Gezondheid

Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot”

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De import van genetisch gemodificeerde producten is een ‘zionistisch complot’ om Iraniërs te besmetten met ziektes. Dat stelt een Iraanse wetenschapper.

Ali Karami, die gespecialiseerd is in medische biotechnologie en gentechnologie, meent dat een ‘import-maffia’ achter de verspreiding van genetisch aangepaste producten in het land zit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij beweert na zijn eerste interview met persbureau Tasnim doodsbedreigingen te hebben gekregen. Maandag werd het tweede deel van het interview gepubliceerd.

Niet belangrijk

“De maffia importeert bepaalde genetisch gemodificeerde producten en gaat daarbij over lijken. Pas op,” zei Karami, die ook lezingen geeft aan de Baqiyatallah University of Medical Sciences in Teheran.

“Voor Amerikaanse en Israëlische bedrijven zijn mensenlevens onbelangrijk,” ging hij verder. “Het besmette voedsel veroorzaakt ziektes, waarna de patiënt medicijnen nodig heeft. In de industrie van de farmaceutische producten en medicijnen gaan vele biljoenen om.”

Duistere plan

Karami zei dat de verspreiding van genetisch aangepaste producten onderdeel is van een ‘gevaarlijk complot om Iran, het Midden-Oosten en de islamitische wereld in het algemeen te beheersen’.

“Overheidsfunctionarissen, blijf alert,” zei hij. “Ministeries en toezichthouders, doe alstublieft onderzoek naar dit duistere plan.”

Afgelopen jaar importeerde Iran voor 5,5 miljard dollar aan genetisch gemodificeerde producten, aldus Ali Nourani van de Iraanse vereniging voor biologische producenten, toevoegende dat de producten een bedreiging vormen voor de gezondheid van consumenten.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
VE
VE
8 jaren geleden

Nu de sancties versoepeld zijn zullen ze het Russische landbouwbeleid wel gaan aanhangen.

exegese
exegese
8 jaren geleden

De wereld zou de Russen moeten volgen en een verbod afroepen op genetische manipulatie van alle voedingsgewassen. Men zou zich net als de Russen moeten toeleggen op biologische landbouw, daar zou de wereld en de mensheid enorm van opknappen. En gek genoeg heb ik het gevoel dat dat binnen niet al te lange tijd zal gebeuren, want ontkennen dat genetische manipulatie één van de grootste en gevaarlijkste miskleunen van de mensheid is, is inmiddels moeilijk meer te ontkennen. Kortom de natuur is Goddelijk, de mens is Goddelijk maar sommige mensen zijn in de hang naar geld en macht hun Goddelijkheid totaal verloren of hebben misschien niet eens een Goddelijke oorsprong. Wie het weet mag het zeggen.

J. Hofmans
J. Hofmans
8 jaren geleden

Je kan veel van de Iraniërs zeggen, maar het zijn slimme mensen. Kijk maar ook naar de geschiedenis. Ik heb jarenlang samengewerkt met Iraniërs in Iran, de VS en in Nederland.

Maar ook op dit moment spelen ze het spelletje zeer slim.

Adriaan Jansens
Adriaan Jansens
8 jaren geleden

Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot” Deze uitspraak is onvervalst antisemitisme, dat is nu wel duidelijk geworden met de import van de islam in Europa. De Russische Federatie heeft onlangs besloten om alle import van genetisch gemodificeerde producten van het Amerikaanse bedrijf Monsanto te verbieden.

Dat zou de EU ook moeten doen want het gaat hierbij wel om de gezondheid van de burgers, het zal in de nabije toekomst veel erger worden door het ondertekenen van het handelsverdrag TTIP heeft Europa zich blootgesteld aan het overdreven corporatisme en expansionisme van de Amerikaanse overheid. Straks worden de verziekte vleesproducten met groeihormonen ook in de schappen van de Supermarkten aangeboden voor consumptie, lang leven het Atlantische bondgenootschap…

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x