Homepagina » Mens en Dier » Zien: Bill Gates aan de tand gevoeld over bijwerkingen coronavaccin
bill gates
Foto: Andy Thornley CC BY 2.0

Zien: Bill Gates aan de tand gevoeld over bijwerkingen coronavaccin

Enkele dagen geleden sprak CBS News met Bill Gates over de coronavaccins die momenteel in ontwikkeling zijn. Tijdens een test met het coronavaccin van Moderna, een bedrijf waar Gates veel geld in gestoken heeft, kreeg maar liefst 80 procent van de proefpersonen last van bijwerkingen, variërend van rillingen tot koorts. Dit klinkt zorgwekkend, aldus CBS News-presentatrice Norah O’Donnell.

Toen ze Gates de vraag stelde of deze vaccins veilig zijn, vertrok hij geen spier. “De bijwerkingen waren niet superernstig. Ze veroorzaakten geen permanente gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen te krijgen,” reageerde hij stoïcijns.

O’Donnell benadrukte dat iedereen die een hoge dosis kreeg, last had van bijwerkingen. Opnieuw zei Gates dat ze niet al te ernstig waren. “Het was alleen superpijnlijk.”

Geen enkel vaccin werkt na één dosis

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen optreden,” grinnikte Bill Gates. “Ik ga ervan uit dat de [medicijnwaakhond] FDA daar op zal toezien, ondanks de druk.”

Vervolgens kreeg hij de vraag hoeveel doses van het vaccin we nodig zullen hebben. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin zal werken na één dosis, zoals we aan het begin gehoopt hadden. We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

Overigens maakte Moderna bekend maar liefst 50 tot 60 dollar te vragen voor zijn coronavaccin, dat uit twee doses bestaat. Met een vraagprijs van 25 tot 30 dollar per dosis heeft Moderna het duurste vaccin tot nu toe.

Het gedeelte over bijwerkingen begint vanaf 15:30:

[CBS News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Quote : “We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

  Allicht, dat is de groep waar ze als eerste zo snel mogelijk vanaf moeten.Laat ie zich zelf maar flink vol spuiten met die troep maar dat zal jammer genoeg niet gebeuren

  0 likes
  • salvar schreef:

   natuurlijk de ouderen zijn het duurst die zijn niet meer productief (ondanks meer als 4o of 50 jaar werken) .
   zelfs het opgespaarde pensioen willen ze ook nog hebben de gladjakkers.
   wees maar niet blij de groep eronder komt daarna aan de beurt totdat er nog maar 500 miljoen over zijn.
   het klinkt luguber maar ze werken er wel na toe.
   het plan zal totaal mislukken als niemand het vaccin neemt.
   jammer genoeg zullen ze staan dringen om de gifspuit te halen.

   0 likes
   • Shadow1100 schreef:

    Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
    Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
    Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
    Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
    De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
    De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
    Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
    Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
    Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

    België 24.05’20:
    Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
    Ik geef het u op een briefje:
    de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”
    AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

    In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

    ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

    En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
    De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

    “Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

    0 likes
   • Rob schreef:

    Bij elke nieuwe (fake) corona ‘golf’ zullen ze mensen weer gaan vaccineren. Dat onder het mom van corona bestrijding. Wie sterker is zal daardoor in de loop der tijd zwakker worden omdat ze steeds meer vergiftigd worden. Na een aantal golven ga je dan vanzelf dood. De zwaksten hebben het minste gif nodig, de sterksten hebben het meeste gif nodig.

    0 likes
 • Ome jaap schreef:

  Genocide pleger

  0 likes
 • Willem schreef:

  In Groot Brittannië worden coronatests beschikbaar gesteld via een bedrijf dat Ipsos Mori heet, dat is latijn en betekent “Zij gaan dood”. (Bron: https://www.youtube.com/watch?v=OrBp7ogubkA&feature=emb_logo )

  0 likes
 • Willem schreef:

  De stoffen die erin zitten zijn zogenoemde slimme stoffen die pas na enkele maanden hun vernietigende werken doen , de meeste mensen zijn dan alweer vergeten dat hun klachten ernstige bijwerking zijn van het vaccin .

  0 likes
 • albert groeneberg schreef:

  Genocide op de mensheid zal gefaseerd ingevoerd worden

  0 likes
 • Jade schreef:

  Euthanasie, verdeeld over een aantal spuiten.
  Is dat wat we willen?

  0 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  Des te harder ik lieg, des te meer jij mij moet geloven.

