Homepagina » UFO » VIDEO: Hoefvormige UFO verschijnt bij ruimtestation ISS, waarna de NASA het beeld op zwart zet
VIDEO: Hoefvormige UFO verschijnt bij ruimtestation ISS, waarna de NASA het beeld op zwart zet

VIDEO: Hoefvormige UFO verschijnt bij ruimtestation ISS, waarna de NASA het beeld op zwart zet

Op beelden die zijn gemaakt vanuit het internationale ruimtestation ISS, is een vreemd hoefvormig object te zien. Het verscheen op de livestream, waarna de NASA het beeld op zwart zette.

Volgens de UFO-jagers van YouTube-kanaal Secureteam10 heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie iets te verbergen. Zij zeggen veel van dit soort objecten rond het ruimtestation te hebben gespot.

NASA zegt dat er geregeld reflecties op beelden van het ISS verschijnen en dat die geen bewijs zijn voor buitenaards leven. “Als je de beelden versneld afspeelt lijkt het object op een UFO die van plaats veranderd,” aldus Tyler van Secureteam10. “Het lijkt in eerste instantie op zijn zij te liggen, maar vervolgens voorover te manoeuvreren.”

“Het is zeker een interessante vondst,” voegde hij toe. “En weer lijkt de NASA de livebeelden uit te schakelen. Dat is de reden dat het scherm blauw wordt. Ze hebben dit vaker gedaan en blijven dit doen.”

De NASA liet in een reactie aan de Britse Daily Mail weten: “Reflecties van ramen van het ruimtestation, het station zelf of lichten van de aarde verschijnen geregeld als artefacten op foto’s en in video’s van het ISS.”

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Wat zijn ze bij Nasa toch bang van reflekties!!! Telkend als die verschijnen zetten ze de camera uit! Moeten wel levensgevaarlijk zijn!

  14 likes
 • Rene schreef:

  Secureteam?

  Hoax!

  8 likes
  • Rene schreef:

   THE UFO BLACK LIST
   Secureteam 10 (Glockner, Tyler) – Originally this channel simply used deceptive interpretations of footage and some silly Photoshop work, but eventually grew its viewership with significant help from pretend journalist Jon Austin of the Express.co.uk web site. He attempted to have a UFO Theater debunking video removed from Youtube and Vimeo with false copyright claims. We have since released a more comprehensive debunking video.

   http://ufotheater.com/ufo-channel-reviews/ufo-black-list/

   2 likes
 • Armonicus schreef:

  “Het verscheen op de livestream, waarna de NASA het beeld op zwart zette.”

  En we weten zeker dat die ‘stream’ ook echt ‘live’ is, want dat staat in beeld!

  9 likes
 • Kalki schreef:

  NASA is tegen de waarheid, dit is bekent, ze stopt UFO’s/’Aliens’ in de doofpot en wat kan leiden tot een totale vernietiging van de mensheid en haar planeet.

  3 likes
 • vrijgeven die beelden! schreef:

  ik kijk vaak naar de. iSS live stream van de nasa en heb vaak al vreemde objecten gezien, en na een half minuut gelijk zet de nasa de beeld op blauw als er wat aan komt vliegen of boven aarde vliegt er een vreemd object ,dit zou echt verboden moeten worden we hebben allang gezien dat wij niet de enige zijn in heel universum!

  4 likes
 • Bassielides schreef:

  DIE GLOCKE (the bell)

  0 likes
 • De zeven zusters schreef:

  Ik wacht op het moment dat ze hier landen en gaan ingrijpen!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >