Mens en Dier

Explosief gerucht over Jaap van Dissel: ‘Dit is een nucleaire bom’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gerucht gaat dat RIVM-baas Jaap van Dissel beschikt over een vermogen van zes miljoen euro en dat hij aan het begin van de coronacrisis zijn vermogensbeheerder opdracht heeft gegeven om dit geld veilig te stellen. Als het gerucht klopt, is de vraag natuurlijk hoe Van Dissel aan zes miljoen euro komt. En je kunt je dan ook afvragen of er sprake is van voorkennis.

Het gerucht is afkomstig van een ‘goede bron’, zo vertelde ondernemer Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath. “Zes miljoen – als het waar is – dat is een nucleaire bom bij Jaap van Dissel van het RIVM. We zijn gaan onderzoeken waar z’n bezit zat en we kwamen toen tot de ongelooflijke conclusie dat zijn huis op naam van zijn vrouw staat. Ik heb altijd geleerd: als mensen spullen op naam van hun vrouw zetten, dan is dat een stap naar voren. Zoiets doe je met een reden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Vlieger merkte op dat Van Dissel ook voorzitter is van een commissie die geneesmiddelen keurt. In de farmaceutische industrie gaat het om miljarden en als je even wat coulanter bent, dan kan dat een leuk zakcentje opleveren.

Als het niet klopt, dan is het een atoombom. Dan valt de regering

“Die farmaceuten zijn de grootste ratten die er rondlopen en weten precies hoe ze legaal geld krijgen naar mensen die er geen recht op hebben. Die hebben alle boeken al gelezen, zeker in Amerika. Daarom is Trump altijd met ze aan het knokken. En daarom hebben die farmaceuten ook altijd aan Biden gestort in de verkiezingskas.”

Gijrath, die benadrukte dat dit niet bedoeld is als een aanval richting de RIVM-baas, voegde toe dat Jaap van Dissel ook geld kan hebben verdiend aan een patent. “Als het niet klopt, op wat voor manier dan ook, dan is het een atoombom. Dan valt de regering. En als er helemaal niks aan de hand is, dan zeggen wij sorry.”

“Het is een uiterst explosief gerucht,” zei De Vlieger nog.

4.6 285 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freddie
Freddie
3 jaren geleden

Er gaan al zoveel geruchten rond, what if.
Het zou voor heel veel mensen die op dit moment keuzes willen maken m.b.t. de nabije toekomst, de redactie eens aandacht besteed wat mensen zoal kunnen doen voor wat gaat komen.
Mensen voorbereiden en meedenken voor de nabije toekomst brengt meer dan ( geruchten).

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Waarom ben ik niet verbaasd

Stormvloed
Stormvloed
3 jaren geleden

Dan rekent hij zichzelf tot de elite, want wij het klootjesvolk zullen onderworpen worden ,en alles kwijtraken.zie deze link ,Door Martin Armstrong.https://www.youtube.com/watch?v=wzszcxhUKzw

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Goedemorgen,
Ik zit nu te luisteren naar de podcast. Het zou mij totaal niets verbazen.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x