Homepagina » Buitenland » Duitse artsen nemen bloed af bij gevaxten en doen verontrustende ontdekking
artsen
Foto: Videostill Rumble/Stew Peters Show

Duitse artsen nemen bloed af bij gevaxten en doen verontrustende ontdekking

Een groep artsen en advocaten uit Duitsland heeft bloed afgenomen bij gevaccineerde mensen en de resultaten zijn verontrustend. Eén van de artsen, Bärbel Ghitalla, neemt dagelijks bij tot wel 20 geprikte mensen bloed af. Daarnaast heeft de groep de hand weten te leggen op een vaccin van Janssen.

Op foto’s die door arts Ghitalla zijn gemaakt, is te zien dat rode bloedcellen samenklonteren en stapels vormen zoals bij muntrollen. Zo’n stapel wordt een rouleau (meervoud: rouleaux) genoemd en vormt zich normaal gesproken bij patiënten met bloedkanker. De artsen en advocaten zeggen dat dit waarschijnlijk de eerste tekenen zijn van trombose.

Nog nooit eerder gezien

Ghitalla zei te vrezen dat haar patiënten iets overkomt en dat ze dit soort structuren nog nooit eerder heeft aangetroffen in bloed.

De groep legde ook druppeltjes uit het Janssen-vaccin onder de microscoop en zag allerlei vreemde structuren die zij niet thuis kon brengen. De andere arts van de groep, Axel Bolland, zei dat we mensen ‘moeten waarschuwen’ voor de vaccins omdat ze nu zelfs kinderen injecteren met dit goedje.

Ook Franse artsen nemen bloed af

Dr. Jane Ruby zei in de Stew Peters Show dat ook Franse artsen bloed van een gevaccineerd persoon onder de microscoop hebben gelegd en dat het er net zo uitzag als de bloedmonsters die arts Ghitalla heeft verzameld.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
2 maanden geleden

Er voltrekt zich een stille menselijke ramp – als deze aanname correct is – van apocalyptische proporties. Dit moet per omgaande door meerdere onderzoeksinstituten worden uitgezocht!

linda
linda
2 maanden geleden

Als dit geen reden is om het hele zootje op te pakken, Laat dan maar zitten!!

Robert
Robert
2 maanden geleden

Hier gaat dezelfde mentaliteit op als die bij rokers. Je sterft er niet gelijk aan en je kan er ook oud mee worden (althans dat moeten we nog zien) dus zo erg is het allemaal niet…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

PRO-VAXXERS ZIJN F*CKED

Dat zei ik al vele malen hiervoor….Bloedklonters gaan de ALLERBELANGRIJKSTE Natuurlijke Doodsoorzaak” onder Gevaccineerden worden…Hersen- & Hartinfarcten, Uitval van Organen….Ontstekingen aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis), Trombose, Hersenbloedingen & dan hebben we Natuurlijk ook nog de Befaamde Dodelijke Immuunontsnapping & Cytokinestormen….

x

Check Also

vaccin

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling ...

rivm

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Er wordt op dit moment op grote ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

126
0
We lezen graag je reactie!x