Buitenland

Film over enorme fraude bij Amerikaanse presidentsverkiezingen wordt vertoond in Europees Parlement

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

In de film 2000 Mules wordt uit de doeken gedaan hoe linkse organisaties activisten hebben ingezet om verkiezingsfraude te plegen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

De activisten verzamelden stembiljetten, vulden die in en gooiden ze vervolgens in speciale dropboxen. Via Wob-verzoeken zijn videobeelden boven water gehaald waarop te zien is hoe ze ladingen stembiljetten in dropboxen dumpen, wat illegaal is.

Bijna 400.000 illegale stemmen

Het blijkt dat er in vijf staten maar liefst 2200 van deze ‘mules’ oftewel pakezels actief waren. Zij hebben naar schatting bijna 400.000 illegale stemmen uitgebracht. Dat terwijl Trump en Biden in sommige staten nek aan nek gingen. Als de mules niet waren ingezet, zou Trump met gemak hebben gewonnen.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) heeft ervoor gezorgd dat de film zal worden vertoond in het Europees Parlement. Dat gaat op woensdag 18 mei gebeuren. Speciale gast is FVD-kopman Thierry Baudet, die stelt dat de documentaire hard bewijs levert voor enorme verkiezingsfraude. Politiediensten, het Congres en de Senaat moeten hierop reageren, aldus Baudet.

Haren recht overeind

FVD schrijft op haar website: “Amerikaans schrijver en filmmaker Dinesh D’Souza ging op onderzoek uit om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij verkreeg miljoenen minuten aan videomateriaal uit stemlokalen en zelfs de telefoongegevens van betrokkenen. Antifa, grootkapitaal en Big Tech blijken zich onomstotelijk actief te hebben ingezet voor de vervalsing van de verkiezingen. 2000 Mules onthult de frauduleuze praktijken achter de presidentsverkiezingen waarvan uw haren recht overeind zullen gaan staan.”

De ‘factcheckers’ zijn in paniek:


4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Z.
Kees Z.
8 maanden geleden

Daarmee is de fraudegevoeligheid van o.a. stemmen per post aangetoond.
In Nederland zelfde laken en pak.
Wie gelooft er nou echt dat Markje 34, Kaag 24 en Thierry slechts 8 zetels heeft binnen gehaald?
(Overigens van die 8 inmiddels 3 afgesplitst).

salvar
salvar
8 maanden geleden

europees parlement heeft geen interesse , ze kijken wel en zeggen daarna het is nep.

Annievanhettassie
Annievanhettassie
8 maanden geleden

Mij benieuwd hoeveel er zullen spijbelen….

Jeff
Jeff
8 maanden geleden

De factcheckers zijn in paniek? IN evident bewijs. Het materiaal toont niet elk biljet, waarop er dus ook een omgekeerde bewijslast in werking treed. Volgende zaak graag.
Die gasten weten natuurlijk al lang, hoe je van stront satésaus kunt maken. Ben bang dat ze je uitlachen Thierry.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x