Mens en Dier

Arts legt uit waarom het geen enkele zin heeft om een boosterprik te nemen

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Vladimir Zelenko zegt zich geen zorgen te maken over de deltavariant. In steeds meer landen worden boostervaccins uitgedeeld om mensen te ‘beschermen’ tegen deze variant.

Dat heeft volgens dr. Zelenko helemaal geen zin. Hij zegt dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld – Israël en de Seychellen – te kampen hebben met grote uitbraken met de deltavariant, en dat terwijl meer dan 85 procent van de bevolking is ingeënt.

Gevaarlijk voor jonge kinderen

“Het [vaccin] werkt dus niet,” benadrukt de arts in gesprek met One America News. “Wat heeft het dan voor zin om een derde prik te geven van iets wat niet werkt? Het slaat nergens op.” Hij zegt ook dat natuurlijke antistoffen veel beter beschermen dan vaccins.

De coronaprik blijkt bovendien erg gevaarlijk te zijn voor jonge kinderen. Bij meer dan 4000 kinderen is een aandoening vastgesteld die multisystem inflammatory syndrome wordt genoemd. 37 kinderen zijn eraan overleden. In de media hoor je daar niets over.

4.6 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
11 maanden geleden

Een denkbeeldig moordwapen, of is dat te zwartgallig.
De fabrikanten, zijn nog steeds niet verantwoordelijk, voor problemen na een vaccinatie.
Dus voor iedere dooien, jammer dan.

Vince
Vince
11 maanden geleden

Mensen nemen de prik voor zogenaamde vrijheid. Niet voor hun gezondheid. Booster is een geschenk voor deze schijn vrijheid en een vloek voor de gezondheid.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Waar ik heel erg van schrik, is de laatste alinea: Van de 4000 kinderen stierven er maar liefst 37. Dat is bijna 1%!!! En dat voor een zogenaamd virus dat een IFR van 0,15% heeft. Gemiddeld, dus daar gaat het dus van jong tot oud.
Ouders, bescherm jullie kinderen. Dit heeft niets meer te maken met “gezondheid”. De kans dat jullie kinderen ziek worden of zelfs sterven aan dat “virus” is vele malen kleiner dan ziek worden of sterven aan de prik.
Deze arts heeft natuurlijk volkomen gelijk. Als die eerste 2 prikken totaal niet helpen, waarom zou je er dan nog een derde achterna nemen?
Ik denk dat je dat alleen gaat doen, als je hetzij door dodelijke angst, heilig vertrouwen in regering, artsen, RIVM en dergelijke of simpelweg dat je niet meer in staat bent om zelf nuchter na te denken.
Ik hoor sowieso inmiddels in mijn directe omgeving geluiden van: nu HEB ik die prikken gehaald en dacht naar dat en dat festival te gaan en nu gaat het TOCH niet door. Ik heb er genoeg van. Geen derde prik voor mij.
Ik heb zomaar het idee, dat er nu veel mensen rondlopen, die wel klaar zijn met de vele leugens.

politiek profeet
politiek profeet
11 maanden geleden

Nogmaals….er is geen covid 19 VIRUS…het bestaat gewoonweg niet…nooit bewezen en er ligt een miljoenenprijs klaar voor diegene die het kan bewijzen….tot op heden nul resultaat.
Ten tweede….er zijn geen VACCINS…het zijn genetische experimenten….met grafeenoxide e.a. gifmaterialen, m.a.w. gewoon geinjecteerd dodelijke serums, net als ten tijde van herr dr josef mengele…nu gereincaneerd als zijnde schoenenclown hugo mengele…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x