Blog

Organisaties starten hun zoektocht naar een geschikt kerstpakket 

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Traditioneel worden de maanden oktober en november door veel organisaties gebruikt voor het samenstellen van hun kerstpakketten voor dit jaar.

Een kerstpakket kopen in 2022 begint bij het bepalen van een geschikt thema. Kies je bijvoorbeeld voor de vestigingsplaats van je organisatie als thema voor het kerstpakket? Wil je een thema passend bij de diensten of producten die je organisatie aanbiedt?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Ook zou je specifiek naar kerstpakketten voor mannen of juist vrouwen kunnen zoeken, afhankelijk van de samenstelling van je personeelsbestand.

Een kerstpakket biedt organisaties de mogelijkheid medewerkers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Vaak blijkt het een flinke uitdaging te zijn om ieder jaar opnieuw tot een origineel pakket te komen.

Aan de slag met het bestellen van kerstpakketten

Wanneer je medewerkers en zakelijke relaties wilt verrassen met een kerstpakket heb je in de basis twee opties. Je kunt zelf een kerstpakket samenstellen, of deze vooraf bestellen.

Het voordeel van die laatste optie is het feit, dat je zelf geen omkijken meer hebt naar de kerstpakketten. Vaak worden deze direct bij de medewerker thuis afgeleverd.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze naar je kantoor te laten sturen, om ze aldaar uit te delen tijdens een eindejaarsborrel. Zeker nu er geen restricties gelden rond de pandemie, lijkt een dergelijke borrel dit jaar weer mogelijk te zijn. Het is traditioneel het moment waarop managers hun personeel bedanken.

Tip: wacht als organisatie niet te lang met het plaatsen van een bestelling. Het aanbod kan snel afnemen naarmate de tijd verstrijkt. Je wilt verzekerd zijn van een kerstpakket waarmee jij collega’s verrast.

Zelf een kerstpakket samenstellen voor collega’s

Naast de mogelijkheid om online een kerstpakket te bestellen, kun je deze zelf samenstellen. Zeker in kleinere organisaties kan dat het overwegen waard zijn.

Kies ook nu voor een specifiek thema, waaromheen je combinaties van producten maakt. Denk aan een borrelpakket, waaraan je verschillende borrelhapjes, een paar flesjes bier en een fles wijn toevoegt.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen een steeds belangrijkere rol; kies bijvoorbeeld voor producten uit de regio.

Kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Zoals eerder aangehaald werd, zou je ook specifiek voor kerstpakketten voor mannen of vrouwen kunnen kiezen.

In het eerste geval voeg je verschillende speciaalbieren en bijvoorbeeld een tijdschrift over voetbal toe; in het tweede geval kies je voor een plaid, een aantal kaarsen en diverse soorten thee.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Max_Q
Max_Q
1 jaar geleden

Landelijk 1 Kerstgeschenk: NEXIT, wef- en bilderberg kliek naar een koud plekje in Siberie onderbrengen.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x