Mens en Dier

Arnold Schwarzenegger tegen niet-prikkers: ‘Donder op met je vrijheid’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-gouverneur en acteur Arnold Schwarzenegger heeft fel uitgehaald naar Amerikanen die weigeren de coronaprik te halen of een mondkapje te dragen. De in Oostenrijk geboren acteur waarschuwde voor de opkomst van het fascisme in Amerika door Trump-aanhangers te vergelijken met Hitlers bruinhemden.

“Er is een virus, het doodt mensen, en we kunnen [verspreiding] alleen voorkomen door te vaccineren, mondkapjes te dragen, afstand te houden, je handen te wassen en niet alleen maar te denken van: ‘Mijn vrijheid wordt aangetast’. Nee, donder op met je vrijheid,” zei hij.

Hij zei dat het dragen van mondkapjes en halen van een vaccin niet anders is dan het volgen van de verkeersregels. “We zetten een verkeerslicht bij een kruising zodat mensen elkaar niet per ongeluk doden,” aldus Schwarzenegger.

Het niet dragen van een mondkapje staat volgens hem gelijk aan door rood rijden. “Door te ademen, kun je een ander besmetten, die vervolgens ziek wordt en kan sterven.”

Vader van Schwarzenegger was fanatieke nazi

De vader van Arnold Schwarzenegger, Gustav, sloot zich op 1 maart 1938 – elf dagen voordat Oostenrijk werd geannexeerd – vrijwillig aan bij de nazipartij van Hitler. Hij werd in januari 1941 officieel toegelaten tot de partij.

Op 1 mei 1939 gaf hij zich op voor de Sturmabteilung, ook wel bruinhemden genoemd. Eind 1939 ging de vader van Schwarzenegger bij de Wehrmacht, Hitlers leger, waar hij zich opwerkte tot Hauptfeldwebel.

4.4 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
217 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
1 jaar geleden

Je eigen mening doordrukken als het heilige middel, in dit geval appel en boompje?

Nu verwacht ik van deze, niet bang voor prikken, volgespoten anabolen zombie ook niet veel meer dan domweg tekst oplezen.

René
René
1 jaar geleden

Arnold SchwaBzenkisser.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahaha…die Arnold Schwarzeneggerd is een Compleet Gestoorde Nazi-Psychopaat…zijn Opa Adolf kwam heel toevallig ook uit Österreich…

“Er is een virus, het doodt mensen.”

Beste Arnold,

Er is inmiddels ook een VacciNazi en dat Doodt nog veel meer mensen….

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Alleen al van dit soort uitspraken wordt je ziek, dan hoef je nog niet eens een test of vaccinatie te ondergaan.

Dus ook Schwarzenegger heeft voor de partij van de Deep State gekozen. Zou hij ook soms op het eiland van Epstein zijn geweest?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

217
0
We lezen graag je reactie!x