zeer geïnteresseerd was in UFO’s, vertelde zijn vriend generaal Curtis LeMay herhaaldelijk te hebben gevraagd of de geruchten over een gecrashte UFO in een geheime hangar op Wright-Patterson AFB klopten.

Hij vroeg LeMay ook of hij toegang had tot de hangar. Een boze LeMay antwoordde hem dat ‘je er niet in kunt komen’. Hij benadrukte met klem dat Goldwater hem hier nooit meer naar mocht vragen.

Buitenaardse wezens

In hun boek Inside the Real Area 51 schrijven Thomas Carey en Donald Schmitt over gesprekken met hooggeplaatste militairen die buitenaardse wezens in Hangar 18 hebben gezien. Een soldaat die op de basis was gestationeerd zei op zijn sterfbed: “We zijn niet alleen.”

Alleen een select gezelschap heeft toegang gekregen tot de waarheid over Area 51. Wat begon in de woestijn van New Mexico eindigde op Wright-Patterson, een topgeheime vliegbasis in Dayton. Het fysieke bewijs van buitenaards bezoek werd diep onder dit nucleaire bolwerk verborgen.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. Zelf denk ik dat Area 51 alleen maar een afleiding is. Als er al ooit een vliegende schotel is neergestort en daar zou zijn dan is het kort erna verplaatst naar een totaal andere locatie. Area 51 wordt sindsdien alleen gebruikt om speciale militaire vliegmachines te bouwen om alles te kunnen ontkrachten.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...