Buitenaards

Area 51-klokkenluider waarschuwt tegen bestormen geheime basis. Dit is volgens hem de enige plek waar buitenaardse technologie werd bewaard

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klokkenluider Bob Lazar, die in 1989 tijdens een tv-interview onthulde dat hij vlak bij Area 51 had gewerkt, heeft mensen via Instagram gewaarschuwd dat de geplande bestorming van de basis tijdverspilling is.

“Ik heb begrepen dat het Facebookevenement begonnen is als grap,” schrijft hij. “Maar een aantal mensen is toch van plan om er naartoe te gaan. Dat is een misplaatst idee.”

Lazar legt uit dat ‘er geen aliens of buitenaardse technologieën op de basis zijn te vinden’.

Verplaatst

De enige plek waar ooit buitenaardse technologieën werden bewaard was Site S4, ten zuiden van Area 51, en dat was 30 jaar geleden, aldus Lazar.

Area 51 is volgens hem slechts een geheime onderzoeksbasis.

S4 is mogelijk decennia geleden al verplaatst of wordt wellicht niet meer gebruikt voor het project, zegt Lazar verder nog.

Neergeschoten

“Ik steun deze ‘beweging’ dan ook niet,” voegt hij toe. “Dit is niet de manier om te proberen meer informatie te krijgen.”

De laatste keer dat iemand probeerde Area 51 binnen te komen, werd diegene neergeschoten, merkt de klokkenluider op.

“De interesse in het onderwerp is wel goed; de wetenschap en technologie,” besluit Lazar. “Dat is wat de wereld waarin we leven per direct zou veranderen.”


Dit bericht bekijken op Instagram

I have to comment on this ‘Storm Area 51’ thing. I do understand it was started as a joke by someone, but there are a number of people who are actually planning on showing up. This is a misguided idea. Area 51 is a classified research base. There are no aliens or alien technology located there. The only place there was ever any alien technology was at Site S4, south of Area 51 proper. That was 30 years ago. S4 may have moved decades ago or it’s possible it’s no longer being used for the project. I do not support this ‘movement’. The last time someone tried to get in to Area 51 he was shot. This is not the way to go about trying to get more information. What is good, is the interest in the subject – the science and technology. That is what would immediately change the world we live in.

Een bericht gedeeld door Bob Lazar (@unitednuclearbob) op

[The A.V. Club]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelled
Jelled
3 jaren geleden

Net ook wat ik er van denk. Reeds lang verplaatst.
Toch is de stijgende interesse enerzijds positiefs maar anderzijds wordt het in belachelijke getrokken.

eindhoven
eindhoven
3 jaren geleden
Markus Wolf
Markus Wolf
3 jaren geleden

Er zijn blijkbaar nog steeds gewillige schapen die die onzinhoax van de bestorming van Area 51 geloven.
Alleen al het feit dat dit massaal openbaar wordt gedeeld, getuigt niet van enige snuggerheid en taktisch inzicht, als het al ooit een plan is geweest.

Matt
Matt
3 jaren geleden

Er zijn toch nog mensen die hun gezond verstand gebruiken en dat face book gedoe onzin vinden, net zoals ik een paar draden terug over hetzelfde onderwerp ook al schreef.

Als men diezelfde mensenmassa op de been kon brengen om de ECHTE criminelen in Den Haag en Brussel aan te pakken sta ik vooraan om me te doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x