Binnenland

‘Laffe aanslag’ op jongerentak Forum voor Democratie in Leiden, kartel zwijgt zedig

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Tijdens een rondvaart door de grachten van Leiden is een groep JFVD’ers (de jongerentak van FVD) bekogeld. De politieke jongerenorganisatie spreekt op Twitter van een ‘laffe aanslag’.

Op beelden is te zien hoe de boot onder de rode smurrie zit. “Aangifte is gedaan en de opgelopen schade vergoeden wij, want wij komen op voor onze leden. Wij pikken dit niet, nooit!” aldus JFVD.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nicolas Knoester, fractievoorzitter van FVD Eindhoven, zegt: “Tijdens een boottocht van JFVD heeft Antifa emmers met bloed en uitwerpselen gegooid. Wat de fuck.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niks, maar dan ook helemaal niks geleerd

Normaal gesproken zouden politici op de achterste poten staan en de media hun afschuw uitspreken. Als FVD het doelwit is, blijft het muisstil.

“Helaas zijn de AIVD, NCTV en het OM vooral heel druk met het bespieden, framen en vervolgen van burgers en politici die kritisch zijn op de zittende macht,” constateert Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren. “Intimidatie en geweld jegens de oppositie wordt stilzwijgend goedgekeurd, gefaciliteerd en zelfs gestimuleerd.”

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Teylingen Milan Schenk stelt: “Eindeloze demonisering zal hoe dan ook uiteindelijk leiden tot geweld. Hoop dat gevestigde macht en media eens in gaan zien wat ze creëren. Niks, maar dan ook helemaal niks geleerd van Pim Fortuyn.”

Walgelijk

“Onacceptabel in een democratie en het weerzinwekkende gevolg van de abjecte demonisering van FVD in de media en de politiek,” vindt FVD-kopman Thierry Baudet.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen schrijft: “Walgelijk. Niets is gevaarlijker en niets ondermijnt onze democratie meer dan het partij- en mediakartel. Het kartel creëert immers eerst het klimaat hiervoor met zijn demonisering van FVD en zwijgt vervolgens zedig over dit soort abjecte aanslagen.”

4.9 244 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
7 maanden geleden

Natuurlijk weer dat linkse ongedierte !!

Zacky
Zacky
7 maanden geleden

Triest !
Maar Gelukkig zijn jullie strijders die blijven blijven blijven doorgaan….🙏🙏👌👌👊
grtz from. 🇧🇪

Dree
Dree
7 maanden geleden

Antifa is de regering. Ze zitten in het nauw en de FVD groeit met misschien wel duizenden mensen per dag die wakker worden. Het gaat toch niet allemaal volgens plan en er komt steeds meer boven water. Dus wat doe je dan…… Angst creëren

Boink
Boink
7 maanden geleden

Linkse stront narcissen, fascistische linkse Hitler-aanhangers, ja mensen Hitler was extreem links en niet rechts. Precies dezelfde trekjes die ons kabinet ook hanteert. Allemaal betrokken met nazi’s( voorouders) en de Rothschild-clan.

Back to top button
175
0
We lezen graag je reactie!x