Buitenland

Journalist maakt compleet gehakt van berichtgeving NOS: ‘De meeste mensen willen niet meer bij Oekraïne horen’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Zoals verwacht en wat ik meerdere keren gehoord heb in de steden, dorpen en gebieden die ik de afgelopen maanden bezocht heb, willen de meeste mensen niet meer bij Oekraïne horen. Dat zegt journalist Sonja van den Ende, die verslag doet vanuit Oekraïne.

“Er is te veel gebeurd. Acht jaar oorlog, een uitputtingsslag voor de bevolking die gebleven is. Het Westen is doof voor de oorlog. Zij volgen alleen hun eigen agenda en gaan voorbij aan de burgerslachtoffers in Oost-Oekraïne!” stelt Van den Ende.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De wapenleveringen van de NAVO aan Oekraïne waren voor de overgebleven bewoners de druppel die de emmer deed overlopen. Het Oekraïense leger gebruikt de wapens om vrouwen, kinderen en ouderen te doden.

na
Foto: Lisitsjansk (VK/Sonja van den Ende)
Referendum

De journalist was afgelopen week in de stad Melitopol, waar ze de locoburgemeester vroeg hoe de EU volgens hem zal reageren als er een referendum komt, net als op de Krim. Zijn antwoord was kort en bondig: “Daar hebben wij niets mee te maken. Wij leven hier, zij daar!”

De locoburgemeester lichtte toe dat in september een referendum georganiseerd gaat worden over aansluiting bij Rusland. Ook in Cherson, Zaporizja en andere bevrijde steden worden dergelijke referenda gehouden.

Bij de NOS wordt alvast gewaarschuwd voor deze ‘nepreferenda’. De Oekraïense president Zelenski zegt dat Rusland een vals onafhankelijkheidsreferendum wil organiseren in de gedeeltelijk bezette gebieden in en rond de steden Cherson en Zaporizja, schrijft de NOS.

na
Foto: VK/Sonja van den Ende
Zo zit het in elkaar en niet anders

De NOS citeert Laura Starink van Raam op Rusland, die zegt dat de vrees voor zo’n ‘nepreferendum’ volstrekt terecht is. Ironisch genoeg verspreidde Starink onlangs zelf nepnieuws over Rusland.

Van den Ende: “Ik sprak met mensen, zij niet. Zij in het Westen hebben oorlog met Rusland, maar de bewoners van de Donbass hebben oorlog met het regime in Kiev en de NAVO, die dagelijks raketten op hen afvuren en hun kinderen doden. Zo zit het in elkaar en niet anders!”

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

NAVO EN VN ZIJN VUILAKKEN!1e KLA

Anne
Anne
1 jaar geleden

WOW, als dit toch eens eerlijk in de mainstream zou komen, wat zou de koers dan snel veranderen naar oplossingen en vrede, wat een opluchting voor al die mensen zou dat zijn…..

Laten we hier de kracht van onze gedachten op zetten.

Kost niets, die kracht hebben we allemaal en kunnen we tijdens het afwassen of andere klussen doen….
Gewoon uitzenden en het bewustzijn van het universum zal luisteren en reageren…

Zet hem op!!!!!

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

De huidige EU regeringen willen de burgers met angst blijven opzadelen om zo het vertrouwen te kunnen behouden en dit met de GROTE medewerking van MSM. Voor januari wist 1 op 20 Kiev niet liggen nu zijn het plots onze buren zwijg stil over de vreetheden die zich in de Donbas hebben afgespeeld.

levitas
levitas
1 jaar geleden

Zelfs hier in Nederland willen velen wel Rus zijn, met deze satanische psychopatische elite moordenaars in Europa,Amerika enz enz!

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x