Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’
arts
Foto: Banc de Sang i Teixits CC BY 2.0

Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’

Aangezien er iedere dag toch duizenden zogenaamde besmettingen bijkomen, kun je alle coronamaatregelen net zo goed afschaffen. Ze hebben kennelijk niets geholpen, zegt arts Matthijs Schoemacher. “We zijn terug bij af. Ze gaan rustig opnieuw beginnen. Ze maken alles en iedereen kapot. Natuurlijk in ons eigen belang!”

“Momenteel worden we gedwongen te leven in een wereld die zijn weerga niet kent, uniek in de geschiedenis der mensheid, uitgelokt door een stel machtswellustelingen, aan de hand van een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen,” aldus de arts.

Hij zegt in zijn leven nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. “Ik moet me verweren tegen een onzichtbare vijand, bedacht door een stel uitermate incompetente en wrede nerds.”

Ondertussen moeten we wachten op een door hen nog te ontwikkelen vaccin. Daar is Schoemacher ook erg sceptisch over. “Een premier die nog nooit heeft nagedacht over de gevaren van vaccins moet ook niet proberen om ons aan de hand van de meest ziekelijke maatregelen een nieuw vaccin door de strot te duwen. Hij is zeker het rampenvaccin van 2009 vergeten!”

Stop die waanzin!

De ziekenhuisopnames en doden komen eraan, hoe dan ook, stelt de arts. Alles valt onder het kopje coronadoden. “Onderliggende kwalen worden doodgezwegen.”

Volgens Schoemacher is er een Derde Wereldoorlog gaande. “Met een virus als inzet. Niet met wapens, maar met een veel effectiever, wereldwijd ingezet propaganda-apparaat. Een psychologische oorlog, waarvan de gevolgen uiteindelijk niet zijn te overzien. Stop die waanzin!”

Hij wijst erop dat er ieder jaar een griepuitbraak is geweest, met min of meer ernstige ziekteverschijnselen zoals luchtweginfecties. Nu is Covid-19 opeens het meest beruchte killervirus aller tijden en wordt van andere virussen niets meer vernomen, zegt hij. “Corona regeert! Verlamt alles en iedereen. Een nieuwe religie ontstaat.”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Er is een derde wereld oorlog.. Tussen Trump=Nesara/Gesara tegen de gevaarlijk gekken the World Economic Forum=NWO. Als de World Economic Forum wint belanden wij in de sharia wet. Trump is voor onze vrijheid. Deze fake virus is een wapen van de World Economic Forum=NWO

willwm
willwm
1 jaar geleden

Juist verwoord ,Matthijs .Hussel Pandemie dan krijg je Nepmedia.Zie ninefornews;Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één coronapatiënt’ Ab Osterhaus ‘Gluiperige vaccinverkoper’ ,de telegraaf;Stijging aantal coronapatiënten zet door: nu 177 patiënten op ic .ninefornews onafhankelijk, de telegraaf betaald door de Overheid…..

Otto
Otto
1 jaar geleden

Helaas kan niemand dit stoppen.

rrr
rrr
1 jaar geleden

De wetenschap en waarheid worden onderdrukt en genegeerd; medici en wetenschappers worden gauw in het hoekje van “complotdenkers” geplaatst. Uit niets is tot op heden gebleken dat “het virus” anders zou gedragen dan de duizenden (corona)virussen die het menselijk immuunsysteem kunnen teisteren. Wat er gebeurt is dat bij vrijwel iedere luchtwegaandoening en/of griepachtige verschijnsel het label covid19 toegekend wordt.

x

Check Also

huizen

De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken: ‘Wie zet deze boeven af?’

Steeds meer verpleeghuizen kampen met coronagevallen. De ...

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x