Buitenland

Duitse artsen nemen bloed af bij gevaxten en doen verontrustende ontdekking

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep artsen en advocaten uit Duitsland heeft bloed afgenomen bij gevaccineerde mensen en de resultaten zijn verontrustend. Eén van de artsen, Bärbel Ghitalla, neemt dagelijks bij tot wel 20 geprikte mensen bloed af. Daarnaast heeft de groep de hand weten te leggen op een vaccin van Janssen.

Op foto’s die door arts Ghitalla zijn gemaakt, is te zien dat rode bloedcellen samenklonteren en stapels vormen zoals bij muntrollen. Zo’n stapel wordt een rouleau (meervoud: rouleaux) genoemd en vormt zich normaal gesproken bij patiënten met bloedkanker. De artsen en advocaten zeggen dat dit waarschijnlijk de eerste tekenen zijn van trombose.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nog nooit eerder gezien

Ghitalla zei te vrezen dat haar patiënten iets overkomt en dat ze dit soort structuren nog nooit eerder heeft aangetroffen in bloed.

De groep legde ook druppeltjes uit het Janssen-vaccin onder de microscoop en zag allerlei vreemde structuren die zij niet thuis kon brengen. De andere arts van de groep, Axel Bolland, zei dat we mensen ‘moeten waarschuwen’ voor de vaccins omdat ze nu zelfs kinderen injecteren met dit goedje.

Ook Franse artsen nemen bloed af

Dr. Jane Ruby zei in de Stew Peters Show dat ook Franse artsen bloed van een gevaccineerd persoon onder de microscoop hebben gelegd en dat het er net zo uitzag als de bloedmonsters die arts Ghitalla heeft verzameld.

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
2 jaren geleden

Er voltrekt zich een stille menselijke ramp – als deze aanname correct is – van apocalyptische proporties. Dit moet per omgaande door meerdere onderzoeksinstituten worden uitgezocht!

linda
linda
2 jaren geleden

Als dit geen reden is om het hele zootje op te pakken, Laat dan maar zitten!!

Robert
Robert
2 jaren geleden

Hier gaat dezelfde mentaliteit op als die bij rokers. Je sterft er niet gelijk aan en je kan er ook oud mee worden (althans dat moeten we nog zien) dus zo erg is het allemaal niet…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

PRO-VAXXERS ZIJN F*CKED

Dat zei ik al vele malen hiervoor….Bloedklonters gaan de ALLERBELANGRIJKSTE Natuurlijke Doodsoorzaak” onder Gevaccineerden worden…Hersen- & Hartinfarcten, Uitval van Organen….Ontstekingen aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis), Trombose, Hersenbloedingen & dan hebben we Natuurlijk ook nog de Befaamde Dodelijke Immuunontsnapping & Cytokinestormen….

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x