Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’
arts
Foto: Banc de Sang i Teixits CC BY 2.0

Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’

Aangezien er iedere dag toch duizenden zogenaamde besmettingen bijkomen, kun je alle coronamaatregelen net zo goed afschaffen. Ze hebben kennelijk niets geholpen, zegt arts Matthijs Schoemacher. “We zijn terug bij af. Ze gaan rustig opnieuw beginnen. Ze maken alles en iedereen kapot. Natuurlijk in ons eigen belang!”

“Momenteel worden we gedwongen te leven in een wereld die zijn weerga niet kent, uniek in de geschiedenis der mensheid, uitgelokt door een stel machtswellustelingen, aan de hand van een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen,” aldus de arts.

Hij zegt in zijn leven nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. “Ik moet me verweren tegen een onzichtbare vijand, bedacht door een stel uitermate incompetente en wrede nerds.”

Ondertussen moeten we wachten op een door hen nog te ontwikkelen vaccin. Daar is Schoemacher ook erg sceptisch over. “Een premier die nog nooit heeft nagedacht over de gevaren van vaccins moet ook niet proberen om ons aan de hand van de meest ziekelijke maatregelen een nieuw vaccin door de strot te duwen. Hij is zeker het rampenvaccin van 2009 vergeten!”

Stop die waanzin!

De ziekenhuisopnames en doden komen eraan, hoe dan ook, stelt de arts. Alles valt onder het kopje coronadoden. “Onderliggende kwalen worden doodgezwegen.”

Volgens Schoemacher is er een Derde Wereldoorlog gaande. “Met een virus als inzet. Niet met wapens, maar met een veel effectiever, wereldwijd ingezet propaganda-apparaat. Een psychologische oorlog, waarvan de gevolgen uiteindelijk niet zijn te overzien. Stop die waanzin!”

Hij wijst erop dat er ieder jaar een griepuitbraak is geweest, met min of meer ernstige ziekteverschijnselen zoals luchtweginfecties. Nu is Covid-19 opeens het meest beruchte killervirus aller tijden en wordt van andere virussen niets meer vernomen, zegt hij. “Corona regeert! Verlamt alles en iedereen. Een nieuwe religie ontstaat.”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Er is een derde wereld oorlog.. Tussen Trump=Nesara/Gesara tegen de gevaarlijk gekken the World Economic Forum=NWO. Als de World Economic Forum wint belanden wij in de sharia wet. Trump is voor onze vrijheid. Deze fake virus is een wapen van de World Economic Forum=NWO

Albert
Albert
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Ik las dat wel eens, Nesara, Gerasa maar kunt u dat ook uitleggen wat dit betekent? Alvast bedankt.

John nak
John nak
Reactie op  Albert
7 maanden geleden

Google eens.

Teun
Teun
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Bestaat Nesara wel?

In ieder geval, het wordt steeds lastiger om met de auto de EU te ontvluchten. In Duitsland mogen wij niet meer tanken. Het wordt dus lastiger om naar Zwitserland of Noorwegen af te reizen. Deze obstakel doet mij denken aan gesloten grenzen (althans daarmee gelijkstellen).

Ik ben wel benieuwd hoe de situatie in Noorwegen is. Geen EU en de premier is rechts.

Pas
Pas
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

Hoezo niet meer tanken? Ben vandaag terug gekomen uit Polen en heb gewoon overal kunnen tanken waar de politie bij staat. En bij de grenzen Nederland/Duitsland en Duitsland/Polen is geen controle of politie te bekennen. Toen ik de grens van Duitsland naar Nederland overstak stopte ik bij een tankstation iets voorbij de grens in Nederland. Daar sprak ik een agent aan over corona. Hij vertelde mij dat hij privé 1x in de week naar Duitsland gaat en nog nooit een controle heeft gezien of ervan gehoord. Dus het zal wel mee vallen.

Teun
Teun
Reactie op  Pas
7 maanden geleden

Volgens de MSM mag je enkel tanken als je kunt aantonen dat je negatief getest bent op corona. Ik geef niet aan dat de grenzen dicht zitten. Je wordt zodanig in je vrijheden beperkt.

