Het Complot

Ex-CIA-agent: “Alle terroristische aanslagen in de Verenigde Staten waren false flag-operaties”

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie onderzoek doet naar allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis, komt tot de ontdekking dat vrijwel alle grote oorlogen met zogenoemde ‘false flags’ worden gestart. Het blijkt dat grote bedrijven achter de schermen de wereld besturen in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen.

In de huidige wereld van spindoctors en voorlichters besteden de media voornamelijk aandacht aan ‘nieuws’ dat op de één of andere manier is gefabriceerd. Veel van de echt belangrijke verhalen blijven verborgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gekkenhuis

De Amerikaanse activist Robert David Steele was jarenlang werkzaam als inlichtingenofficier voor de CIA. In een recente aflevering van Keiser Report zei Steele: “De meeste terroristen zijn false flag-terroristen of zijn gecreëerd door onze eigen veiligheidsdiensten. Alle terroristische aanslagen in de Verenigde Staten waren false flags of zijn gepleegd door een informant die daartoe werd aangezet door de FBI. Er zijn nu zelfs burgers die een contactverbod aanvragen voor FBI-informanten die terrorisme uitlokken. We zijn veranderd in een gekkenhuis.”

De Britse oud-minister van Buitenlandse Zaken Robin Cook had over terrorisme het volgende te zeggen: “De waarheid is dat er geen islamitisch leger of terroristische groep genaamd Al Qaida is en iedere goed geïnformeerde inlichtingenofficier weet dit. Er is echter een propagandacampagne om het volk te laten geloven in een entiteit die voor de ‘duivel’ staat om een oorlog tegen terrorisme te rechtvaardigen. Het land achter deze propaganda is de Verenigde Staten.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
8 jaren geleden

De hele wereld wordt in de greep gehouden door leugens en bedrog en inderdaad moeten we uit een realiteit komen die helemaal geen realiteit is.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

En dat allemaal om een NWO te creëren. Wat staat ons allemaal nog te verwachten? Calle 13 Pal norte. bekijk op youtube. Migratie, droogte, geen banen, chaos, dood etc. todos todos.(allemaal/volledig) Vertaal het verhaal dus naar over de gehele wereld.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en andere nieuwsfeiten, bijeenverzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
trackback
BOINNK!!! | ALLE terroristische aanslagen in de V.S. waren false flag operaties.
8 jaren geleden
Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x