Homepagina » Gezondheid » ‘Anti-vaccinatiegekkies’ blijken hoogopgeleid en welgesteld, geven deze experts nu schoorvoetend toe
'Anti-vaccinatiegekkies' blijken hoogopgeleid en welgesteld, geven deze experts schoorvoetend toe'Anti-vaccinatiegekkies' blijken hoogopgeleid en welgesteld, geven deze experts nu schoorvoetend toe

‘Anti-vaccinatiegekkies’ blijken hoogopgeleid en welgesteld, geven deze experts nu schoorvoetend toe

Experts die onderzoek doen naar vaccins hebben schoorvoetend toegegeven dat veel ouders die hun kinderen niet vaccineren, hoogopgeleid zijn.

“Ze zijn over het algemeen hoogopgeleid. Ze zijn blank en ze vallen in de hogere inkomensgroepen,” zei directeur Daniel Salmon van het Institute of Vaccine Safety van de Johns Hopkins University.

Peter Hotez, rector van de National School of Tropical Medicine van Baylor College of Medicine zei dat mensen die hun kinderen niet laten vaccineren ‘welvarend en goed opgeleid’ zijn.

Bezorgd

In grote delen van de Verenigde Staten daalt de vaccinatiegraad. In Clark County in de staat Washington is bijvoorbeeld 76,5 procent van de kinderen volledig ingeënt.

Tien jaar geleden was dat nog 91,4 procent.

Salmon merkte op dat de ouders ‘bezorgd zijn’ over de vaccinaties en het juiste willen doen voor hun kinderen.

Trump

Onder andere tijdens de presidentiële debatten in 2016 werd er gesproken over vaccins. Toenmalig kandidaat Donald Trump zei dat kinderen veel te snel achter elkaar vaccinaties krijgen toegediend.

Eerder bracht hij vaccins in verband met autisme.

“Ik heb ouders gezien met kerngezonde kinderen, die een maand na een vaccinatie plotseling niet meer gezond waren,” zei Trump. “We hebben nog nooit zoiets gehad. Het is nu een epidemie geworden. Het aantal gevallen is de laatste 10 jaar omhoog geschoten.”

[ABC News]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. De Big Pharma redeneerd als volgt:
  Het is noodzakelijk dat we kinderen inenten tegen mazelen (het is wel een vrij onschuldige ziekte maar dat is van minder belang) We doen in die spuit tegen mazelen en hoop aluminium en meer rotzooi waardoor deze kinderen autistisch enzo worden en dan hebben we wel weer een middeltje tegen autisme waardoor deze kinderen weer zombisch worden en voor de ouders een middel om weer tot rust te komen. Tegen het zombi-gedrag hebben we wel een middel dat dan later weer kanker veroorzaakt maar daarvoor hebben we weer een chemo-middel waarmee de patient een maand of 4 langer leeft………..

  40 likes
 2. Zou me niets verbazen als er onder die “over het algemeen hoogopgeleiden”, een hoop medici en farmaceuten zouden zitten.
  Als je weet wat voor rotzooi er in zit, ga je dat natuurlijk niet aan je eigen kroost geven.

  35 likes
 3. Tot dat het verplicht word en dan zijn we de l.l.

  4 likes
 4. Gelukkig krijgen steeds meer mensen het door, hoofdzakelijk nog mensen die te boek staan als slimmer dan de rest middels hun opleidingen naar nu blijkt. Ook onder medisch personeel staat men niet te trappelen om gevaccineerd te worden, dat spreekt boekdelen dacht ik zo.

  4 likes
 5. “‘Anti-vaccinatiegekkies’ blijken hoogopgeleid en welgesteld”

  Opleiding en financiële toestand blijken alweer niks met intelligentie te maken te hebben!

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...