Homepagina » Natuur en Milieu » De geplande monsteruitgaven voor het terugdringen van CO2 zijn niet bedoeld om de planeet te redden. Dit is de werkelijke reden
De geplande monsteruitgaven voor het terugdringen van CO2 zijn niet bedoeld om de planeet te redden. Dit is de werkelijke reden

De geplande monsteruitgaven voor het terugdringen van CO2 zijn niet bedoeld om de planeet te redden. Dit is de werkelijke reden

De ‘groene revolutie’ is vooral een financiële revolutie. Het redden van het gefinancialiseerde kapitalisme staat daarbij voorop.

De geplande biljoenenuitgaven voor het reduceren van CO2 zijn niet primair bedoeld om de planeet te redden.

De banken staan door ongecontroleerde ophoping van derivaten aan het begin van opnieuw een zware crisis. Dat zijn de werkelijke motieven.

Maatschappelijke offers

In het eerste deel ging emeritus hoogleraar Karel van Wolferen vooral in op de door grote bankiers en Big Oil in de jaren tachtig begonnen campagne om regeringen en bevolkingen ervan te overtuigen dat de door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot maatschappelijke offers zal gaan vergen.

Dit is één van de grootste misleidingen in de recente geschiedenis, aldus Van Wolferen in gesprek met Sander Boon.

In onderstaande tweede aflevering gaat Boon vooral in op mogelijke alternatieve manieren waarop de bankencrisis misschien tegemoet kan worden getreden.

Bekijk het gesprek hier:

[Café Weltschmerz]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

We moeten gewoon van het centrale banken systeem af. Daarmee zijn we ook van de heersende satanische macht af die via dat systeem de hele wereld in hun macht had. En uiteraard alleen voor hun eigen hebzucht. Niks tegemoed komen, weg ermee. Er zijn meer mogelijkheden dan dat en die is er al volgens diverse bronnen: het quantum financiële systeem. Dat systeem schijnt al actief te zijn en de banken zijn er ook al in opgenomen. Dat systeem wordt alleen nog steeds tegen gewerkt door de kapitalisten / globalisten. Ze schijnen zelf niet eens meer toegang tot het hele oude systeem te hebben. De world Trust beheert nu alles en de kapitalisten / globalisten zijn buiten gesloten. De federal reserve, opgericht in 1913 was een contract van 99 jaar. Die was al afgelopen in 2012, bekende datum.(21-12-2012). Dus laat maar instorten dat oude systeem dan zijn we van ze af en kan er een nieuwe welvaart van eerlijkere verdeling voor in de plaats komen. Je bent dan ook niet meer gebonden aan het huidige werk wat je nu wel moet doen in het schulden en slaven systeem. Je kunt dan werk doen wat je zelf wilt doen. Weg met die hele winst jagende egoïsten. Elk bedrijf dat nu werknemers heeft is in feite een slavernij bedrijf. De top en aandeelhouders steken de winst in hun zak waar de werknemers voor een habbekrats voor werken. Dat is domweg slavernij en zo steekt de hele westerse welvaart in elkaar. Dus als dat weg valt kan het anders.

René
René
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Na de Franse Revolutie kwam Napoleon. Zou het dit keer anders gaan?

Rob
Rob
Reactie op  René
1 jaar geleden

Een revolutie in één land of het instorten van een mondiaal financieel systeem dat een middel was om de macht over de hele wereld te houden zijn wel twee heel verschillende zaken, Na een revolutie kun je gewoon de ene puppet vervangen door een nieuwe maar als je macht via een financieel systeem heb, en dat systeem stort in dan heb je geen macht meer. Dan kunnen er ook geen nieuwe puppets geplaatst worden want dan heb je geen middelen om ze om te kopen en te controleren.

René
René
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Of “Het Volk” is niet in staat om zelf te regeren. Het zijn net mensen, allemaal met hun eigen dingetje, eigen belangetje en het is zeker niet een homogene groep. Er staan dan nieuwe leiders op en het spel begint van vooraf aan en er is geen enkel signaal dat het dit keer anders zal zijn, sterker nog…

jon
jon
1 jaar geleden

Karel vraagt: wat kunnen we doen?
Ik denk, dat we kunnen beginnen met AL onze parlementariërs te overvoeren met brieven, emails, zelfs teletoontjes en ingezonden stukken over WAT we willen en wat we NIET willen……….STEEDS WEER!
Laat ze maar bedolven worden onder ons ongenoegen!
Was daar zelf enkele jaren geleden al mee begonnen, toen Rutte het in zijn bolle hoofd haalde om de BTW over de hele linie te verhogen naar 21%!
Heb hem onder de neus gewreven, dat Alva indertijd uit NL verdreven werd vw de “ tiende penning” (10% belasting).
Kijk eens wat we nu accepteren!

