Homepagina » Mens en Dier » Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd
patiënten
Foto: Univerzita Palackého v Olomouci CC BY-SA 4.0

Professor komt met explosieve onthulling: 60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd

Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ‘om anderen te beschermen’. Maar wat is daar eigenlijk over bekend? Op de website van het RIVM staat: “Vaccinatie beschermt tegen ziekte door het coronavirus. We weten nog niet of iemand die gevaccineerd is anderen kan besmetten. Daarom nemen we het zekere voor het onzekere: voor gevaccineerde mensen gelden voorlopig dezelfde algemene coronaregels als voor mensen die niet gevaccineerd zijn.”

Het RIVM stelt verder dat 60-90 procent van de mensen één tot twee weken na de tweede vaccinatie is beschermd tegen corona. “Dus niet iedereen is beschermd. De kans dat je na twee vaccinaties corona krijgt, is erg klein, maar niet nul. Als je dan corona krijgt, ben je meestal minder ernstig ziek.”

Meerderheid nieuwe patiënten is gevaccineerd

En nu komt het: “De vaccins bevatten geen coronavirusdeeltjes. Je kunt geen corona krijgen door het vaccin.” Het RIVM wordt net als aan het begin van de ‘pandemie’ – toen beweerd werd dat het coronavirus niet makkelijk overdraagbaar is van mens op mens – ingehaald door de realiteit.

Artsen zeggen namelijk dat de meeste coronapatiënten die nu in het ziekenhuis liggen, gevaccineerd zijn. Wablief? De meerderheid van de patiënten die worden behandeld wegens corona, is gevaccineerd tegen corona.

Explosieve onthulling

Deze explosieve onthulling werd gedaan door arts Harvey Risch, een professor van de Yale-universiteit, in Bannon’s War Room. “Clinici zeggen tegen me dat meer dan de helft van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

Presentator Steve Bannon onderbrak hem: “Ho, ho, ho, rustig aan. Zeg dat nog eens.” Waarop dr. Risch zei:  “Meer dan de helft – sommigen schatten 60 procent – van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

[Bannon’s War Room]
4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
19 dagen geleden

Het complot gaat nu wel heel erg duidelijk worden! Journalisten in nederland,waar zijn jullie!

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

Oorverdovend stil is journalistiek Nederland. De meeste echte journalisten hebben blijkbaar een lange vakantie gedurende deze nep-pandemie. Moe van het vechten tegen de bierkaai en bang voor evt. aanklachten en ontslag.
De overbetaalde mainstreamverslaggevers zijn momenteel in ‘overleg’ met hun meerderen hoe ze dit verhaal in deze scam gaan plaatsen.

‘Onze’ nieuwskanalen zijn ondertussen druk aan het ruzieën wie er deze keer Ab Osterhaus mag verwennen in hun studiootje om dom-Nederland te mogen toespreken, hoe het ‘echt’ zit…

Als de scam definitief omvalt, vallen de mainstreamjournalisten mee. Gedaan is hun absurd hoge inkomen. Dan mogen ze zich gaan afvragen waneer ze hun door de overheid verstrekte smeergelden moeten gaan terugbetalen. En solliciteren…
Dus nee, voorlopig hoor je hier helemaal niks van.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Bjorn
19 dagen geleden

De gewone hoernalist verdient geen drol.

Bas vos
Bas vos
Reactie op  Bjorn
19 dagen geleden

Ze kunnen scammen wat ze willen. Naar de mensen die zich met t gif hadden laten inspuiten, en toch in het ziekenhuis komen, aan die mensen valt dit niet meer uit te leggen.

Dus barst de bom vanzelf n keer. Zeker als duidelijk word wat t vaccin allemaal kapot maakt in je lichaam. Incl het lymfeklier systeem

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

van journalisten kun je niets verwachten.

Bas vos
Bas vos
Reactie op  RayOflight
19 dagen geleden

We hebben nauwelijks journalisten meer. T zijn politiek activisten die hun door de grondwet gegeven speciale rechten misbruiken, en de plicht die er bijhoort niet vervullen.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Bas vos
18 dagen geleden

Neu, het zijn notulisten!!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

Die werken voor de cabal want alle reguliere media is in handen van de cabal.

Ik dacht altijd van de top van zo’n mediaconcern is omgekocht en dreigen ze de werkzame massa bij zo’n concern met ontslag als zij niet schrijven wat ze moeten schrijven.

Maar neen, zoals geschreven, het is erger, ze zijn in het bezit van de cabal.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

Yup. Zijn ze niet eigendom van de staat dan zijn ze wel eigendom van Mediahuis (oud geld-familie) of Bertelsmann (oud geld-familie).

