Mens en Dier

Johan Derksen over Kaag: ‘Ze maakt er altijd een drama van’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

D66-leider Sigrid Kaag werd zondag voorafgaand aan een debat in het Overijsselse Diepenheim opgewacht met fakkels. Ze liet weten zich niet de mond te laten snoeren. “Ik laat me niet intimideren of afleiden van de inhoud,” schreef ze in een verklaring.

Johan Derksen dacht in eerste instantie dat er een moordaanslag was geweest en dat Kaag voor haar leven moest rennen. Toen hij de beelden eens rustig had bekeken, vond hij het ‘een tikkeltje overdreven’, zei hij in Vandaag Inside.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik vind niet dat die mensen met die fakkels zich heel agressief gedragen hebben,” aldus Derksen. “Er waren ook politieagenten aanwezig en die hebben niet eens ingegrepen, want die zagen wel dat er eigenlijk weinig aan de hand was.”

Geweldig theater

“Zij maakt van alles een geweldig theater en een schande, en dat mag toch niet voorkomen, maar ik vond die dreiging wel meevallen hoor,” benadrukte hij.

Derksen voegde toe dat Kaag zich eens moet realiseren dat ze bij een hele grote groep niet al te populair is, want ‘zij heeft het hele land ontregeld met haar stokpaardjes’.

Niet zo piepen

“Ze moet zich wel realiseren dat we heel veel problemen in Nederland hebben en het klimaat lost zij niet op als alle grote landen niet meedoen. Heel Nederland moet kromliggen voor haar stokpaardjes.”

“Mevrouw Kaag maakt er altijd wel een heel drama van als zij eventjes het slachtoffer is,” zei Derksen. “Ik zag het incident en ik dacht: nou, het viel wel mee mevrouw Kaag, niet zo piepen. Ze moet niet overdrijven, niet uit het verband rukken.”

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Die troela is zelf terug gelopen naar die mensen en dan achteraf het slachtoffertje spelen voor een fakkeltje. Wat een bedriegster.

Roe
Roe
1 jaar geleden

Zij is niet het slachtoffer……ze slachtofferd de Nederlandse bevolking.

Bob van der Sloot
Bob van der Sloot
1 jaar geleden

Jullie zijn toch zeker niet vergeten wat flapdrol Derksen zei over mensen die zo slim waren zich niet te laten vaccineren ?
Dan zijn jullie zeker óók vergeten dat hij een zeker iemand van het FvD wou laten liquideren ?

Peters
Peters
1 jaar geleden

En die fakkels zijn symbolisch voor de 6 maanden gevangenisstraf die een protester kreeg door bij haar huis te lopen met fakkelde man die inbrak bij van Haga liep ochtends al weer buitelen deze reactie plaats ik om 21:35 uur waarom wordt hij vast weer onderaan geplaatst ? nou ?

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x