CoronaBuitenland

De belangrijkste dataset over de pandemie is zojuist vrijgegeven

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Afgelopen week belegde Alternative für Deutschland (AfD) een persconferentie over gegevens van 72 miljoen patiënten die via de Duitse artsenorganisatie KBV boven water zijn gehaald. Die gegevens zijn geanalyseerd door data-analist Tom Lausen, die eerder al had onthuld dat de autoriteiten gegevens over vaccinatieveiligheid achterhouden.

De belangrijkste dataset over de pandemie is zojuist vrijgegeven, schrijft een arts die op Substack ‘A Midwestern Doctor’ als nom de plume gebruikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

90 procent niet gemeld

Geschat wordt dat 90 procent van de verdachte sterfgevallen na vaccinatie niet wordt gemeld bij het Paul Ehrlich-instituut, de Duitse autoriteit voor vaccins en geneesmiddelen. En 90 procent van de sterfgevallen die wel in de boeken staan, wordt niet gemeld door bijvoorbeeld een arts, maar door nabestaanden.

Het instituut heeft toch nog 3000 meldingen met een overlijden na vaccinatie ontvangen, maar kan geen opdracht geven tot obductie en dus wordt er geen obductie gedaan. Lausen toonde tijdens de persconferentie een grafiek waaruit blijkt dat het aantal plotselinge en verdachte sterfgevallen na de uitrol van de vaccins is geëxplodeerd.

data

De data-analist liet ook een grafiek zien die duidelijk maakt dat het aantal mensen dat een (plotselinge) hartstilstand kreeg sinds begin 2021 omhoog is geschoten.

data

De coronaprik is niet het enige vaccin dat in Duitsland op grote schaal wordt toegediend. Zo kreeg in 2019 naar schatting 39 procent van de 65-plussers een griepprik. Na de uitrol van het coronavaccin hadden naar verhouding veel meer mensen medische zorg nodig vanwege een bijwerking. Heel veel meer. 2,5 miljoen in totaal.

data

Extreem zorgwekkende implicaties

De presentatie leidde tot een verhit debat. Zelfs de KBV bemoeide zich ermee. Volgens de artsenorganisatie kan op basis van de data geen causaal verband worden gelegd tussen coronavaccinaties en sterfte. Waar hebben we dat toch eerder gehoord? De KBV zei ook nog dat de stijging van het aantal sterfgevallen grotendeels kan worden verklaard door corona. Ja, echt.

“Dit laat eens te meer zien hoe belangrijk coronavaccinatie is om ernstige ziekte en sterfgevallen te voorkomen. Zonder vaccinatie zou de sterfte nog veel hoger zijn,” schrijft de KBV in de verbijsterende verklaring.

De Duitse data hebben extreem zorgwekkende implicaties, benadrukt ‘A Midwestern Doctor’. Het is dan ook niet verrassend dat overheden, verzekeraars en zorginstanties er niet zo happig op zijn om hun eigen data vrij te geven. De arts hoopt dat de Duitse data de sluizen zullen openzetten.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees vd P
Kees vd P
1 jaar geleden

Tsja, kwam dit maar eens een keer op de NOS of een andere MSM outlet. Helaas, er gebeurt weer niets !

Steven O
Steven O
1 jaar geleden

Boem!

Kukimonster
Kukimonster
1 jaar geleden

Wat moet hier nou over zeggen? Ze gaan maar door helaas.

marisa
marisa
1 jaar geleden

Voor iedere rechter die heeft goedgekeurd het vegen van onze grondrechten, de invoer van de coronapassport en voor iedere jonge persoon die heeft zelfmoord gepleegd en kinderen met psychische problemen verdienen dezelfde gevangenisstraf dan politici, wetenschappers, corrupte adviseurs van de EMA, EU en enz. Er moet een grote walvis gevangenis in de EU komen met geen luxe!

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x