Homepagina » Mens en Dier » Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak
arts
Foto: Facebook/Senator Scott Jensen

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen, die een ‘schokkende bekentenis’ deed. Hij had namelijk een brief gekregen van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond dat artsen overleden patiënten niet hoeven te testen op Covid-19 om corona op te kunnen geven als doodsoorzaak.

Als ik dus een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch opgeven als doodsoorzaak, zei hij op tv. “Dat doe ik normaal gesproken niet. Dit is zorgwekkend.”

Jensen stelde dat de autoriteiten de cijfers manipuleren en dat corona in 90 procent van de gevallen een milde ziekte is. RIVM-baas Jaap van Dissel zei in een technische briefing zelfs dat 98 procent van de mensen die besmet raken, geen tot nauwelijks ziekteverschijnselen heeft.

‘Misinformatie’ en ‘gevaarlijke adviezen’

Het is veel mensen opgevallen dat steeds minder artsen en politici zich kritisch uitlaten over de coronacrisis. Als je dat doet, dan loop je namelijk het risico om je baan te verliezen. Er wordt één lijn gevolgd en kritische geluiden worden niet getolereerd.

Ook Scott Jensen krijgt nu het medische establishment over zich heen. Het medisch tuchtcollege doet onderzoek naar hem vanwege zijn uitspraken over Covid-19. Hij zou ‘misinformatie hebben verspreid over overlijdensaktes’. Daarnaast zou hij ‘gevaarlijke adviezen’ hebben gegeven als arts door Covid-19 te vergelijken met de griep.

Zelfs onze eigen minister Hugo de Jonge schat dat de infection mortality rate (het sterftecijfer) van Covid-19 0,32 tot 1 bedraagt, blijkt uit antwoorden op Kamervragen die de PVV had gesteld. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC gaat uit van een IFR van 0,2. Het sterftecijfer door griep is ongeveer hetzelfde.

Hartverscheurend

Dit gebeurt er als je een hoge functie bekleedt en het spelletje niet meespeelt. Dan sturen ze de medicijnenmaffia op je af.

Senator Jensen doet zijn verhaal in onderstaande video. “Dit is de belangrijkste video die ik tot nu toe heb gemaakt. Hartverscheurend dit.”


[KSTP]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Petra schreef:

  Tja, heeft er iemand nog twijfels of deze crisis en de aanpak van het virus wereldwijd gecoördineerd zijn?

  43 likes
  • Bart schreef:

   Nee, dit is een wereldwijde aanpak, geleid door de WHO, een marxistische dochter van een ander gedrocht, de Verenigde Naties, zo mogelijk nog meer marxistisch.

   8 likes
 • Bewustzijn schreef:

  Wat een wereld, als je de waarheid ziet en verteld wordt je de mond gesnoerd.
  Je ziet de overeenkomsten dat de NWO de boeren weg willen hebben hier in Nederland tov de VS, geen toeval dat dit overal ter wereld gebeurt maar de ontwakende mensen zien dit wel, hoop dat de rest snel volgt.

  En maar blijven testen en de positief geteste mensen vermelden om de angst hoog te houden en om het (gevaar) levend te houden.
  Er wordt bewust niet meer over het aantal doden of zieke mensen gesproken want dat is al bijna verdwenen, net zoals dat met een gewone griepgolf gaat die weer verdwijnt.

  NWO Is taking out the Farms #agenda21
  https://www.youtube.com/watch?v=TyX3AvBDs2Y

  33 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Wat is er aan de hand?

  En de reguliere media?
  Die hobbelt achter de politici aan zoals 87 jaar geleden met miljoenen doden tot gevolg.

  Wir haben es nicht gewust.
  Lekker makkelijk.

  28 likes
 • wim11 schreef:

  We zijn gek dat we dit pikken, media zijn in en in rot, net als de politiek maak me meer en meer zorgen over toekomst kinderen en kleinkinderen, we zijn aan de Goden overgeleverd nu.

  27 likes
 • anoniemo schreef:

  Dit is toch al jarenlang gaande dat de mensen wereldwijd door de elite in duisternis worden geplaatst. Kijk maar naar oorlogen die gevoerd worden en mensen voor de gek gehouden. Elke dag, elke week, elke maand en elke jaar komt steeds afschuwelijk waarheden naar boven. Zodat mensen massaal WAKKER worden wereldwijd.

  Bill Gates wil van 7 miljard de mensheid terugdringen naar 500 miljoen. Dat is wat er aan de hand is.
  De elite spelen met ons leven. Daarom moeten mensen massaal opstaan en hier tegen ageren.

  7 likes
 • salvar schreef:

  het moet niet gekker worden.

  1 likes
 • x

  Check Also

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  >