Buitenland

Duitse artsen nemen bloed af bij gevaxten en doen verontrustende ontdekking

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep artsen en advocaten uit Duitsland heeft bloed afgenomen bij gevaccineerde mensen en de resultaten zijn verontrustend. Eén van de artsen, Bärbel Ghitalla, neemt dagelijks bij tot wel 20 geprikte mensen bloed af. Daarnaast heeft de groep de hand weten te leggen op een vaccin van Janssen.

Op foto’s die door arts Ghitalla zijn gemaakt, is te zien dat rode bloedcellen samenklonteren en stapels vormen zoals bij muntrollen. Zo’n stapel wordt een rouleau (meervoud: rouleaux) genoemd en vormt zich normaal gesproken bij patiënten met bloedkanker. De artsen en advocaten zeggen dat dit waarschijnlijk de eerste tekenen zijn van trombose.

Nog nooit eerder gezien

Ghitalla zei te vrezen dat haar patiënten iets overkomt en dat ze dit soort structuren nog nooit eerder heeft aangetroffen in bloed.

De groep legde ook druppeltjes uit het Janssen-vaccin onder de microscoop en zag allerlei vreemde structuren die zij niet thuis kon brengen. De andere arts van de groep, Axel Bolland, zei dat we mensen ‘moeten waarschuwen’ voor de vaccins omdat ze nu zelfs kinderen injecteren met dit goedje.

Ook Franse artsen nemen bloed af

Dr. Jane Ruby zei in de Stew Peters Show dat ook Franse artsen bloed van een gevaccineerd persoon onder de microscoop hebben gelegd en dat het er net zo uitzag als de bloedmonsters die arts Ghitalla heeft verzameld.

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
11 maanden geleden

Er voltrekt zich een stille menselijke ramp – als deze aanname correct is – van apocalyptische proporties. Dit moet per omgaande door meerdere onderzoeksinstituten worden uitgezocht!

linda
linda
11 maanden geleden

Als dit geen reden is om het hele zootje op te pakken, Laat dan maar zitten!!

Robert
Robert
11 maanden geleden

Hier gaat dezelfde mentaliteit op als die bij rokers. Je sterft er niet gelijk aan en je kan er ook oud mee worden (althans dat moeten we nog zien) dus zo erg is het allemaal niet…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

PRO-VAXXERS ZIJN F*CKED

Dat zei ik al vele malen hiervoor….Bloedklonters gaan de ALLERBELANGRIJKSTE Natuurlijke Doodsoorzaak” onder Gevaccineerden worden…Hersen- & Hartinfarcten, Uitval van Organen….Ontstekingen aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis), Trombose, Hersenbloedingen & dan hebben we Natuurlijk ook nog de Befaamde Dodelijke Immuunontsnapping & Cytokinestormen….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

126
0
We lezen graag je reactie!x