JP de Bom
JP de Bom
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

elke hoernalist zit per definitie in het “spel” / complot, die propagandabedrijven zijn van de globaal georganiseerde misdaad, zo maak je het verhaal, we kennen allemaal wel kritische journalisten die er uit gebonjourd werden bij de reguliere media na 9/11

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

Het zijn dezelfde domme schapen die zich laten testen met ongeschikte pcr (testen) die zich ook laten injecteren met een middel wat tegen iets moet beschermen waarvan nooit in een labrotorium is vastgesteld dat het bestaat. Dus ja de gevaccineerde testen positief. Dom helpt stom zijn nog meer idioot te zijn.

Teuwen Henri
Teuwen Henri
Reactie op  Vlinder
19 dagen geleden

binnen een jaar komt er een ramp op ons af

Ertje
Ertje
19 dagen geleden

Ik ben even sprakeloos! maar niet heus!

A. Mulder
A. Mulder
19 dagen geleden

Jammer dat het interview hier wordt onderbroken. Ik had het graag in z’n geheel gezien.

Patrick
Patrick
19 dagen geleden

Vaccineren = besmetten.

Hans van T.
Hans van T.
Reactie op  Patrick
19 dagen geleden

Terrain = germ . De grote leugen gaat zich nu volledig ontpoppen.

Pimpel
Pimpel
Reactie op  Patrick
19 dagen geleden

Ik hoorde dat iemand positief getest was in Nederland deze voelde zich niet ziek. Deze zat in risico groep. Negen dagen na test werd hij ziek. Wel weer beter. Geeft te denken bij mij.

salvar
salvar
19 dagen geleden

wat wordt ermee gedaan niets.
het begin van de pandemie , foutje er was of is geen pandemie.
dus niet gevaccineerd geen griep.
gevaccineerd dus een gif cocktail en ziek of besmet met weet ik wat en lekker met je mondkapje (voor de meesten muilkorf)
blijven lopen en …………

H.J.
H.J.
19 dagen geleden

Verschrikkelijk en dat wordt allemaal op de Rutte manier, onder het kleed geveegd.

Er is geen dagblad in Nederland, die deze gegevens durft te publiceren.
Goed lezen Linkse Rutte Kartel kiezers, geen dagblad en of tv zender.

ELLEN STOLK
ELLEN STOLK
19 dagen geleden

Wauw ongelofelijk als dat waar is !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Het is een duidelijke zaak dat mensen nu ook door de inenting zelf met Covid besmet worden. Tussen nu en drie maanden zal dat getal hoger oplopen en richting de 100% gaan. Dat is dus precies volgens het plan van de WHO en de NWO, die dan zeggen hoe gevaarlijk Covid is en dan laten zich nog meer mensen inenten, met als gevolg nog meer besmettingen. Dit is dus een plan en geen pandemie. Dit plan kan alleen gestopt worden wanneer mensen zich niet meer laten testen en inenten.

Wat heel verontrustend is blijkt uit het aantal miskramen. Zowel mannen als vrouwen worden door vaccinaties onvruchtbaar gemaakt. Maar het is nog veel erger, dit geldt ook voor mensen die niet zijn ingeënt en in de buurt van deze ingeënte mensen komen.

Het depopulatie programma van Bill Gates en de WHO vindt op velerlei manieren plaats en dit wordt natuurlijk door de omgekochte organisaties, zoals de CDC en het RIVM, ontkend. Het is een complot tegen de totale mensheid, een andere conclusie kan er niet zijn.

Elfin
Elfin
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Heel erg en eng ja. Ben blij dat ik al voorbijde tijd ben dat ik graag kinderen wilde, ik zou er nu niet meer aan beginnen. Maar ik vrees wel voor mijn kinderen.

kees
kees
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

en terecht…….opzouten met de mensheid
het grootste virus ooit

Bas
Bas
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Fijn dat u het woord inenten gebruikt (1 vergissing maar); vaccineren is iets anders. Het gaat immers om een experimentele gen-therapie, weten we nog?

ProAsfalt
ProAsfalt
19 dagen geleden

Op deze wijze kun je volk gewoonweg door blijven gijzelen.

En het volk ziet dat het goed is.

Pierre Capel heeft er in wezen al voor gewaarschuwd dat de genereerde antilichamen het virus dan niet meer neutraliseren maar fungeren als transporter (doet mij denken aan de film transporter en de serie transporter die zich onbedoeld bezig hield met lugubere zaakjes). Kennelijk is dit nu aan de hand en dan heb je poppen in het kwadraat aan het dansen.

https://www.youtube.com/user/pcapel100/videos

R W
R W
19 dagen geleden

Mooi.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x