Homepagina » Mens en Dier » Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak
arts
Foto: Facebook/Senator Scott Jensen

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen, die een ‘schokkende bekentenis’ deed. Hij had namelijk een brief gekregen van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond dat artsen overleden patiënten niet hoeven te testen op Covid-19 om corona op te kunnen geven als doodsoorzaak.

Als ik dus een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch opgeven als doodsoorzaak, zei hij op tv. “Dat doe ik normaal gesproken niet. Dit is zorgwekkend.”

Jensen stelde dat de autoriteiten de cijfers manipuleren en dat corona in 90 procent van de gevallen een milde ziekte is. RIVM-baas Jaap van Dissel zei in een technische briefing zelfs dat 98 procent van de mensen die besmet raken, geen tot nauwelijks ziekteverschijnselen heeft.

‘Misinformatie’ en ‘gevaarlijke adviezen’

Het is veel mensen opgevallen dat steeds minder artsen en politici zich kritisch uitlaten over de coronacrisis. Als je dat doet, dan loop je namelijk het risico om je baan te verliezen. Er wordt één lijn gevolgd en kritische geluiden worden niet getolereerd.

Ook Scott Jensen krijgt nu het medische establishment over zich heen. Het medisch tuchtcollege doet onderzoek naar hem vanwege zijn uitspraken over Covid-19. Hij zou ‘misinformatie hebben verspreid over overlijdensaktes’. Daarnaast zou hij ‘gevaarlijke adviezen’ hebben gegeven als arts door Covid-19 te vergelijken met de griep.

Zelfs onze eigen minister Hugo de Jonge schat dat de infection mortality rate (het sterftecijfer) van Covid-19 0,32 tot 1 bedraagt, blijkt uit antwoorden op Kamervragen die de PVV had gesteld. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC gaat uit van een IFR van 0,2. Het sterftecijfer door griep is ongeveer hetzelfde.

Hartverscheurend

Dit gebeurt er als je een hoge functie bekleedt en het spelletje niet meespeelt. Dan sturen ze de medicijnenmaffia op je af.

Senator Jensen doet zijn verhaal in onderstaande video. “Dit is de belangrijkste video die ik tot nu toe heb gemaakt. Hartverscheurend dit.”


[KSTP]

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
1 jaar geleden

Tja, heeft er iemand nog twijfels of deze crisis en de aanpak van het virus wereldwijd gecoördineerd zijn?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wat is er aan de hand?

En de reguliere media?
Die hobbelt achter de politici aan zoals 87 jaar geleden met miljoenen doden tot gevolg.

Wir haben es nicht gewust.
Lekker makkelijk.

Bewustzijn
Bewustzijn
1 jaar geleden

Wat een wereld, als je de waarheid ziet en verteld wordt je de mond gesnoerd.
Je ziet de overeenkomsten dat de NWO de boeren weg willen hebben hier in Nederland tov de VS, geen toeval dat dit overal ter wereld gebeurt maar de ontwakende mensen zien dit wel, hoop dat de rest snel volgt.

En maar blijven testen en de positief geteste mensen vermelden om de angst hoog te houden en om het (gevaar) levend te houden.
Er wordt bewust niet meer over het aantal doden of zieke mensen gesproken want dat is al bijna verdwenen, net zoals dat met een gewone griepgolf gaat die weer verdwijnt.

NWO Is taking out the Farms #agenda21
https://www.youtube.com/watch?v=TyX3AvBDs2Y

wim11
wim11
1 jaar geleden

We zijn gek dat we dit pikken, media zijn in en in rot, net als de politiek maak me meer en meer zorgen over toekomst kinderen en kleinkinderen, we zijn aan de Goden overgeleverd nu.

x

Check Also

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer slaat alarm: ‘Er sterven vrijwel uitsluitend geprikte mensen’

Tijdens de coronapandemie nam de sterfte niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x