Elise
Elise
1 jaar geleden

Nu zou je denken wat hebben mij reacties met dit topic te maken? Nou gewoon, vrijwel alles draait (oorlogen, stoken in landen, sancties etc) om geopolitiek/grondstoffen.
Toen ik 15(zo’n 40 jaar geleden) was kreeg ik dit al te horen bij aardrijkskunde les op de MAVO. Het westen wil het oosten veroveren om grondstoffen. Vond destijds de lessen erg saai, maar dit vond ik toch wel interessant/belangrijk om te onthouden. Vandaar, dat ik het nog weet.

Rob
Rob
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@Elise

Dat is niet geheel waar. Het is niet het weten. Het westen is de hele bevolking. Het is echter niet de bevolking die het oosten wil veroveren, het zijn de meest duistere kapitalisten en globalisten die de hele wereld voor zichzelf willen. In de top van de macht zijn (of waren?) er die van mening waren dat de Aarde hun planeet was en de mens hier geen bestaansrecht heeft. Sommigen van hen beweerden dat ZIJ God zijn. Klinkt eerder als ‘van God los’ als je jezelf boven anderen plaatst.

Het wordt inderdaad wel gezegd dat vanuit het westen het oosten wordt overheerst en Nederland zou daar indertijd zo’n beetje bij vooraan hebben gestaan. De situatie is echter veel duisterder. Er zijn / waren 13 bloedlijn families die de hele wereld domineerden. Een paar bekende namen zijn de Rothschilds en de Rockefellers. Een paar van die bloedlijn families wilden de hele wereld in hun macht / bezit krijgen, waaronder deze twee families. Die staan bekend als de Cabal of Khazariaanse Maffia. De geschiedenis van de Cabal of K.M. gaat volgens sommige berichten terug naar 800 tot 1000. Er is ook eens een artikel geweest waarin werd geschreven dat het in de derde eeuw begon. Dat artikel heb ik niet terug kunnen vinden. Vooral de Rothschilds hebben zich over de hele wereld verspreid, zowel in het westen als oosten. Het hele macht imperium van het globalisme stort volgens diverse bronnen nu steeds verder in. Kortom, wat er in werkelijkheid gaande is is veel groter en veel duisterder dan wat op school geleerd wordt.

Orwell
Orwell
1 jaar geleden

Die minister Dijkhoff die komt niet over als iemand met universitaire summa cum
laude kwalificaties. Wat toch wel nodig is die functie. Hij komt nieuw in het
ministerie en laat zich daar dingen aanpraten door de zittende figuren die hem
manipuleren. Dijkhof schijnt niet te (willen) weten dat het goedkoper is om de
gevolgen van CO2 te bestrijden dan de oorzaken er van aan te pakken. Die techniek
is al 15 jaar bekend. En er is nog niet 1 eiland onder de (niet) verhoogde zeespiegel
verdwenen. Een minister mag geen fouten maken tot achter de komma. Vandaar.
En dan aardgas. Rusland zit daar vol mee. Wat blijkt nu allemaal ? In de E.U.
zit een zekere van Rompuy. Die door Farage de vaatdoek wordt genoemd. En die man
oude man voelde zich thuis in de oost-west nucleaire wapen wedloop. Die man.
En die man probeert een conflict uit te lokken met Rusland. De media zwijgen
hier over. Het is Rusland die de oorlog met Syrië gestopt heeft en dat zint n.w.o.
nederland helemaal niet want de vluchtelingen stroom stopte hierdoor. En de
zaak van ons Rusland-veto dat door Rutten naast zich neer is gelegd en zo een
conflict met Rusland heeft veroorzaakt. En dan laten ze jou even die aardgas-
schade betalen ? Want het is nerveus lachen en liegen bij die Rutten.
Trouwens de wereld is nu groener dan ooit door de co2. Een expert in Amerika die
een uiterst goedkope methode heeft bedacht voor co2 reductie die is de mond gesnoerd
in het n.w.o.-land van George Bush. Want de N.W.O. is een internationale organisatie
die overal de wetgeving gekaapt heeft. Ze staan met de rug naar het publiek gekeert
met de blik sterk naar binnen. Die lui dus. Waarom dient de 2e kamer geen motie van
wantrouwen in tegen die moedwillig onnozele minister ?

x

Check Also

lockdowns

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, ...

gates

Groene Reset: Bill Gates vergelijkt strijd tegen broeikasgassen met ‘wereldoorlog’

Wie dacht dat de rust na de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x