Mens en DierCorona

Zien: Bill Gates aan de tand gevoeld over bijwerkingen coronavaccin

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden sprak CBS News met Bill Gates over de coronavaccins die momenteel in ontwikkeling zijn. Tijdens een test met het coronavaccin van Moderna, een bedrijf waar Gates veel geld in gestoken heeft, kreeg maar liefst 80 procent van de proefpersonen last van bijwerkingen, variërend van rillingen tot koorts. Dit klinkt zorgwekkend, aldus CBS News-presentatrice Norah O’Donnell.

Toen ze Gates de vraag stelde of deze vaccins veilig zijn, vertrok hij geen spier. “De bijwerkingen waren niet superernstig. Ze veroorzaakten geen permanente gezondheidsproblemen. Moderna moest een vrij hoge dosis toedienen om antilichamen te krijgen,” reageerde hij stoïcijns.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

O’Donnell benadrukte dat iedereen die een hoge dosis kreeg, last had van bijwerkingen. Opnieuw zei Gates dat ze niet al te ernstig waren. “Het was alleen superpijnlijk.”

Geen enkel vaccin werkt na één dosis

“We moeten ervoor zorgen dat er geen ernstige bijwerkingen optreden,” grinnikte Bill Gates. “Ik ga ervan uit dat de [medicijnwaakhond] FDA daar op zal toezien, ondanks de druk.”

Vervolgens kreeg hij de vraag hoeveel doses van het vaccin we nodig zullen hebben. “Het lijkt erop dat geen enkel vaccin zal werken na één dosis, zoals we aan het begin gehoopt hadden. We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

Overigens maakte Moderna bekend maar liefst 50 tot 60 dollar te vragen voor zijn coronavaccin, dat uit twee doses bestaat. Met een vraagprijs van 25 tot 30 dollar per dosis heeft Moderna het duurste vaccin tot nu toe.

Het gedeelte over bijwerkingen begint vanaf 15:30:

[CBS News]

2.8 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Quote : “We hopen dat twee doses genoeg zullen zijn, hoewel ouderen soms meer nodig hebben.”

Allicht, dat is de groep waar ze als eerste zo snel mogelijk vanaf moeten.Laat ie zich zelf maar flink vol spuiten met die troep maar dat zal jammer genoeg niet gebeuren

Ome jaap
Ome jaap
3 jaren geleden

Genocide pleger

Willem
Willem
3 jaren geleden

In Groot Brittannië worden coronatests beschikbaar gesteld via een bedrijf dat Ipsos Mori heet, dat is latijn en betekent “Zij gaan dood”. (Bron: https://www.youtube.com/watch?v=OrBp7ogubkA&feature=emb_logo )

Willem
Willem
3 jaren geleden

De stoffen die erin zitten zijn zogenoemde slimme stoffen die pas na enkele maanden hun vernietigende werken doen , de meeste mensen zijn dan alweer vergeten dat hun klachten ernstige bijwerking zijn van het vaccin .

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x