Buitenland

VIDEO: Waarom bezoeken politieke en religieuze leiders Antarctica?

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat hebben hooggeplaatste politici te zoeken op Antarctica? In 2009 stuurde toenmalig president Obama zijn vicepresident Joe Biden op een ‘belangrijke en speciale missie’ naar Antarctica die ’tot wel vier jaar kon duren’.

Eind vorig jaar reisde de toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry af naar het continent. Begin vorig jaar bezocht patriarch Kirill Antarctica als eerste orthodoxe leider.

Onlangs werd er nog een vreemde structuur ontdekt op Antarctica die experts voor een raadsel stelt.

Operation Highjump

“Ik denk niet dat Kirill naar de Zuidpool is gegaan om pinguïns te kijken,” zegt Steve Quayle, schrijver van het boek Empire Beneath the Ice. “Iets of iemand ontbiedt deze leiders.”

De meeste mensen weten volgens Quayle niet dat de VS in 1947 een vloot naar Antarctica stuurde onder leiding van admiraal Byrd. Deze missie staat bekend als Operation Highjump.

“We kregen daar een pak slaag,” aldus de schrijver. “Onze vliegtuigen werden geconfronteerd met vliegende schotels.”

Orders

Hij denkt dat de Zuidpool een belangrijke rol speelt in dit geheel vanwege de geavanceerde technologie van het Derde Rijk.

“Ze kwamen onder het ijs in contact met wezens waar [raketgeleerde] Wernher von Braun en anderen voor hun dood vaak naar verwezen,” zei hij.

Als je alle punten met elkaar verbindt kom je tot de ontdekking dat er een entiteit of een groep entiteiten is die denken dat ze geavanceerde technologie hebben en orders geven aan politieke en religieuze leiders, aldus Quayle.

Verdraaien

Volgens hem verdraaien de machthebbers de geschiedenis. “Wereldleiders hebben nooit geloofd dat Hitler in die bunker is gestorven.”

In onderstaande video gaat Greg Hunter van USAWatchdog in gesprek met Quayle over de gebeurtenissen op Antarctica:

[USAWatchdog]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janssen
janssen
6 jaren geleden

Die watermanager Willem nu onze koning is daar ook geweest met Maima, in het kader van zijn beroep om te kijken hoeveel ( Bevroren ) water er lag, kwam goed uit kon hij op kosten van de belastingbetaler ook nog langs zijn schoonvader !

Marcel
Marcel
6 jaren geleden
Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ik kan wel 10 redenen bedenken wat ze daar doen. Echter het verhaal van de nazi’s geloof ik niks van; als je gaat kijken hoe ze de 2e wo verprutst hebben, tactisch/ strategisch. Of ome adolf nou stierf in de bunker of weet ik veel waar, de uitkomst was hetzelfde.
Wel leuke film scenario’s allemaal.

Robbedoes
Robbedoes
6 jaren geleden

Hoezo religieuze leiderS? Alleen die Rus Krill is er toch geweest? Of zijn er ook imams, rabbijnen, guru’s, bischoppen, lama’s er geweest? Overdrijven is ook een kunst!
Wat/wie er ook onder het ijs ligt, laat het daar rustig zo blijven liggen. Want straks gaat die UFO (mocht het dat zijn) z’n warmteschild activeren, al het ijs smelt en we hebben een overstromingsramp op aarde!!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x