Mens en Dier

Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aangezien er iedere dag toch duizenden zogenaamde besmettingen bijkomen, kun je alle coronamaatregelen net zo goed afschaffen. Ze hebben kennelijk niets geholpen, zegt arts Matthijs Schoemacher. “We zijn terug bij af. Ze gaan rustig opnieuw beginnen. Ze maken alles en iedereen kapot. Natuurlijk in ons eigen belang!”

“Momenteel worden we gedwongen te leven in een wereld die zijn weerga niet kent, uniek in de geschiedenis der mensheid, uitgelokt door een stel machtswellustelingen, aan de hand van een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen,” aldus de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zegt in zijn leven nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. “Ik moet me verweren tegen een onzichtbare vijand, bedacht door een stel uitermate incompetente en wrede nerds.”

Ondertussen moeten we wachten op een door hen nog te ontwikkelen vaccin. Daar is Schoemacher ook erg sceptisch over. “Een premier die nog nooit heeft nagedacht over de gevaren van vaccins moet ook niet proberen om ons aan de hand van de meest ziekelijke maatregelen een nieuw vaccin door de strot te duwen. Hij is zeker het rampenvaccin van 2009 vergeten!”

Stop die waanzin!

De ziekenhuisopnames en doden komen eraan, hoe dan ook, stelt de arts. Alles valt onder het kopje coronadoden. “Onderliggende kwalen worden doodgezwegen.”

Volgens Schoemacher is er een Derde Wereldoorlog gaande. “Met een virus als inzet. Niet met wapens, maar met een veel effectiever, wereldwijd ingezet propaganda-apparaat. Een psychologische oorlog, waarvan de gevolgen uiteindelijk niet zijn te overzien. Stop die waanzin!”

Hij wijst erop dat er ieder jaar een griepuitbraak is geweest, met min of meer ernstige ziekteverschijnselen zoals luchtweginfecties. Nu is Covid-19 opeens het meest beruchte killervirus aller tijden en wordt van andere virussen niets meer vernomen, zegt hij. “Corona regeert! Verlamt alles en iedereen. Een nieuwe religie ontstaat.”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Er is een derde wereld oorlog.. Tussen Trump=Nesara/Gesara tegen de gevaarlijk gekken the World Economic Forum=NWO. Als de World Economic Forum wint belanden wij in de sharia wet. Trump is voor onze vrijheid. Deze fake virus is een wapen van de World Economic Forum=NWO

willwm
willwm
3 jaren geleden

Juist verwoord ,Matthijs .Hussel Pandemie dan krijg je Nepmedia.Zie ninefornews;Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één coronapatiënt’ Ab Osterhaus ‘Gluiperige vaccinverkoper’ ,de telegraaf;Stijging aantal coronapatiënten zet door: nu 177 patiënten op ic .ninefornews onafhankelijk, de telegraaf betaald door de Overheid…..

Otto
Otto
3 jaren geleden

Helaas kan niemand dit stoppen.

rrr
rrr
3 jaren geleden

De wetenschap en waarheid worden onderdrukt en genegeerd; medici en wetenschappers worden gauw in het hoekje van “complotdenkers” geplaatst. Uit niets is tot op heden gebleken dat “het virus” anders zou gedragen dan de duizenden (corona)virussen die het menselijk immuunsysteem kunnen teisteren. Wat er gebeurt is dat bij vrijwel iedere luchtwegaandoening en/of griepachtige verschijnsel het label covid19 toegekend wordt.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x