Homepagina » Gezondheid » Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot”
Iraanse wetenschapper: "Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot"

Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot”

De import van genetisch gemodificeerde producten is een ‘zionistisch complot’ om Iraniërs te besmetten met ziektes. Dat stelt een Iraanse wetenschapper.

Ali Karami, die gespecialiseerd is in medische biotechnologie en gentechnologie, meent dat een ‘import-maffia’ achter de verspreiding van genetisch aangepaste producten in het land zit.

Hij beweert na zijn eerste interview met persbureau Tasnim doodsbedreigingen te hebben gekregen. Maandag werd het tweede deel van het interview gepubliceerd.

Niet belangrijk

“De maffia importeert bepaalde genetisch gemodificeerde producten en gaat daarbij over lijken. Pas op,” zei Karami, die ook lezingen geeft aan de Baqiyatallah University of Medical Sciences in Teheran.

“Voor Amerikaanse en Israëlische bedrijven zijn mensenlevens onbelangrijk,” ging hij verder. “Het besmette voedsel veroorzaakt ziektes, waarna de patiënt medicijnen nodig heeft. In de industrie van de farmaceutische producten en medicijnen gaan vele biljoenen om.”

Duistere plan

Karami zei dat de verspreiding van genetisch aangepaste producten onderdeel is van een ‘gevaarlijk complot om Iran, het Midden-Oosten en de islamitische wereld in het algemeen te beheersen’.

“Overheidsfunctionarissen, blijf alert,” zei hij. “Ministeries en toezichthouders, doe alstublieft onderzoek naar dit duistere plan.”

Afgelopen jaar importeerde Iran voor 5,5 miljard dollar aan genetisch gemodificeerde producten, aldus Ali Nourani van de Iraanse vereniging voor biologische producenten, toevoegende dat de producten een bedreiging vormen voor de gezondheid van consumenten.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • VE schreef:

  Nu de sancties versoepeld zijn zullen ze het Russische landbouwbeleid wel gaan aanhangen.

  11 likes
 • exegese schreef:

  De wereld zou de Russen moeten volgen en een verbod afroepen op genetische manipulatie van alle voedingsgewassen. Men zou zich net als de Russen moeten toeleggen op biologische landbouw, daar zou de wereld en de mensheid enorm van opknappen. En gek genoeg heb ik het gevoel dat dat binnen niet al te lange tijd zal gebeuren, want ontkennen dat genetische manipulatie één van de grootste en gevaarlijkste miskleunen van de mensheid is, is inmiddels moeilijk meer te ontkennen. Kortom de natuur is Goddelijk, de mens is Goddelijk maar sommige mensen zijn in de hang naar geld en macht hun Goddelijkheid totaal verloren of hebben misschien niet eens een Goddelijke oorsprong. Wie het weet mag het zeggen.

  9 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Je kan veel van de Iraniërs zeggen, maar het zijn slimme mensen. Kijk maar ook naar de geschiedenis. Ik heb jarenlang samengewerkt met Iraniërs in Iran, de VS en in Nederland.

  Maar ook op dit moment spelen ze het spelletje zeer slim.

  5 likes
 • Adriaan Jansens schreef:

  Iraanse wetenschapper: “Import genetisch gemodificeerde producten is zionistisch complot” Deze uitspraak is onvervalst antisemitisme, dat is nu wel duidelijk geworden met de import van de islam in Europa. De Russische Federatie heeft onlangs besloten om alle import van genetisch gemodificeerde producten van het Amerikaanse bedrijf Monsanto te verbieden.

  Dat zou de EU ook moeten doen want het gaat hierbij wel om de gezondheid van de burgers, het zal in de nabije toekomst veel erger worden door het ondertekenen van het handelsverdrag TTIP heeft Europa zich blootgesteld aan het overdreven corporatisme en expansionisme van de Amerikaanse overheid. Straks worden de verziekte vleesproducten met groeihormonen ook in de schappen van de Supermarkten aangeboden voor consumptie, lang leven het Atlantische bondgenootschap…

  4 likes
 • Kalki schreef:

  Is allemaal het onderdeel van het plan van de anti-Christ, die de bevolking aanzienlijk wil reduceren.

  4 likes
 • only yoU schreef:

  De slavernij die stamt uit de oudheid is nog steeds n iet verslagen?

  3 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  >