Rob
Rob
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

Misschien moet je dan eens beginnen met de MSM achter je te laten en zelf gaan kijken hoe het echt zit. Zeker als Pas aangeeft dat hij gewoon kan tanken en nergens last van heeft. De MSM propageert ook dat de ziekenhuizen vol liggen terwijl er geen kip in ligt. Dus het is allemaal onderdeel van de angstzaaierij. Als je je daar door lat leiden dan kom je ook nergens. Dus gewoon gaan en zelf ondervinden hoe het werkelijk zit. Aan de reactie van Pas kun je lezen dat het heel anders is dan gelogen wordt. Misschien is dat niet overal zo maar daar kom je dan vanzelf achter. Als je ergens inderdaad zou moeten aantonen dat je negatief getest bent, wat let je dan om je gewoon om te draaien en weer naar huis te gaan? Dan tank je gewoon in eigen land. Dat geld gaat Duitsland dan aan zijn neus voorbij. Maar dan heb je wel zelf gezien of het wel of niet zo is wat de MSM propageert. Kortom, je moet zelf uitzoeken hoe het werkelijk zit, net zoals dat hier ook met de ziekenhuizen gedaan wordt door mensen.

willwm
willwm
7 maanden geleden

Juist verwoord ,Matthijs .Hussel Pandemie dan krijg je Nepmedia.Zie ninefornews;Danny de Munk: ‘Er ligt hier op de IC geen één coronapatiënt’ Ab Osterhaus ‘Gluiperige vaccinverkoper’ ,de telegraaf;Stijging aantal coronapatiënten zet door: nu 177 patiënten op ic .ninefornews onafhankelijk, de telegraaf betaald door de Overheid…..

Otto
Otto
7 maanden geleden

Helaas kan niemand dit stoppen.

benno
benno
Reactie op  Otto
7 maanden geleden

met DIE instelling gaat er ZEKER niet gestopt worden !

Otto
Otto
Reactie op  benno
7 maanden geleden

Feit is dat de mensen niet wakker willen worden.

André
André
Reactie op  Otto
7 maanden geleden

Die discussie heb ik thuis ook wel gehad. Mijn vrouw was hier eerderook niet zo mee bezig, ik al jaren. Ze is nu wel om en snapt niet dat anderen het niet zien nu. Het kost gewoon tijd, we zijn decennia geindoctrineerd en dat gaat niet zomaar weg.

rrr
rrr
7 maanden geleden

De wetenschap en waarheid worden onderdrukt en genegeerd; medici en wetenschappers worden gauw in het hoekje van “complotdenkers” geplaatst. Uit niets is tot op heden gebleken dat “het virus” anders zou gedragen dan de duizenden (corona)virussen die het menselijk immuunsysteem kunnen teisteren. Wat er gebeurt is dat bij vrijwel iedere luchtwegaandoening en/of griepachtige verschijnsel het label covid19 toegekend wordt.

Chip
Chip
Reactie op  rrr
7 maanden geleden

Ja, we weten het, en als ze verwijzen naar ‘de wetenschap,’ -zoals de groene-klimaat-sekte maar ook links in het algemeen,- dan hebben ze het over hun pseudo-wetenschappers als virologen dewelke daarvoor doorgaan, en de echte wetenschappers hun woord de mond gesnoeid wordt.

Dat is helemaal niet moeilijk, kijk maar eens hoe ze de Gele Hesjes door samenspanning, complottering en collaboratering vakkundig uit de media hebben weten te houden.

Wie over deze capaciteiten beschikt, kan ook gemakkelijk de verkiezingen vervalsen.

Nog steeds lees ik online het jammere bericht: “Stupid Swedisch People, stop voting for it!”

Terwijl hij zelf vlak naast een asiel-centrum woont, wie weet?

Het punt dat ik wil maken is dat volgens mij niemand voor deze onwelriekende troep gestemd heeft.
Maar dat de boel vervalst wordt en waarschijnlijk al veel langer dan wij denken.

Je hebt hen die ten onrechte stemrecht hebben gekregen dankzij de snel Belg-of- Nederlander-wet, maar die zijn nog steeds in de minderheid.

Indien ware democratie haar werk deed, zouden de problemen zichzelf oplossen.
Arme, (triestige) vreemde bevolkingsgroepen blokkeren met hun natuurlijke ‘mondmaskers’ ware democratie, niet in de laatste plaats vanwege hun aanval op de Vrijheid van Menings-uiting.

Sjaak van den Hoek
Sjaak van den Hoek
7 maanden geleden

Neeee de 2de Wereld oorlog is nooit geëindigd!!! De oorlog is verdergegaan in manipulatie van onze bovenkamer dus zonder geweren en kanonnen. De NAZI NAtionalisten en de ZIonisten zijn nooit gestopt!!

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Sjaak van den Hoek
7 maanden geleden

Ja, als je bedenkt dat Duitsland t.t.v. de 2de wereldoorlog de benodigde brandstof via Rockefeller Standard Oil in het geheim aan de kust van Spanje geleverd kreeg, Joost mag het weten wat er tegenwoordig wel niet in het geheim gepland wordt en via de achterdeur verdwijnt uit het zicht van de onwetenden. Denk daarbij aan 9/11.

