Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: Indische jongen met staart aanbeden als herboren god
Indische jongen met staart aanbeden als herboren god

VIDEO: Indische jongen met staart aanbeden als herboren god

In India wordt een 13-jarige jongen aanbeden als een herboren god door zijn ‘staart’. De lokale hindoebevolking ziet de jongen, die ze ‘Balaji’ noemt, als de reïncarnatie van de apengod Hanoeman.

De jongen ontvangt zijn volgers in de Arshid Ali Khan-tempel. Ze laten er giften en geld achter in ruil voor een zegen. De inmiddels 30 centimeter lange staart van Amar Singh is in elkaar gevlochten met de lange, donkere zwarte haren die uit zijn rug groeien. Zijn familie zegt dat Amar geboren is met haren van ongeveer 2,5 centimeter op zijn rug.

Zijn vader is trots op hem: “Hij is een geliefd kind en een normale jongen die het goed doet op school,” zei hij. De jongen zei over zijn staart: “Ik hou van mijn staart. Het is een geschenk van God. Het is ongewoon, maar de mensen respecteren me en buigen voor mij. Ik voel me speciaal.”

Volgens artsen gaat het om een abnormale vergroeiing van de ruggengraat. Ze waarschuwen dat de jongen zonder operatie gehandicapt door het leven zal gaan door de onnatuurlijke positie van zijn ledematen. Hij zit nu al vaak in een rolstoel omdat lopen voor hem lastig is.

Hoewel het jongetje als een god wordt vereerd, zal hij het aanhangsel moeten verwijderen als hij ooit normaal wil kunnen lopen. Zijn familie heeft artsen gevraagd wat ze voor hem kunnen doen. “Ze kunnen mijn staart weghalen,” aldus de tiener. “En ik denk dat mensen dan nog steeds in me geloven.”

Eerder dit jaar kwam de Indiër Chandra Oraon al in het nieuws. Op de rug van de 35-jarige man groeide een staart van bijna 40 centimeter.

[Mail Online]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Mensen grijpen ook alles aan ter bevestiging van hun geloof.

  9 likes
 2. nou nou dat is toch geen staart dat lijkt wel een tumor ik hoop maar dat ze er naar laten kijken voor dat het dadelijk een kwaadaardige tumor blijkt te zijn een start groeit namelijk altijd vanuit het stuitje en dit komt toch overduidelijk uit zijn rug ik hoop voor die knul dat het niks ernstigs is

  4 likes
 3. Wel een raar gezicht…..brr

  3 likes
 4. Ha ha wat een nutcases !

  3 likes
 5. Hoeveel mensen “aanbidden ” nog veel vreemdere zaken ?
  Je denkt dan dat we de Middeleeuwen voorbij zijn en dat er toch enige mate van ontwikkeling in de mens heeft plaatsgevonden …en dan dit.
  Kwakzalvers, tovenaars heksen, voorspellers, het is er nog allemaal en zo te zien zal het niet snel veranderen.

  3 likes
 6. Het Indiase Pantheon is al 5000 jaar oud en hun boeken zelfs ouder.
  Wie zijn jullie als technocratische opgeleide denkers, om te oordelen over iets waarvan je niet de flauwste benul hebt wat ze aan het doen zijn en waarom?
  Over nutcases gesproken. Kijk ff om je heen.
  Utter Bewilderment lijkt me meer de juiste definitie.
  Prettige voortzetting.
  Ptr

  2 likes
  • Liever een rationele denker die zijn kop niet in het zand steekt, dan iemand die achter de grote massa aanrent, zijn ondergang tegemoet.
   Geloof = je neemt iets voor waarheid aan.
   Dat hebben christenen en moslims eeuwen lang gedaan en ziet wat daaruit is voortgekomen.
   Slachtingen en verwoestingen. Ik zou zeggen maak een keuze , dan doe ik dat ook.
   n goede dag nog.

   0 likes
   • Heks, jij bent toch ook een gelover.. wat is er dan anders aan jou?.. Ook jij volgt een massa en ook jij bent in de veronderstelling dat zij het bij het juiste eind hebben.

    1 likes
    • Dat houd in wat geloof betekend? Ik voel ook dat ik geloof, maar niet in een bijbel of koraan. En zo loop ik niet achter de massa aan 😉 Immers, als je huilt of lacht ben je ook niet gelijk een meeloper.

     0 likes
 7. Ik heb een staart aan de voorkant, ik denk dat ik ga afreizen naar india.

  3 likes
 8. Beter dit dat de nooit aflatende stroom berichten over sexueel geweld in India…. man man wat een riool van een natie…

  1 likes
 9. Hallo redactie,

  Wil ff zeggen dat je indisch moet veranderen in indiaas weet niet of je geschiedenis hebt gehad over nederlands indie.

  Groetjes een indo

  0 likes
 10. Nou je kan zeggen wat je wilt, maar ik zie het eerder als bewijs van de oude hindoeïstische kernoorlog waar veel over geschreven is (wat veel al als fabeltje wordt afgedaan)!!!

  Een kwestie van vervuilde dna en aangeboren mutaties……hetzelfde als in hiroshima.

  0 likes
 11. Huisheks dat is echt onzin als je denkt dat het geloof daarvoor staat.
  Een assumptie tot een gekozen waarheid die je prettig vind of je ziel en verstand laten leiden Door een heersende kracht zijn 2 behoorlijk verschillende dingen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...