Homepagina » Mens en Dier » Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak
arts
Foto: Facebook/Senator Scott Jensen

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen, die een ‘schokkende bekentenis’ deed. Hij had namelijk een brief gekregen van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond dat artsen overleden patiënten niet hoeven te testen op Covid-19 om corona op te kunnen geven als doodsoorzaak.

Als ik dus een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op Covid-19, moet ik Covid-19 toch opgeven als doodsoorzaak, zei hij op tv. “Dat doe ik normaal gesproken niet. Dit is zorgwekkend.”

Jensen stelde dat de autoriteiten de cijfers manipuleren en dat corona in 90 procent van de gevallen een milde ziekte is. RIVM-baas Jaap van Dissel zei in een technische briefing zelfs dat 98 procent van de mensen die besmet raken, geen tot nauwelijks ziekteverschijnselen heeft.

‘Misinformatie’ en ‘gevaarlijke adviezen’

Het is veel mensen opgevallen dat steeds minder artsen en politici zich kritisch uitlaten over de coronacrisis. Als je dat doet, dan loop je namelijk het risico om je baan te verliezen. Er wordt één lijn gevolgd en kritische geluiden worden niet getolereerd.

Ook Scott Jensen krijgt nu het medische establishment over zich heen. Het medisch tuchtcollege doet onderzoek naar hem vanwege zijn uitspraken over Covid-19. Hij zou ‘misinformatie hebben verspreid over overlijdensaktes’. Daarnaast zou hij ‘gevaarlijke adviezen’ hebben gegeven als arts door Covid-19 te vergelijken met de griep.

Zelfs onze eigen minister Hugo de Jonge schat dat de infection mortality rate (het sterftecijfer) van Covid-19 0,32 tot 1 bedraagt, blijkt uit antwoorden op Kamervragen die de PVV had gesteld. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC gaat uit van een IFR van 0,2. Het sterftecijfer door griep is ongeveer hetzelfde.

Hartverscheurend

Dit gebeurt er als je een hoge functie bekleedt en het spelletje niet meespeelt. Dan sturen ze de medicijnenmaffia op je af.

Senator Jensen doet zijn verhaal in onderstaande video. “Dit is de belangrijkste video die ik tot nu toe heb gemaakt. Hartverscheurend dit.”


[KSTP]

4.9 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
6 maanden geleden

Tja, heeft er iemand nog twijfels of deze crisis en de aanpak van het virus wereldwijd gecoördineerd zijn?

Bart
Bart
Reactie op  Petra
6 maanden geleden

Nee, dit is een wereldwijde aanpak, geleid door de WHO, een marxistische dochter van een ander gedrocht, de Verenigde Naties, zo mogelijk nog meer marxistisch.

Hansz Pint
Hansz Pint
Reactie op  Petra
5 maanden geleden

Ja, de meeste mensen !
Anders was het al afgelopen met deze HOAX.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Wat is er aan de hand?

En de reguliere media?
Die hobbelt achter de politici aan zoals 87 jaar geleden met miljoenen doden tot gevolg.

Wir haben es nicht gewust.
Lekker makkelijk.

Bewustzijn
Bewustzijn
6 maanden geleden

Wat een wereld, als je de waarheid ziet en verteld wordt je de mond gesnoerd.
Je ziet de overeenkomsten dat de NWO de boeren weg willen hebben hier in Nederland tov de VS, geen toeval dat dit overal ter wereld gebeurt maar de ontwakende mensen zien dit wel, hoop dat de rest snel volgt.

En maar blijven testen en de positief geteste mensen vermelden om de angst hoog te houden en om het (gevaar) levend te houden.
Er wordt bewust niet meer over het aantal doden of zieke mensen gesproken want dat is al bijna verdwenen, net zoals dat met een gewone griepgolf gaat die weer verdwijnt.

NWO Is taking out the Farms #agenda21
https://www.youtube.com/watch?v=TyX3AvBDs2Y

wim11
wim11
6 maanden geleden

We zijn gek dat we dit pikken, media zijn in en in rot, net als de politiek maak me meer en meer zorgen over toekomst kinderen en kleinkinderen, we zijn aan de Goden overgeleverd nu.

Peter. Hendriksen
Peter. Hendriksen
Reactie op  wim11
2 maanden geleden

98 % van het Volk steunt Rutte, zo simpel is het. Denk aan 1933 Duistsland, ook een goede spreker.

salvar
salvar
6 maanden geleden

het moet niet gekker worden.

anoniemo
anoniemo
6 maanden geleden

Dit is toch al jarenlang gaande dat de mensen wereldwijd door de elite in duisternis worden geplaatst. Kijk maar naar oorlogen die gevoerd worden en mensen voor de gek gehouden. Elke dag, elke week, elke maand en elke jaar komt steeds afschuwelijk waarheden naar boven. Zodat mensen massaal WAKKER worden wereldwijd.

Bill Gates wil van 7 miljard de mensheid terugdringen naar 500 miljoen. Dat is wat er aan de hand is.
De elite spelen met ons leven. Daarom moeten mensen massaal opstaan en hier tegen ageren.

Cora Visser
Cora Visser
2 maanden geleden

Alles draait om geld, macht en controle! Des te angstiger we zijn, des te meer macht. De waarheid mag niet gezegd worden, want dan zijn ze de controle kwijt. Corona maatregelen maakt meer kapot dan je lief is. Corona, The Destroyer!!

Akkaietje
Akkaietje
2 maanden geleden

Och, de meerderheid van Nederland heeft ook de klimaat-change nonsense geaccepteerd wat >1000 miljard gaat kosten.

Dit is een veel effectievere manier van links om onze economy te verwoesten.
Die klimaat idioterie zal wel stoppen want dit gaat veel sneller.
Miljoenen komen er in de WW

Akkafietje
Akkafietje
24 dagen geleden

Wat zou er nog moeten gebeuren, zodat het volk het niet meer accepteert.
We hebben een leider nodig die 5 miljoen mensen naar het binnenhof stuurt, en daar blijven totdat Rutte weg isi

ron
ron
11 dagen geleden

voor alle mensen die in de zorg werken, breng de waarheid naar buiten. wat hier gebeurd zal jullie ook overkomen straks zijn jullie ook overbodig. krijg je ook een spuitje en eindigt ook tussen 6 planken. De vaccinatie is gemaakt voor het reduceren van de wereldbevolking. waarom opeens zo een haast om iedereen te vaccineren. zal het jullie vertellen ieder wereld leider is bang dat Trump nog 4 jaar ga zitten en dat gaat ook gebeuren. hij zal zijn laatste troefkaart nog uitspelen. Hij trekt de beerput open en wereld leiders worden opgepakt ook in Nederland dan zal je zien wie er allemaal mee te maken heeft. En dan zal ik weer horen complotdenker zo wat. Als je het echte nieuws hoort dan weet je het. Hier in NL hoor je er niets van, want ze zijn bang dat er nog meer mensen wakker worden.

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x