CoronaMens en Dier

Arts haalt vernietigend uit naar Bill Gates: ‘Saving the world, my ass!’

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Oxfam Novib en Save the Children slaan in een nieuw rapport alarm over de honger in Afrika. Miljoenen mensen lijden honger, stellen de organisaties. Het aantal mensen dat in Ethiopië, Kenia en Somalië wordt bedreigd door extreme hongersnood neemt snel toe, van 10 miljoen vorig jaar tot 23 miljoen nu.

Volgens Oxfam Novib en Save the Children is er minstens 46 miljard dollar nodig om de nood te lenigen. “Elke dag sterven er minstens 10.000 kinderen van de honger. Bill Gates zou hen met slechts een fractie van zijn fortuin kunnen redden,” merkt de Belgische arts Anne Fierlafijn op.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Experimenteel product

Ze haalt vernietigend uit naar de miljardair: “Maar nee, hij laat liever gezonde kinderen vaccineren met een experimenteel product. Saving the world, my ass!”

Fierlafijn plaatste ook een afbeelding die laat zien hoe de lijntjes lopen van Bill Gates naar allerlei organisaties die nauw betrokken zijn bij de corona-aanpak. Denk daarbij aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Universiteit van Oxford, het CDC, het instituut van Fauci, de Johns Hopkins-universiteit en Gavi, the Vaccine Alliance.

Zichzelf

Deze maand werd bekend dat de Microsoft-oprichter maar liefst 20 miljard dollar schenkt aan een goed doel. Zichzelf. Daarmee kan zijn Bill & Melinda Gates Foundation zijn jaarlijkse uitgaven opvoeren naar 9 miljard dollar in 2026.

Het vermogen van Gates wordt geschat op zo’n 113,7 miljard dollar. Zijn stichting heeft als doel ‘de strijd tegen armoede, ziekte en ongelijkheid over de hele wereld’.

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dat duivelsjong had al lang verbannen moeten worden naar Mars!

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

sowieso iedereen naar een ander besturingssysteem geen windows meer gebruiken. Is dat nu zo moeilijk ? Met dat besturingssyteem heeft Bil Gates patent aangevraagd in 2004 gekregen over toepassingen bij geïmplanteerde chips.

Rein
Rein
1 jaar geleden

Honger is een verzinsel om goedkoop aan grondstoffen te komen en proefdieren te houden.
Nieuw ,nee zo draait de wereld.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Bill Gates from Hell. De opperpriester van de onderwereld. De vormgever van de moderne eugenetica, de voorzitter van de duistere ronde tafel. Hij zal u verleiden met geld, status en macht. Tenzij, u de trom van de laatste zegel zal horen en begrijpt, het geweten roept. Het Kwaad kan alleen zegevieren wanneer Goede Mensen zwijgen.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x