Sjaak van den Hoek
Sjaak van den Hoek
Reactie op  Hoge Noorden
7 maanden geleden

Hoi Hoge Noorden,
Je moet daarbij denken aan alles om je heen. Alles word geleid door de bekende geheime groep!! Ik denk ook dat iedereen weet dat wanneer een geheime groep leidend is dat de basis CORRUPT is en dat vanuit een CORRUPTE basis nooit iets mag voortvloeien wat iedere mili seconde gebeurd. De wereld word volgens de wet geleid door een criminele organisatie en iedere persoon die daaraan is aangesloten is een crimineel. Gek toch want ze spreken allemaal ABN!!! Ze zijn zwaar arrogant vanwege omdat ze hoogopgeleid zijn. We leven in een zwaar achterlijke wereld van mensen die intelligent denken te zijn en het niet zijn.

Chip
Chip
Reactie op  Hoge Noorden
7 maanden geleden

De volgende ‘grote oorlog,’ dit keer gemengd met technologie in hoeverre deze het toestaat.
Dat kan gerust een bio-wapen zijn.

De Art of War, zo had ik het gelezen.
Wanneer je gehele bevolkingen geruisloos weet te elimineren, terwijl deze onwetend zijn, spreekt men over de Art of War tot in perfectie uitvoeren.

Geen idee of het klopt, maar interessant om in het achterhoofd te houden is het wel.

Patrick
Patrick
7 maanden geleden

Discussies zijn vrij zinloos,het stopt deze waanzin niet…… alleen burgerlijke ongehoorzaamheid,incl politie,boa,s en het leger.

joyce ramgatie
joyce ramgatie
Reactie op  Patrick
7 maanden geleden

@Patrick

Discussies is goed.. Zo kom je achter wat er aan de hand is !! Waarom denk je dat ze ons willen muilkorfen ?

Patrick
Patrick
Reactie op  joyce ramgatie
7 maanden geleden

Daar heb je een punt, zo had ik het nog niet bekeken. De muilkorf: symbool van gehoorzaamheid en onderdrukking.

rrr
rrr
Reactie op  Patrick
7 maanden geleden

Effectiever is na te gaan op welke wijze je de “monetaire matrix” voedt. Je baan ( heeft een meerwaarde voor het “systeem” ), je hypotheek en leningen, je ziektekostenverzekering, je koopgedrag, voedingspatroon etc.. Alleen al de stap naar meer zelfredzaamheid en zelfvoorziening met de keus voor o.a. meer onbewerkte voeding , schulden terugbrengen etc.heeft op termijn veel meer effect dan direkt “actievoeren”.

Otto
Otto
Reactie op  Patrick
7 maanden geleden

Ik vrees niet dat zij het voor ons gaan opnemen.

Wilfred
Wilfred
7 maanden geleden

Onderussen op het Linde college, goede zaak!
https://youtu.be/dxHBed3P0_w

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Tja, onze ‘premier’. Deze ‘heer’ is naar verluidt historicus. Hij zat waarschijnlijk met een virusje onder de leden thuis toen de gebeurtenissen in de 19e eeuw werden behandeld. Het ‘virus’ zoals ons dat ons hele leven reeds is wijsgemaakt is aan het eind van de 19e eeuw ontstaan uit wetenschappelijk bedrog. Franse en Duitse bacteriologen verzonnen een nieuwe bacterie (het virus) om de Britten financieel-economisch hard te treffen vanwege de Britse annexatie van het Suezkanaal op de Fransen. Het virus is sindsdien een laten we zeggen eigen leven gaan leiden. Vrijmetselaar Rutte is officieel zoals gemeld historicus. Lastig lijkt me dat. Op cruciale momenten even ‘geen actieve herinnering hebben’. Hoe komen dergelijke dropveters eigenlijk op zo een plek? (Retorische vraag) Hoe dan ook, uit al bedrog mede vormgegeven door ene heer Pasteur is een voortreffelijke basis gecreëerd om een miljardenindustrie uit de grond te stampen. Wij weten reeds jaren dat eenmaal begonnen aan chemische ‘medicijnen’ het hek van de dam is. Mijn eigen ouders hadden op het dieptepunt ieder twintig verschillende soorten. Dat zal ongetwijfeld nog door andere mensen kunnen worden overtroffen, maar onder andere deze feiten geven aan dat de gezondheidszorg een verdienmodel is. Gezonde mensen moet je niet hebben. Dat wil zeggen, in de hoofden van de zieke geesten dan. Ik lees net mijn uitnodiging voor de griep prik. Ik behoor tot de zogenaamde risico groep namelijk. Ook daar wordt op valse gronden ingespeeld op je schuldgevoel. ‘Doet u het niet voor uzelf dan toch zeker voor een ander?’. ‘Doet u wel even uw slavenmasker voor als u het gif komt halen en wilt u tevens de lijntjes volgen? Anders raken wij van de leg’. Het is toch niet te hopen dat deze ‘beschaving’ ooit opgegraven wordt. Volgens sommige berichten is WOIII reeds begonnen. Dat lijkt mij persoonlijk niet mogelijk. WOII is nimmer geëindigd en we zitten in de afronding. De grootste genocide uit de geschiedenis van de mensheid heeft 7 maanden geleden actief een aanvang genomen. De voorbereidingen vanzelfsprekend veel en veel langer geleden. Dat neemt niet weg dat voor mij Satan en zijn knechtjes riant de pot op kunnen. U en ik geachte lezer worden voor ‘dwarsliggers’ versleten. Echter, is het niet zo dat ‘dwarsliggers het spoor recht houden?’. De laatste zin is een citaat van een collega van ons hier op het forum. Briljant gevonden derhalve!