  Bill Gates kan en mag dit helemaal niet beweren. Hij kan niet claimen dat deze vaccinaties geen ernstige bijwerkingen hebben, zeker niet op de langere termijn.

  In de onderstaande links, de vaccinatie summit van de WHO in december 2019. Wanneer de Wetenschappers en wetgevers denken dat de camera’s niet draaien. Geven ze toe dat ze al bijna 60 jaar lang geen onderzoek gedaan hebben of vaccines wel veilig zijn.

  In hun reclame filmpjes zeggen ze dat vaccinaties veilig en effectief zijn. Misleiding in zijn ergste vorm.
  Je snapt natuurlijk wel, dat als ze dat na 60 jaar nog niet weten. Dat ze dat met een zogenaamd covid-19 vaccine die binnen een jaar zomaar vanuit het niets op de markt brengen, dit helemaal niet hard kunnen maken.
  https://www.youtube.com/watch?v=_1xey8zlyQo
  https://www.youtube.com/watch?v=V4ysYn5TYxc

  0 likes
 • Tony schreef:

  Dit is op dit moment de realiteit: leugens en zware criminelen met onmenselijke eigenschappen regeren de wereld.

  Oorzaak: Bill Gates heeft een bord voor zijn kop, manipuleert, liegt en bedriegt iedereen en is geestesziek. In deze ernstige vorm heeft de wereld dat nog niet eerder meegemaakt. Hij is een gevaar voor de mensheid.

  De grootste en nooit ophoudende bijwerking is Bill Gates zelf.

  Real fact: lies and criminals of the worse kind rule the world at a level that has the world never experienced before.

  The real problem is Bill Gates himself. What a bastard!

  0 likes
 • Remco schreef:

  17:00 : Interviewer: “Maar IEDEREEN met een hoge dosis had bijwerkingen”. Gates: “Ja, maar een deel daarvan is niet dramatisch, weet je, het is alleen SUPERPIJNLIJK, maar…..” Nou ja…. Het is alleen superpijnlijk… ach gut… wat maakt het ook uit… WTF….

  0 likes
 • Lawke schreef:

  Gates is gewoon in de voetsporen getreden van Robert C. Cook (alias R.C. Christian en man achter de Georgia Guide Stones)… Beiden gluiperds die denken het recht te hebben om God te spelen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_C._Cook

  0 likes
 • Justin schreef:

  Hoezo stelde hij zichzelf niet beschikbaar als proefpersoon,..? ik zeg ram er een driedubbele dosis in, piept hij wel anders..

  0 likes
 • GeVanK schreef:

  Grappig om te weten dat als je Bill Gate’s zijn volledige naam (William Henry Gates III) omzet naar ASCII (American Standard Code for Information Interchange) decimal code, je 666 krijgt. Toevallig?

  0 likes
 • MarcelJ schreef:

  Dit betreft iets waar Gates helemaal niet over kan beslissen of zelfs maar over mag spreken. Hij heeft totaal geen verstand van medicijnen, van geneeskunde of dit vaccin maar wordt wel hierover geïnterviewd. Zijn antwoorden komen er ook zeer onzeker en onprofessioneel uit zijn mond en verschuilt zich liever achter de FDA. Hij is gewoon een zakenman die geld ruikt. Deze mensen hebben al zoveel geld, ze hoeven nooit meer te werken en hun nageslacht ook niet voor de komende tientallen generaties, en toch blijven ze doorgaan. Het is een spel, het gaat om wie het meeste geld verdient, daar gaat het nu om, niet om het geld zelf.

  0 likes
  • Tony schreef:

   Klopt helemaal.

   Zoals ik al eerder schreef, hij is geestesziek en gaat over lijken om zijn ultieme droom te bereiken.

   Namelijk om op zijn grafsteen te laten vermelden: hier ligt de allerrijkste man ter wereld, maar ook de man die de mensheid en de wereld naar de kloten heeft geholpen.

   Zijn doel is dan ook om andere tirannen, zoals Hitler, Saddam Hoessein en Stalin voorbij te streven. Niet zo’n klein beetje geestesziek dus!

   Volgelingen die aan het crimineel spelletje meedoen, zijn er genoeg. Dat is door de eeuwen heen altijd al zo geweest.

   Waar je maar trots op kunt zijn?

   0 likes
 • x

  Check Also

  berlijn

  Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

  Dit was het beeld in Berlijn, waar ...

  coronavaccin

  Ze dekken zich al in: Producent van ‘ons’ coronavaccin beschermd tegen SCHADECLAIMS

  AstraZeneca is in de meeste landen beschermd ...

  >