Gezondheid

‘Anti-vaccinatiegekkies’ blijken hoogopgeleid en welgesteld, geven deze experts nu schoorvoetend toe

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Experts die onderzoek doen naar vaccins hebben schoorvoetend toegegeven dat veel ouders die hun kinderen niet vaccineren, hoogopgeleid zijn.

“Ze zijn over het algemeen hoogopgeleid. Ze zijn blank en ze vallen in de hogere inkomensgroepen,” zei directeur Daniel Salmon van het Institute of Vaccine Safety van de Johns Hopkins University.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Peter Hotez, rector van de National School of Tropical Medicine van Baylor College of Medicine zei dat mensen die hun kinderen niet laten vaccineren ‘welvarend en goed opgeleid’ zijn.

Bezorgd

In grote delen van de Verenigde Staten daalt de vaccinatiegraad. In Clark County in de staat Washington is bijvoorbeeld 76,5 procent van de kinderen volledig ingeënt.

Tien jaar geleden was dat nog 91,4 procent.

Salmon merkte op dat de ouders ‘bezorgd zijn’ over de vaccinaties en het juiste willen doen voor hun kinderen.

Trump

Onder andere tijdens de presidentiële debatten in 2016 werd er gesproken over vaccins. Toenmalig kandidaat Donald Trump zei dat kinderen veel te snel achter elkaar vaccinaties krijgen toegediend.

Eerder bracht hij vaccins in verband met autisme.

“Ik heb ouders gezien met kerngezonde kinderen, die een maand na een vaccinatie plotseling niet meer gezond waren,” zei Trump. “We hebben nog nooit zoiets gehad. Het is nu een epidemie geworden. Het aantal gevallen is de laatste 10 jaar omhoog geschoten.”

[ABC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

De Big Pharma redeneerd als volgt:
Het is noodzakelijk dat we kinderen inenten tegen mazelen (het is wel een vrij onschuldige ziekte maar dat is van minder belang) We doen in die spuit tegen mazelen en hoop aluminium en meer rotzooi waardoor deze kinderen autistisch enzo worden en dan hebben we wel weer een middeltje tegen autisme waardoor deze kinderen weer zombisch worden en voor de ouders een middel om weer tot rust te komen. Tegen het zombi-gedrag hebben we wel een middel dat dan later weer kanker veroorzaakt maar daarvoor hebben we weer een chemo-middel waarmee de patient een maand of 4 langer leeft………..

infootje
infootje
5 jaren geleden

Zou me niets verbazen als er onder die “over het algemeen hoogopgeleiden”, een hoop medici en farmaceuten zouden zitten.
Als je weet wat voor rotzooi er in zit, ga je dat natuurlijk niet aan je eigen kroost geven.

Joris
Joris
5 jaren geleden

Lees het boek van J.B. Handley, How to End the Autism Epidemic.
Hij is vader en heeft heel precies uitgezocht wat er is gebeurd toen zijn zoon na de BMR vaccinatie autistisch werd.

https://www.bol.com/nl/f/how-to-end-the-autism-epidemic/9200000092027947/?Referrer=ADVNLGOO002008J-G2EUQSQMZCMOI-312194578747&gclsrc=aw.ds&ds_rl=1263476&Referrer=ADVNLGOO002008J-G2EUQSQMZCMOI-312194578747&gclid=EAIaIQobChMI7IKy9-a04AIVSeh3Ch1J6QBBEAAYASAAEgJuSfD_BwE

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Gelukkig krijgen steeds meer mensen het door, hoofdzakelijk nog mensen die te boek staan als slimmer dan de rest middels hun opleidingen naar nu blijkt. Ook onder medisch personeel staat men niet te trappelen om gevaccineerd te worden, dat spreekt boekdelen dacht ik zo.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x