salvar
salvar
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

@jan doornbos
voor mij kunnen ze allemaal de pot op ook satan.

rop
rop
7 maanden geleden

Inderdaad er ontstaat een nieuw soort religie, gefundameert op alle oude religies, die hel en hemel verkondigde waarin bepaalde gedragingen de hemel op aarde moest vormen ,nog een geen religie heeft dat voor elkaar gekregen, het enigste wat ze vormden was dualiteit gepaard met vele slachtoffers om een gedrag te bewerkstelligen, onder de mom van een god waarin ze de mensen bang maakte met de vele leugens over een bestaan van een God, ,het lijkt er verdomd veel op in deze Tijd, en op een schijnheilig manier net als deze virus te aanvaarden, eigenlijk gezegd het viruschristendom alleen heeft al in het verleden vele slachtoffers veroorzaakt ,de mensen die het niet aannamen werden verketterd of gedood, hele oorlogen zijn er door ontstaan en uit de Naam Van.. ja door een zelf bedachte IN naam van…god, de mens schiep deze naar zijn beeld ,zijn dualistische kijk, zijn strijd, zijn oorlog in De naam Van.. wat .nu eigenlijk in een zelfde strijd is , om met de leugen alles te bedekken.om ook maar te accepteren van wat ze zeggen, net zoals de godsdienst fanaten ,pratend van uit hun Hooft ,, niet vanuit het Hart, het hart kent geen strijd, het zijn ze beleidsmakers door de eeuwen heen tot nu toe ,er is nooit een god geweest die mensen schiep ,als dat wel zo was dan had deze schepper een aarde geschapen waarin nooit een dualiteit kon ontstaan.. en daarom is het een zelf bedachte gedachte van oude ontstaande gewoontes, waaruit deze beweging is ontstaan net als deze virus, het zijn mensen geweest met verhalen die een god of goden schiep ,maar dan op gedachtes van de mens zelf bedachten gedachten ..gebaseerd op dualiteit en deze in Naam van Onderhield ..er zijn virussen waarin leven juist ontstaat en er zijn virussen die het leven onderhoud, en ook dood, in naam van is al een soort virus alleen de mens deze ook gebracht aan bedachte vormen van alle religie samen het is een hele aardse voorkomen bestaat uit virussen ,en ook het geestelijk bestaat eruit. het onderhoud, het dood, het verzint verhalen, maar de echte god is niet een benoembare,
kan ook niet, zodra men het gaat benoemen krijgt men problemen van Voor en tegen..dat alleen al is een Virus.. en kijk maar eens naar het huidige gebeuren, men is weer bezig om weer een oorlog te creëren .en ja eigenlijk is deze al een beetje begonnen. het Hooft spreekt ,niet het Hart. daarin is geen oorlog als dat wel zo was, kan deze het helemaal niet aan , wel word het door het hooft op Hol gebracht..de vorm van angst alleen al is dat deze [hooft]het voor elkaar krijgt. en de vele verzinsels die er altijd mee zijn gevormd.

rrr
rrr
Reactie op  rop
7 maanden geleden

Naast de zeven religies : jodendom, islam, boeddhisme, animisme, christendom, hindoeïsme en voodoo kan je inmiddels ook covid19 als de achtste religie bestempelen …

Tony
Tony
Reactie op  rrr
7 maanden geleden

De overeenkomst is dat vele daarvan giftig zijn en niet te genezen zijn.

Margie
Margie
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Science is de nieuwe religie… de wetenschap der arrogantie plus aannemen dat men er in trapt.

nou en!
nou en!
7 maanden geleden

mijn vrouw en ik zitten op de zelfde golflengte met deze onzin,maar ik kom ook mensen tegen waarvan de wederhelft nog aan de buis gekluisterd is,en dat gelooft.een hel lijkt me dat!!!!!!

BB
BB
Reactie op  nou en!
7 maanden geleden

Sterker nog, die verschillen maakt dat er de laatste maanden meer scheidingen zijn aangevraagd.

x

Check Also

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x