Buitenland

Justitieambtenaar: “Snowden bevestigt dat IS-leider al-Baghdadi is getraind door de Mossad”

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aissa Zanzen is vooral bekend vanwege zijn rol als woordvoerder van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN). Hij is daarnaast werkzaam als hoofd Algemene Zaken van de Penitentiaire Inrichtingen Amsterdam Over-Amstel, een onderdeel van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

De kandidaat voor de gemeenteraad van Amsterdam plaatste verleden jaar een opmerkelijke tweet:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Snowden bevestigt dat [IS-leider] al-Baghdadi is getraind door de Mossad, aldus het bericht, dat linkt naar het antizionistische Franse blad Quenel+.

Zanzen was afgelopen week in het nieuws vanwege de cartoon waarin PVV-leider Geert Wilders op de hak wordt genomen. De spotprent is een reactie op plannen van Wilders, die Mohammed-cartoons wil tonen in de zendtijd voor politieke partijen.

Op de spotprent is Wilders te zien als een ontevreden kind, dat ‘Minder, minder’ schreeuwt, tegen de achtergrond van een bom. In de schaduw van de bom lopen andere mensen rustig door, het geschreeuw negerend. Zij bouwen ondertussen rustig verder aan Nederland, aldus Zanzen.

Yasmina Haifi

Een andere ambtenaar van Justitie die vorig jaar een soortgelijke tweet over de terreurbeweging IS plaatste, is voorwaardelijk ontslagen. Yasmina Haifi noemde IS in augustus vorig jaar een zionistisch complot, waarna ze werd geschorst. “ISIS heeft niets met Islam te maken..is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken [sic],” schreef ze.

Een commissie onder leiding van oud-PvdA-leider Cohen vond dat Haifi zich schuldig heeft gemaakt aan plichtsverzuim en adviseerde haar schriftelijk te berispen. Minister Van der Steur van Justitie schreef daarop aan de Tweede Kamer dat hij met de adviescommissie van Cohen van mening verschilde over de straf.

Haifi kan als ambtenaar blijven, maar wordt alsnog ontslagen als ze zich nog eens schuldig maakt aan plichtsverzuim. Ze werkte destijds als projectleider bij het nationaal Cyber Security Centrum.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
9 jaren geleden

Yeah right………
Snowdens naam word te pas en te onpas gebruikt om een bericht geloofwaardig over te laten komen.
Heb zijn “officiele” outlets even gechecket (Guardian en Intercept), zie het met geen woord benoemd.

Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Zo langerzamerhand is er nog maar 1 optie met IS.

Het begint met een A en eindigt op -toombom.

Zack
Zack
9 jaren geleden

Vroeg me al tijden af waarom IS (Israëlische Staat?) het corrupte en fascistische zionistische bolwerk in het MO niet aanvalt. Daarom dus, maar dat leek al wel duidelijk, want je pakt pakt als IS wel je soortgenoten maar niet de meest gehate vijand van het islamitische MO?

IS is een door het Westen gefingeerde club met goedbetaalde huurlingen en simpel en achterlijk denkende moslims die menen ten koste van alles en iedereen het fundamentalisme te moeten brengen in het MO en vechten daarbij zogenaamd een heilige oorlog, maar vechten ondertussen een smerige strijd uit tegen Assad voor Saoedi-Arabie en de VS en hun belangen, die graag hun olie- en gasexport door Syrie willen laten lopen.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
9 jaren geleden
Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x