Homepagina » Buitenaards » Area 51-klokkenluider waarschuwt tegen bestormen geheime basis. Dit is volgens hem de enige plek waar buitenaardse technologie werd bewaard
Area 51-klokkenluider waarschuwt tegen bestormen geheime basis. Dit is volgens hem de enige plek waar buitenaardse technologie werd bewaard

Area 51-klokkenluider waarschuwt tegen bestormen geheime basis. Dit is volgens hem de enige plek waar buitenaardse technologie werd bewaard

Klokkenluider Bob Lazar, die in 1989 tijdens een tv-interview onthulde dat hij vlak bij Area 51 had gewerkt, heeft mensen via Instagram gewaarschuwd dat de geplande bestorming van de basis tijdverspilling is.

“Ik heb begrepen dat het Facebookevenement begonnen is als grap,” schrijft hij. “Maar een aantal mensen is toch van plan om er naartoe te gaan. Dat is een misplaatst idee.”

Lazar legt uit dat ‘er geen aliens of buitenaardse technologieën op de basis zijn te vinden’.

Verplaatst

De enige plek waar ooit buitenaardse technologieën werden bewaard was Site S4, ten zuiden van Area 51, en dat was 30 jaar geleden, aldus Lazar.

Area 51 is volgens hem slechts een geheime onderzoeksbasis.

S4 is mogelijk decennia geleden al verplaatst of wordt wellicht niet meer gebruikt voor het project, zegt Lazar verder nog.

Neergeschoten

“Ik steun deze ‘beweging’ dan ook niet,” voegt hij toe. “Dit is niet de manier om te proberen meer informatie te krijgen.”

De laatste keer dat iemand probeerde Area 51 binnen te komen, werd diegene neergeschoten, merkt de klokkenluider op.

“De interesse in het onderwerp is wel goed; de wetenschap en technologie,” besluit Lazar. “Dat is wat de wereld waarin we leven per direct zou veranderen.”


Dit bericht bekijken op Instagram

I have to comment on this ‘Storm Area 51’ thing. I do understand it was started as a joke by someone, but there are a number of people who are actually planning on showing up. This is a misguided idea. Area 51 is a classified research base. There are no aliens or alien technology located there. The only place there was ever any alien technology was at Site S4, south of Area 51 proper. That was 30 years ago. S4 may have moved decades ago or it’s possible it’s no longer being used for the project. I do not support this ‘movement’. The last time someone tried to get in to Area 51 he was shot. This is not the way to go about trying to get more information. What is good, is the interest in the subject – the science and technology. That is what would immediately change the world we live in.

Een bericht gedeeld door Bob Lazar (@unitednuclearbob) op

[The A.V. Club]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelled
Jelled
1 jaar geleden

Net ook wat ik er van denk. Reeds lang verplaatst.
Toch is de stijgende interesse enerzijds positiefs maar anderzijds wordt het in belachelijke getrokken.

eindhoven
eindhoven
1 jaar geleden
Markus Wolf
Markus Wolf
1 jaar geleden

Er zijn blijkbaar nog steeds gewillige schapen die die onzinhoax van de bestorming van Area 51 geloven.
Alleen al het feit dat dit massaal openbaar wordt gedeeld, getuigt niet van enige snuggerheid en taktisch inzicht, als het al ooit een plan is geweest.

Justin
Justin
Reactie op  Markus Wolf
1 jaar geleden

Ze konden 2 dingen doen, OF het “geheim” houden hetgeen nooit lukt met zo’n grote groep ,OF er zoveel ruchtbaarheid aan geven dat het geplande gebeuren alleen al veel aandacht zal trekken en daardoor ook een soort van trigger kan zijn voor andere zaken en natuurlijk om de mensheid wakker te schudden, ik ben er van overtuigd dat het om meer gaat dan alleen dit.

Matt
Matt
1 jaar geleden

Er zijn toch nog mensen die hun gezond verstand gebruiken en dat face book gedoe onzin vinden, net zoals ik een paar draden terug over hetzelfde onderwerp ook al schreef.

Als men diezelfde mensenmassa op de been kon brengen om de ECHTE criminelen in Den Haag en Brussel aan te pakken sta ik vooraan om me te doen.

Justin
Justin
Reactie op  Matt
1 jaar geleden

Ik zou zeggen begin.Plaats een oproep..

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Bob Lazar meldt dus dat hij het allemaal ook niet meer weet. Wat is waar, wie doet wat waar, hij weet het niet!

Justin
Justin
1 jaar geleden

Het is idd al jaren bekend dat bepaalde onderdelen van Area 51 verplaatst zijn,waarheen ik weet het niet, maar er zullen personen zijn die het wel weten.
In ieder geval is het wel zo dat met deze geplande bestorming een duidelijk signaal wordt af gegeven. Men pikt het niet langer..

Hoever zal het leger gaan ,gaan ze die meer dan een miljoen mensen allemaal neerknallen?
Eerst zullen veel mensen vluchten , maar later of direct hergroeperen en misschien zichzelf goed bewapenen, het is tenslotte een land waar velen vuurwapens hebben, conclusie een burgeroorlog(je) .
Het is niet voor niks dat ze die campagne hadden om Amerika aan banden te leggen qua vuurwapen verkoop.. hun overheid wist dat er iets broeide en niet alleen over dit..over en weer hebben zo hun infiltranten die elke beweging volgen.

Maar volgens mij is dit door personen geënsceneerd in verband met het soft Disclosure plan.
Het gaat namelijk niet alleen om dit maar om nog veel meer dat aan de oppervlakte gaat/moet komen,net als het pedofiele netwerk ook in hoge kringen dat op openbarsten staat voor iedereen te zien..

De geheime ruimtereizen ,de ondergrondse verblijven voor buitenaardsen ,de ondergrondse laboratoriums ,de kloon “fabricage” ,etc etc de onderdrukking van technologieën die de mensheid hadden kunnen helpen bv geen hongersnood meer, ziekten die behandeld hadden kunnen worden dus waar geen smerige vaccinatie’s of gevaarlijke medicijnen of behandelingen nodig waren en dat allemaal om hun toch al goed gevulde zak nog meer te spekken. Het handjeklap tussen verschillende landen om weer een oorlog te beginnen ook weer om geld te kunnen verdienen en om aan hun afgoden mensenbloed te kunnen offeren
Zoals ik al schreef dit is nog maar het begin,hopelijk zullen de dominostenen rap gaan vallen ook al betekent het een tijdje chaos, de mens is flexibel we komen er wel weer bovenop, slechter dat hoe het eerst was/is kan het niet worden lijkt me.

“De gehele wereld ligt in de macht van de goddeloze” staat er geschreven , besef goed wat dat betekent dat wil zeggen dat alles maar dan ook ALLES staat onder controle van een kliek die nooit zijn ware gezicht zal laten zien en meesters zijn in het misleiden, maar hé we worden wakker , EINDELIJK….

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x